Въпрос към нас
Папката, в която си ги съхранявам у нас, носи името "Свръхчовеци"
Качих малко и в сайта:
Свръхчовеци
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Впечатлението ми тук за нас -Българите е , че е напълно нормално на негрите да са казва негри , докато в "цивилизования' свят се използват думи като чернилки, печки, сажди и прочее, но не и "НЕ Г АР"! Какво означава тази така нормална за нас дума? С какво е толкова опасна, че чак вкарват в затвора за използването й?Явно има нещо, защото НИЕ назоваваме нещата с истинските им имена, а на черното не можеш да казваш бяло
От какво се притесняват, къде ни отвежда тази дума...?
Както преди наложиха на мангалите да не се вика циганин,а ром. Ето сега според мен ром е не по малко обидна дума от циганин. Проблема не е в думата а в обекта който описва. След като обекта сам по себе си е обида за човеците - естествено е думата която го описва да се омърси покрай обекта и да стане обида.Т.е. процеса на омърсяване е обратен на представения. И с каквато и красива дума да се наричат негрите и циганите, то меминуемо техните качества след време че се прехвърлят на тази дума и тя ще стане обидна.
(PS: След казаното до тук от мен за да не възникнат съмнения и недомлъвки после, че съм расист искам да заявя че аз наистина съм точно такъв. Убеден, теоретично подготвен, отявлен и уверен в себе си и своята раса РАСИСТ. В което не виждам нищо лошо или притеснително.)
Расизма е много полезен за не паразитните раси!
Благодаря на всички расисти!
Никъде по света НЯМА училище за ГЕНии, човек просто се ражда ГЕНий.
И колкото и да се цупят господата (другарите) пацифисти това е факт. Както също е факт че всички ГЕНиални учени , направили ВЕЛИКИ открития пренадлежат на бялата РАСА.
Да не говорим колко нахални и тъпи бели хора има, по света!DragSShaN писа: Пък и характера им е същия като на маймуна - нахални и тъпи !
недей така, бе човек. не можели да крадат...виж официалната статистика на САЩ за престъпниците от афроамерикански произход и белите. те не само крадат, а и трепят. това им е работата, така "пробиват" в обществото и се сдобиват с материалните неща. сега, че има и от другия тип, има. познавам и един циганин милионер, който започна от нулата, а сега има легален бизнес в цяла Северозападна България. и знаеш ли какво казва той - циганин на работа няма да взема, мързеливи са и крадат.violence писа: предполагам, че има еволюция на расите. не мисля, че може да се прави сравнение между циганите и негрите по простата причина, че негрите са пробивни и работят много, не могат да крадат а и не знам дали въобще се опитват по простата причина че има ред и законите се прилагат. не съм живял в негърски гета, но съм контактувал с негри и не съм останал с лошо впечатление. те са по нагоре в еволюцията от циганите по простата причина че се борят да имат материалните неща - кола, къща и дрехи, ланци.
относно чернилките (няма да им казвам негри, да не се засягат): отношението ми е лично, защото имах "щастието" да контактувам с такива отблизо - нагли, миришещи, не твърде интелигентни същества, които живеят от социални помощи и далавери. пример за последното: колега от университета ми предложи "паднали от камиона" евтини нещица.
в университета се брояха на пръсти, а честите ми (за съжаление) контакти с малцината представители, затвърждаваха това мнение.
в общежитията положението не бе особено по-добро. рядко използваха общите бани, но нямате представа какво бе след тях в общите тоалетни. нечистоплътни и мърляви същества, способни да превърнат всяка сграда в гето за броени дни.
не зная само кой и защо им е внушил, че са изключително привлекателни за белите жени и че трябва да им се пробват при всеки удобен случай. бях обвинена в расизъм, след като отрязах две печки от съседните стаи.
това е мнение от първа ръка: едно е да бъдеш расист по убеждения - висши, нисши раси и т.н., друга е да се превърнеш в такъв, след като си се сблъскал със съответните повечко на брой представители. срещу които, за капак, нямаш право да кажеш и една дума.
Има много тъпи бели негриTangru писа:
Да не говорим колко нахални и тъпи бели хора има, по света!DragSShaN писа: Пък и характера им е същия като на маймуна - нахални и тъпи !
"I realized that the Jew uses language for the purpose of dissimulating his thought or at least veiling it, so that his real aim cannot be discovered by what he says but rather by reading between the lines." - Хитлер
"Individual countries increasingly assumed the appearance of commercial undertakings, grabbing territory and clients and concessions from each other under any and every kind of pretext. And it was all staged to an accompaniment of loud but innocuous shouting. This trend of affairs seemed destined to develop steadily and permanently. Having the support of public approbation, it seemed bound eventually to transform the world into a mammoth department store" - колко вярно го е казал.
"it is never by war that nations are ruined, but by the loss of their powers of resistance, which are exclusively a characteristic of pure racial blood."
"If a government uses the instruments of power in its hands for the purpose of leading a people to ruin, then rebellion is not only the right but also the duty of every individual citizen. "
Много неща е казал Хитлер, които са верни. Но да не забравяме че и той е евреин, подведен от своите да изпълни ционистката им програма за окупация на палестина и създаване на незаконната държава израел.
Съжалявам но нямам "моята борба" на Български.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.