Въпрос към нас
Разделете се с подобни илюзии,никакви карикатури няма да помогнат.Нужна е сериозна държавническа политика по отношение на малцинствата. Ако искаме те да живеят като нас,трябва това да стане с икономическа принуда.Само като им бръкнеш в джоба,тогава ще се научат. Това е западният опит.Може на някого да не харесва,но по-добро средство никой не е измислил.po3ok писа: Нека някой с талант в рисуването да се развапца тогаз! Ето примерна идея: строй от няколко човека в скафандри в позиция "равнис". Зад изпъкналите стъкла - мрак, освен тук-таме някой златен зъб. На заден план - ракета, на която виси плакат с надпис "циганите - на Сатурн!"
Еех, тоз хумор.
Между другото съм убеден, че авторите на такива (с негрите) карикатури просто избиват комплекси. Негъра има голяма пишка и ще завлече простоватата ми приятелка. Или, още по-лошо, по този начин си изкарват яда. Хванали го двама негъра, взели му якето и дай сега да рисуваме карикатури.
Та мисълта ми е следната: ако някой малцинствен ти трови живота, не хващай молива, а тръбата.
През 90-94 живях в Париж. Практически в центъра, 15ти арондисман. В училището - 80% африканци. Правят каквото си щат. Франсетата не смеят да гъкнат. Но по телевизията - множество сатирични предавания, изпълнени с вицове за араби или негри, и това е. Наскоро видяхме, че някои не са оценили хумора. Не изпусна ли Франсоа коня в реката покрай умствените напъни, похарчени за вицове?
Ние, българите, искаме да накараме циганите да заживеят по друг начин, нека го кажем така. А с карикатури и прочие ебавки не ми се вижда да стане. Ако от сериозна приказка (мечтая да кажа държавна политика) не разбират - тръба или свинец!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Този въпрос виси със страшна сила.Обаче как да се реши? При сега действащото законодателство направо казвам:Мисията невъзможна!Севар писа:
Това е същинският въпрос!Mistique писа: ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ
![]()
![]()
Първо трябва да им секнат помощите за многото деца. Второ да им се намали раждаемостта. Като плащат здраво при лошо и безотговорно родителство. Т.е. трябва да се принудят да отглеждат децата си така,както го правим ние- нормално хранене,възпитание,хигиена,вместо противообществени прояви. Да могат да се съдят малолетни и непълнолетни нарушители.Категорично не съм съгласна с някои гласове,които чувам оттук,оттам,че трябвало да се отнемат родителски права на родители,които приучват децата си към джебчийство и други противообществени прояви,не ги пращат редовно на училище и т.н. Онез само това чакат за да родят следващото безпризорно отроче и да го връчат на държавата(т.е.на нас) за отглеждане. Напротив - само яки санкции ще ги оправят и механизми за разделяне на особено плодовитите двойки - тежък физически труд извън местоживеенето,за да нямат време да правят деца. За всяка противообществена проява -главата на семейството далече от жената и на общественополезен труд,децата-нарушители,също.Помощи-само до второ дете,и то ако работят и детето ходи прилежно на училище и има нормално социално регламентирано поведение. Ако има други мнения,ще се радвам да дискутираме.
Дори не са от един етнос!
Виждал съм негри да се трудят, така както циганин не го е правил!
А, в исторически аспект - някога имало ли цигани-роби?
Интересна значка има маймуната на долната снимка
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
има огромна разлика от СЕЩ и България, а именно, че там можеш да си купиш огнестрелно оръжие без проблем и ако ти влезе някой черен или бял или жълт в частната собственост да го застреляш, докато тук ситуацията е доста зле... спрямо това отношение
Освен това, негрите в Африка все пак имат някаква древна култура, мистика (макар според мен по-примитивна от Индианската например), изкуство и т.н., докато - циганска култура-звучи като виц .violence писа: предполагам, че има еволюция на расите. не мисля, че може да се прави сравнение между циганите и негрите по простата причина, че негрите са пробивни и работят много, не могат да крадат а и не знам дали въобще се опитват по простата причина че има ред и законите се прилагат. не съм живял в негърски гета, но съм контактувал с негри и не съм останал с лошо впечатление. те са по нагоре в еволюцията от циганите по простата причина че се борят да имат материалните неща - кола, къща и дрехи, ланци. дразни ме това, че се мешат с белите. и не ги искам в родината. просто те се размножават в Африка по много и после се разпръскват по много по целият свят, не го одобрявам това! не искам всяка една страна да бъде населена с чернилки, не искам да ги има и тук. по отношение на негрите не съм расист, умерено съм настроен. нека съдим за хората по техните дела!
има огромна разлика от СЕЩ и България, а именно, че там можеш да си купиш огнестрелно оръжие без проблем и ако ти влезе някой черен или бял или жълт в частната собственост да го застреляш, докато тук ситуацията е доста зле... спрямо това отношение
youtube.com/watch?v=8Bhhu_2F0r4
Ето типична чифутска пропаганда. Всички тези "български" продажници трябва да се линчуват. Дават лош пример на децата. "черна перла", "много си хубава", "-А знаеш ли нещо българско, случайно? -НЕ!!!". Като е такава "черна перла" що славито не се ожени за нея и да и направи някое друго дете?
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.