Пагане Боева или как кучките на Тиквата дишат в нета.

преди 14 години 7 месеца #43444
Това го пиша във връзка с един развихрил се милиционер на Тиквата в нета. Въпросният милиционер се появи след моя реплика и публикация, на ето тази снимка на Карпузата

с призив, всеки, който може да е сложи под някои светилищен камък, за да "Спи зло под камък".

Веднага започнаха заплашителни реплики от сорта на

"Май много ти се е прияла тиква и все тиква ти е пред очите ,що не си свариш една тиква и да мирясаш".

"Именно свари си една тиква от твойте и ще се успокоиш ,защото тази може много да ти вгорчи живота"

Последното, кото идва от нейните уста е, че съм агент на ГРУ;))) (защо ли ми е познат тоя почерк) и ще ме предаде, ето тук www.nrs.bg/contacts.php

Ето и текста на последната и заплаха :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

"Мина границата ще подам информация официално на българските контраразузнавателни служби за теб по каква система работиш за ГРУ Русия едно е да ти се толерита ровенето в културноисторическите неща друго е пряка диверсия и дестабилизиране на държавата пък там каквото искат да правят с инфото за твоята диверсиона дейност те знаят по добре как да се раследва това! …"

Та тази реакция дойде след мои коментари в политическия курник Нюз БГ, но именно по една много щекотлива тема

ГДБОП би семейството на създателя на антиборисoва фейсбук група

news.ibox.bg/news/id_918046769

Призовавам всички, които имат контакти с Пагане Боева, лични или в интернет, внимавайте! Лицето е милиционер от разузнавателните служби, която нюха в интернет пространството с цел да събира информация за всеки, който е против правителството на Тиквата и да го заплашва. Подобни действия са своеобразна политическа репресия, която цели да сплаши, всеки с малко по-висок капацитет и по-различен от гледащ сериалите "Глистопад" и "Стъклен дом". Тя е като вирус или своего рода "троянски кон". Първото действие на лицето е сближаването, опит да установи с вас, добри отношения, контакт с цел сближаване. След като ви спечели доверието, започва да ви обработва! Информацията, която получава за вас, и действията ви с днешна дата, директно отива в
www.nrs.bg/contacts.php

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 14 години 7 месеца #43445
Тъй като така или иначе се занимсвам с "антидържавна дейност", чакай да пусна още една култова снимка

преди 14 години 7 месеца #43446
Всъщност още някой се е потрудил и е извършил 'антидържавна дейност"

Колкото повече колажи с Тикви, толкова повече берекет през годината!

преди 14 години 7 месеца #43447
Европа има нужда от усилията на всички нас, България не е толкова малка държава, страната със сигурност ще даде всичко от себе си в лицето на новия президент нашият глас, нашата позиция да се чува, каза Росен Плевнелиев.

Ще бъдем добри партньори, ще имаме мнение, ще даваме всичко от себе си, за да можем да бъдем добър партньор, каза още президентът Плевнелиев.
======================================================

Плевела трябва да уточни като какъв ще го играе в семейната двойка, като мъжът или жената;)))), щото като го гледам, добрия партньор в леглото наистина дава всичко от себе си;))))

преди 14 години 7 месеца #43448

Плевела трябва да уточни като какъв ще го играе в семейната двойка, като мъжът или жената;)))), щото като го гледам, добрия партньор в леглото наистина дава всичко от себе си;))))

Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена!

Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри, че в предишния си живот е бил... жена. Той научил смущаващия факт, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия него.

"Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев в тв предаването "Търси се".”

преди 14 години 7 месеца #43449
А аз ти се чудя какво си губиш времето и енергията в сайта на Райчефф. Щото това не е даже политически курник, а фекална яма. Или както по селата го наричат - нужник, където трябва само да се изхождаме периодично върху някое еврейче или психопат-ушевец.
А въпросното Пагане Боева би трябвало да те предаде на ДАНС. НСР не се занимават с контраразузнаване, освен ако не си военен.

И нека да не забравят, че идва време, в което палачите ще станат жерви.

преди 14 години 7 месеца #43451

anti666 писа: Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена!

Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри, че в предишния си живот е бил... жена.

А "моята програма" го определя , че в сегашния си живот Плевника е жена.

Днес случайно попаднах на репортаж за президентския комсомолски "рапорт даден - рапорт приет". И като видях как изглежда въпросния комсомолец Плевниклиев - много, ама много се смях.

Нито гласа му е на мъж, нито визията.

Някакво зорлен имитиране на сериозност и суровост. Ама като не му иде от вътре - нищо не помага и ефекта обратен. Като самия него.

Ама много смешно ми беше... :hammer:

Мисля си , че ако тоз смешник няко го стресне в тъмното - скимтене ще има и ще му трябват гащи с ластик на крачолите.

А като си направя разбор - то нещата са съвсем закономерни - на тази реПУБЛИЧНА УРЕДБА на БГ ( приличаща на публичен дом ) - няма как да е иначе.
Каквото повикало - такова се обадило.

преди 14 години 7 месеца #43452

anti666 писа: А аз ти се чудя какво си губиш времето и енергията в сайта на Райчефф. Щото това не е даже политически курник, а фекална яма. Или както по селата го наричат - нужник, където трябва само да се изхождаме периодично върху някое еврейче или психопат-ушевец.
А въпросното Пагане Боева би трябвало да те предаде на ДАНС. НСР не се занимават с контраразузнаване, освен ако не си военен.

И нека да не забравят, че идва време, в което палачите ще станат жерви.

Дразни ме, телектората. Затуй.

преди 14 години 7 месеца #43456
България 2012 г

Ей туй ме дразни.

преди 14 години 7 месеца #43494
Някои знае ли за такова предаване по СКАТ с водещ Теодор Ангелов, където някакъв професор се е представял за "ръководител" на Движение Воини на Тангра или това е поредното безумие? Вижте в коментарите мнението на един "среднощен" субект

eltimir.ucoz.ru/news/kogato_idiott_polud...-01-23-2701#comments

Също така за пореден път след неколкомесечно затишие откъм Ботевград ни е обявена виртуална война, щото някой нещо казал на Елти. Тоя някой пишел там с ник "еретик" и "антихрист" и е от Димитровград, но според Ангел бил пратен от Движението, в частност от Йордан. :out:

Можеш ли Данчо да ни кажеш още нещо и за тая птичка със зелени чорапки Пагане Боева. Щото нищо не е писала в цитирания от теб кенеф на Райчев. Явно тия обвинения, че си агент на ГРУ (наистина много познато) и заплахите с НРС са по лични пощи.
Не че нещо, но си мисля, дали не тече поредната координирана милиционерска постановка срещу нас. Нали се сещате, че сме единствената останала читава националистическа организация в България. След като Цвък за 5 кутии цигари или една надраскана свастика е готов да ангажира всичките си ресурски, какво ли пък остава за нас.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.