Пагане Боева или как кучките на Тиквата дишат в нета.
с призив, всеки, който може да е сложи под някои светилищен камък, за да "Спи зло под камък".
Веднага започнаха заплашителни реплики от сорта на
"Май много ти се е прияла тиква и все тиква ти е пред очите ,що не си свариш една тиква и да мирясаш".
"Именно свари си една тиква от твойте и ще се успокоиш ,защото тази може много да ти вгорчи живота"
Последното, кото идва от нейните уста е, че съм агент на ГРУ
Ето и текста на последната и заплаха
"Мина границата ще подам информация официално на българските контраразузнавателни служби за теб по каква система работиш за ГРУ Русия едно е да ти се толерита ровенето в културноисторическите неща друго е пряка диверсия и дестабилизиране на държавата пък там каквото искат да правят с инфото за твоята диверсиона дейност те знаят по добре как да се раследва това! …"
Та тази реакция дойде след мои коментари в политическия курник Нюз БГ, но именно по една много щекотлива тема
ГДБОП би семейството на създателя на антиборисoва фейсбук група
news.ibox.bg/news/id_918046769
Призовавам всички, които имат контакти с Пагане Боева, лични или в интернет, внимавайте! Лицето е милиционер от разузнавателните служби, която нюха в интернет пространството с цел да събира информация за всеки, който е против правителството на Тиквата и да го заплашва. Подобни действия са своеобразна политическа репресия, която цели да сплаши, всеки с малко по-висок капацитет и по-различен от гледащ сериалите "Глистопад" и "Стъклен дом". Тя е като вирус или своего рода "троянски кон". Първото действие на лицето е сближаването, опит да установи с вас, добри отношения, контакт с цел сближаване. След като ви спечели доверието, започва да ви обработва! Информацията, която получава за вас, и действията ви с днешна дата, директно отива в
www.nrs.bg/contacts.php
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Колкото повече колажи с Тикви, толкова повече берекет през годината!
Ще бъдем добри партньори, ще имаме мнение, ще даваме всичко от себе си, за да можем да бъдем добър партньор, каза още президентът Плевнелиев.
======================================================
Плевела трябва да уточни като какъв ще го играе в семейната двойка, като мъжът или жената
Плевела трябва да уточни като какъв ще го играе в семейната двойка, като мъжът или жената
))), щото като го гледам, добрия партньор в леглото наистина дава всичко от себе си
)))
Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена!
Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри, че в предишния си живот е бил... жена. Той научил смущаващия факт, благодарение на компютърен софтуер, създаден от самия него.
"Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Смята се, че на по-често прераждащите се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелиев в тв предаването "Търси се".”
А въпросното Пагане Боева би трябвало да те предаде на ДАНС. НСР не се занимават с контраразузнаване, освен ако не си военен.
И нека да не забравят, че идва време, в което палачите ще станат жерви.
А "моята програма" го определя , че в сегашния си живот Плевника е жена.anti666 писа: Плевнелиев: В предишния си живот съм бил жена!
Новоизбраният български президент Росен Плевнелиев разкри, че в предишния си живот е бил... жена.
Днес случайно попаднах на репортаж за президентския комсомолски "рапорт даден - рапорт приет". И като видях как изглежда въпросния комсомолец Плевниклиев - много, ама много се смях.
Нито гласа му е на мъж, нито визията.
Някакво зорлен имитиране на сериозност и суровост. Ама като не му иде от вътре - нищо не помага и ефекта обратен. Като самия него.
Ама много смешно ми беше...
Мисля си , че ако тоз смешник няко го стресне в тъмното - скимтене ще има и ще му трябват гащи с ластик на крачолите.
А като си направя разбор - то нещата са съвсем закономерни - на тази реПУБЛИЧНА УРЕДБА на БГ ( приличаща на публичен дом ) - няма как да е иначе.
Каквото повикало - такова се обадило.
Дразни ме, телектората. Затуй.anti666 писа: А аз ти се чудя какво си губиш времето и енергията в сайта на Райчефф. Щото това не е даже политически курник, а фекална яма. Или както по селата го наричат - нужник, където трябва само да се изхождаме периодично върху някое еврейче или психопат-ушевец.
А въпросното Пагане Боева би трябвало да те предаде на ДАНС. НСР не се занимават с контраразузнаване, освен ако не си военен.
И нека да не забравят, че идва време, в което палачите ще станат жерви.
Ей туй ме дразни.
eltimir.ucoz.ru/news/kogato_idiott_polud...-01-23-2701#comments
Също така за пореден път след неколкомесечно затишие откъм Ботевград ни е обявена виртуална война, щото някой нещо казал на Елти. Тоя някой пишел там с ник "еретик" и "антихрист" и е от Димитровград, но според Ангел бил пратен от Движението, в частност от Йордан.
Можеш ли Данчо да ни кажеш още нещо и за тая птичка със зелени чорапки Пагане Боева. Щото нищо не е писала в цитирания от теб кенеф на Райчев. Явно тия обвинения, че си агент на ГРУ (наистина много познато) и заплахите с НРС са по лични пощи.
Не че нещо, но си мисля, дали не тече поредната координирана милиционерска постановка срещу нас. Нали се сещате, че сме единствената останала читава националистическа организация в България. След като Цвък за 5 кутии цигари или една надраскана свастика е готов да ангажира всичките си ресурски, какво ли пък остава за нас.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.