НС Трибуна
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Цитирам от друга тема във форума
Забелязъл съм доста съвпадения в идеологията на Хитлер и българската. Ако бъркам ме поправете... не съм много вещТангра нищо не прави и няма да направи за теб. Той ще ти помогне, но първо сам си длъжен да си помогнеш
Първом трябва да се познава изтънко българската древна Идея, ама много изтънко, за да може да се правят съпоставки, къде, как и защо е взето от нея и с какви намерения е приложено. Защото от идеите може да е взаимствано много, но липсата на финото им разбиране и лошото приложение ги опропастява. Това, в което има съвпад с нас като народ и дух е духовния свят на северните народи, като тук не се включват само германците, а всички от тази група.Brannik91 писа: И все пак копирайки от Хитлер до голяма степен се придържаме към българската идеология. Все пак той доста е взаимствал и от нас. Дори една от основните му идеи - че никой няма да ни поднесе нищо на готово а сами трябва да се борим и трудим за него (което може би е едно от нещата , които са вдигнали и движили германския народ) също съвпада с българската идеология.
Цитирам от друга тема във форумаЗабелязъл съм доста съвпадения в идеологията на Хитлер и българската. Ако бъркам ме поправете... не съм много вещТангра нищо не прави и няма да направи за теб. Той ще ти помогне, но първо сам си длъжен да си помогнеш
На германците бяхме съюзници и в това ни е грешката. Просто те на нас, трябваше да ни бъдат съюзници, а не - ние на тях. Тогава всичко щеше да се реши в една световна война
За мен е важно това, което казвате, че се "заклевате в Царя на Българите". Защото съм на мнение, че, ако Борис Трети, не беше убит, колкото и да е лош като монарх, нямаше да бъдем свидетели на "светлия ден" 9 септември 1944 г. И най-лошия монарх е за предпочитане пред най-представителния републикански президент или министър-председател.
Именн напредъка на ДНК технологиите дава отговора на много хора, които виждат пълната безпереспективност на крадливата република, но не искат пак да взимаме разни небългарски нищожества от австрийските вертепи за царе.
В тази връзка искам да попитам вас,какво означава огромен символ на рода Дуло,на една огромна сграда във Варна.В близост до фабрика Янко Костов,от години я наблюдавам.anti666 писа: Тук измежду другите статии излезе нещо интересно за Хитлер. От тази статия можете да видите как само по една салфетка може да се трасира ДНК линията на някой известен лидер. Като се има предвид, че едни от най-добрите генетици са българи, няма никакъв проблем да се открият наследниците на някои от свещените български родове, най-вече от рода Дуло. От който генофонд ще можем да потърсим след броени години истинския български цар. Най-добрият вариант е той самия да е в предните редиции на битката за Саракта, за да заслужи сам титлата си От Бога Владетел. Но дори и да не е, виждате че е достатъчен елементарен генен материал за да се установи с 99.99% сигурност кой е наследник на канския род. Тоест ако има достатъчно хора да искат да се възстанови монархията може да се обяви тест за геноматериал на българи (включително волжски), в чиито вени тече тази кръв. Оттам нататък думата ще имат колобърите, които чрез съответни изпитания ще определят най-достойния да носи короната. Макар комунистическата коалиция на Гейко сергейко да прие закон, забраняващ чрез референдум да се променя държавното устройство на България, това законче лесно може да отиде в канализацията, редом с нелегитимната конституция от 1947г.
Именн напредъка на ДНК технологиите дава отговора на много хора, които виждат пълната безпереспективност на крадливата република, но не искат пак да взимаме разни небългарски нищожества от австрийските вертепи за царе.
Да и умирам от любопитствоBile писа:
Тази сграда ли имаш предвид?boritarkan писа: В тази връзка искам да попитам вас,какво означава огромен символ на рода Дуло,на една огромна сграда във Варна.В близост до фабрика Янко Костов,от години я наблюдавам.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.