НС Трибуна

преди 16 години 11 месеца #37404
Това, което знам, е че това е Административната сграда на “Бросс Холдинг” АД - Варна. Дотук с фактите, а предположенията ми са, че в управителния съвет на този холдинг от 10 поне 9 са евреи, а 100% са масони. Ти питаш, какво прави този символ на фасадата на тази помпозна сграда и аз питам същото, но отговор няма да получим. Не е трудно обаче да се досетим, че собствениците са Моше-ници, които си присвояват един свещен за нас символ със скритата цел след време да Го обявят за тяхна собственост. Това не е първата такава кражба с цел опорочаване на символи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 11 месеца #37405
Идеята за "разходка" по ДНК стълбата на прадедите ни е много добра, но в празната ми глава веднага изникват два въпроса. А именно: 1 Може ли да се намери чист генетичен материал на някои от свещените български царски родове? За база за сравнение. И дали ще бъде "автентичен"? /Имам предвид неподменен от някого... Вие се сещате./ И 2:ДНК изследванията в България са доста скъпи и времепоглъщащи. Колко хора ще могат да си позволят ДНК тест за собствена сметка? Иначе съм с двете ръце "ЗА"! А колкото до символа на въпросната сграда, смятам че на тези хора трябва да им се потърси някаква отговорност. Това е все едно да сложат там кръста Христов, или ислямския полумесец. /Сиреч, намирам го за светотатство./ А сградата не прилича на никой от познатите ни храмове. Още една причина да напрегнем сили в полза на САРАКТА. Бъдете здрави. :thumbsup:

преди 16 години 11 месеца #37406
По въпрос 1.
Генетичен материал може да се намери, дори извлечен от костите му. Тук участват хора, които са по-запознати с генетика, но не мисля, че това е проблем. По мъжка линия Y хромозомите се предават в поколенията непроменени. За материала (генетичната проба) още сега се сещам за една - тленните останки на цар Калоян, погребан в оловен ковчег миналата година в Търновград. ДНК съм сигурен, че може да се извлече и от мощите на някой светец, като тези на Св. Иван Рилски, за който също се смята че е от рода Дуло. Дали пробата ще е чиста и автентична - технологиите ще бъдат комбинирани с езотерични начини, точно затова казвам, че ще мине и през колобъри, които ще могат да потвърдят или отхвърлят.
Същото се отнася и за избраните вече кандидати, защото да е българин по кръв е едно от необходиимите условия, но има и още да е по дух. Най-вече каква му е аурата на този човек. И точно както Ванга, така има и други като нея в България, които могат да предценят веднага.

По въпрос 2.
Преди е писано тук, че евреите имат подобен проект, за да търсят свещенослужители от коляното на Аарон от левитското племе - " Проект Хромозом на Коен". Както виждате, резултата си заслужава усилията. Дори сега всеки може за сумата от 89$ да изпрати натривка за определяне на генетичния си корен (поне така казват - може и за други цели да им трябват), който се провежда от Нешънъл Джиографик. Виждате, че цената не е голяма, а и кандидатите ще са достатъчно, за да имаме генен пул от носители на тези кръвни линии. Оттам нататък думата ще има Боилския съвет и колобърите, за да отсеят най-добрите, които да преминат през някои древни изпитания. Напълно възможно е, както с братята Асеновци, зовът на кръвта да бъде повикан от Тангра в близко бъдеще и този човек сам да се включи в битката за Саракта, а после да бъде само потвърден от колобърите като Избрания. Всъщност за мен това е най-вероятната развръзка, както и най-желаната. Да си извоюва сам короната, а не да му бъде поднесена наготово. За този вариант се споменава и в някои предсказания, но враговете ни също са нащрек да Го търсят, макар сега може още да е хлапе.

преди 16 години 11 месеца #37407
Благодаря за бързия отговор. Мислех че манипулацията е по-скъпа./Откровено казано даже не съм и проверявал. :blush2: / Отдавна смятах да си направя такова изследване, /далеч съм от идеята за короната/ но все не остава време за това. Преди известно време гледах по Ваясат Хистъри предаването "Кой мислиш че си?" и много се запалих. Ще ми се да проследя корените си малко по-дълбоко. Просто ми е интересно. Още веднъж благодаря за отговора. Бъди здрав. :thumbsup:

преди 16 години 11 месеца #37408
Проблемът е, че всичките генетични изследвания в момента се държат от онези с дългите носове. В тях са парите и давайки си генетичната проба на Нешънъл Джиографик не се знае с каква цел може да бъде използвана. Така че ако си решил да даваш проба, имай го предвид. Още от времето на Моше е записано че Кабалата може да се тълкува само от коени. Другите левити са могли да асистират в храма на Соломон, но кабалистите-свещеници са били единствено и само от коляното на Аарон, т.е. носещи името Коен. Само те са могли да работят в Таверната с Кивота. И задължително трябвало да са мъже, докато в Тенгрианството колобър може да бъде и жена.

За сградата във Варна, мисля че преди 2 години имаше дори и тема по този въпрос. Нищо не се е променило оттогава, само дето издателство "Танакра" продължава да бълва книги с луксозни подвързии.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.