Разправии

преди 17 години 10 месеца #32621
Миро, горният ми поуст прави излишни по-нататъшните обяснения от моя страна. Не мислиш ли?
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32622
Така е , Мещер, благодаря ти!
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32623
Просто някои хора явно по-бавно възприемат факта,че почти под нито един вол няма теле!Ето,обясних каква е ситуацията.А за г-н Войнов,Анти666,прочети това:
ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/?df=4...3b471c9658e43cd1a36a

То е негова рожба.
И между другото,забележете най-вдясно на горния панел има едно ключе-това е вход за оторизирани потребители.Мен там не ме пуща :tooth: ,но можем ли да го направим подобно и тука?
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32627
Ясно, хората са си направили сдружение, регистрирали са си го, имат си председател и цели за гражданското демократично общество. Лошо няма. Само че ние какво общо имаме с това? Ако мислят за България - чудесно. Г-н Войнов като казваш е читав човек, като иска да помага - да помага. Стига да не се опитват да променят нашите виждания, които са меко казано по-различни от тези на това сдружение. Важен беше твоя отговор, за който нямам коментари. Надявам се приятелят ти да е разбрал, че ние сме дървени глави и не вярваме в гражданското общество. Вярваме в Саракта.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32628
Анти 666,пуснах линка,за да добиеш по-конкретна представа за личността Войнов.Те си вървят по техния път,ние-по нашия.Важното е целта да е обща.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32634

Пламен Пасков писа: anti666, краткия преразказ с работните оферти го направих на базата на подробното изложение от Парадокс - един от последните му постинги, който май вече не е между живите (постинга).
Така че, това не е скрито обвинение към Мещера или Парадокс, а именно кратък преразказ, който Мещера потвърди.
Нямам основание да смятам, че са приели, и вероятно поради това не заслужават сарказъма и иронията, ако правилно съм разбрал постинга ви.

Пасков, след този постинг ти зададе едни много добри въпросчета, които останаха без отговор. Ако не си ги забравил може пак да ги зададеш. Може да не отговори никой на тях, но е добре да ги има. Пораждат размисли...
Ето го и прословутия постинг, който се оказа жив:

"Длъжен съм да споделя с вас нещо което се случи вчера...! Нещо което касае всеки един от вас и движението като цяло... Нещо в което за щастие е участник и неволен инициатор е и Мещера - един човек, на когото всички тук вярват и уважават, надявам се...! Разчитам на него да потвърди долуописаните фактологически събития, както и да потвърди или отхвърли съмненията ми относно човека за който ще стане въпрос...! Искрено се надявам Ангел да вземе думата, защото това което ще напиша съдържа много въпроси, които изискват незабавен и изчерпателен отговор... Но стига с уводите! Нека оставя фактите да говорят сами......

Вчера Мещера имаше дело и отидох да се видим и да го подкрепя... Имахме среща пред съдебната палата в 9.30 сутринта. Паралелно с това Мещера си бе уговорил среща (не по негова инициатива) с един откровен откачалник или евтин провокатор, но това не е темата на този пост! Мещера имаше среща и с още един човек - Д-р Симеон Войнов...! Въпросния господин е бивш високопоставен офицер от ДС! Занимавал се е технологичен шпионаж и контра шпионаж, отговарял е за заглушаването на чуждите радио и ТВ сигнали на територията на страната, бил е зам. министър по далекосъобщенията в кабинета на Костов и като такъв е дълбоко запознат с подслушването на телефонни разговори (има негова разработка за подслушване на улични телефонни кабини) , имал е собствена кабелна телевизия, а в момента учредява партия О.К. - Обществен Контрол. Възможно е да е бил и да е още много други работи, но мисля, че това е достатъчно...! Първия смущаващ за мен факт бе, да науча, че гореописаня господин е добър приятел на Ангел! От там го познава и Мещера, и не само той (имам предвид хора от движението които не посещават сайта в момента, а може да има и други за които незнам).. У мен се породи следния парадокс! Как един дисидент и бивш политически затворник като Ангел, ще има за приятел един висш кадър на ДС, като Симеон Войнов..?!! Как един човек, който обвинява за всичките си беди през последните 10 и повече години ДС като Ангел, има приятели като Симеон Войнов?! Веднага ме удари мощно и следния въпрос: От какъв зор Ангел запознава едни от най свестните хора в движението с лицето Симеон Войнов..?!! Предполагам, че повечето то вас вече са ударили чеенета в клавиатурите, но сега започва най-интересното...! Седнахме да пием кафе с Мещера, защото делото му закъсняваше, когато се появи въпросния господин! Запознахме се с няколко общи приказки от рода на кой-кой е и с какво се занимава професионално и тръгнахме към съда. Нас с Мещера ни претарашиха основно, а новият ми "приятел" извади една значка и я размаха на жандармеристите и си влезе в съдебната палата, като у тях си. Тук и започна разпита от страна на г-н Войнов относно идеологическата ни платформа и подготовка (на мен и на Мещера), обещаваше ни докторски титли от престижни европейски университети, съветнически постове на бъдещия премиер, съвместни проекти от типа на онлайн ТВ и още куп други простотии, които звучаха нелогично най-малкото, че ме познаваше от 15 минути... Минахме и през това, че младите сме заспали и не правим нищо, как трябва да ги избием всички сегашни политици, предложи ни място в партията си и т.н. Подчертавам, че въпросния разговор се води във фоаето на втория етаж - пред 11-та зала на съдебната палата - една от най-подслушваните згради в България! Влязохме в залата да изчакаме делото и тогава с Мещера имахме възможноста да разгледаме значката, която г-н Войнов охотно размахваше! Приличаше много на шерифските значки които сме виждали по филмите или като тези-на агентите от ФБР. Беше на някаква международна полицейска асоциация или нещо от сорта. Под нея (в кожения калъф) имаше и служебна карта със снимката на г-н Войнов от чийто текст ставаше ясно, че той има огромни правомощия в цяла Европа. След като мина делото, решихме да отидем до археологическия музей да видим как стоят нещата с розетата от Плиска, проведохме един кратък разговор там и тръгнахме да изпращаме Мещера към гарата... Точно когато бяхме пред президентсвото, г-н Войнов ни спря и завързахме разговор за розетата и нейните свойства. Неусетно разговора премина на теми като методики за подслушване, обща теория на лекото и тежко войсково въоръжение, архитектурните планове и особености на зградите наоколо (вкл. броя и размерите на тунелите за евакуация и техните изходи), стелт технологиите и НЛП, като всичко това бе леко гранирано със шпионски спомени и хумор..! Докато траеше това се случиха 2 странни неща! Първо една жена на около 40-45 години с вид нямащ нищо общо с туризма обстойно ни снима с цифров фотоапарат в режим на видео и на отделни фото кадри! Когато дадох да се разбере, че знам, че ни снима тя се дръпна на страни, а г-н Войнов ни успокои, че няма страшно или нещо от сорта! Почти веднага към нас се появи мъж на около 50 години с небрежен вид, който приятелски се поздрави с г-н Войнов и го попита точно там (пред президентсвото) ли сме избрали да си говорим за бунтове и въстания. После въпросния мъж влезе в президентсвото. След това тръгнахме по посока на гарата, като минавайки покрай джамията поговорихме и за свинско и алпинизъм... Накрая си разменихме координати (неохотно от моя страна - Мещера е свидетел) и се разделихме...

Няма да коментирам нищо повече от това което съм написал! Мисля, че е повече от достатъчно, а и има кой да го потвърди.... От тук нататък имат думата пряко засегнатите и тези с мнение по въпроса... Аз отново ще се извиня на Йордан за автобан-а и моментално си го налагам пак - до следващия път... До тогава може да си поиграете на стражари и апаши, защото и без това ви влече...!

Ден Грее"
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32638
Antijew, хубаво че си запазил този постинг. Защото Мещера пропусна този маловажен детайл, що за птица е въпросния г-н Войнов. А под вола може да се окажат няколко телета. Или както Елтимир обача да казва - "совите не са това, което са".
Възможно е да е читав човек, аз също познавам читави бивши служители (които между другото са работели именно в техническото и могат да знаят нещо повече за него). Но сами разбирате, че всички ние, а и масово българите се отнасяме с огромно недоверие към тези бивши служители, които днес са добре облечени бизнесмени. Причините са повече от ясни - именно тези cлужители са в основата на сегашния Режим и като такива, едва ли ще тръгнат сами да си секат клона, нa който седят. Повечето честни служители от ДС някога (нямам предвид доносниците от 6-то), вече са пенсионирани и нямат служебни значки и карти да влизат в Съдебната палата без претърсване. Нито пък раздават обещания за държавни постове на хора от Движението (което си е по същество вербовка). Много въпроси, малко отговори. Мещер, наистина ли познаваш господин Войнов чрез Елтимир? И възможно ли е Елтимир да е сърдит на всички нас именно заради отказа ни да съдействаме на този Войнов? (както разбирам от Миро). Защото аз оставам с подобно впечатление. Жалко че Елтимир не е тук, за да отговори, но се надявам все отнякъде да се обади. Не ме разбирай погрешно, човекът може и да е читав, но ясно обясних причините, поради които всички някак си не му вярваме.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32639
Анти жу,благодаря че си запазил този пост на Парадокс.Но след копирания пост на Пламен, на който се позоваваш,няма никакви други въпроси задавани от него.
Би ли уточнил.
............
Аз пък,след прочита отново на изложението на Парадокс искам да уточня,че не знам дали този човек,с когото се поздрави Войнов,е влязъл в президентството-просто не обърнах внимание накъде тръгна.Жената,която снимаше беше облечена неглиже,с нещо като някакъв анцунг-долнище,блуза и беше леко пълничка.Може би над 35-те.Всичко друго си беше точно така.
Войнов беше изявил желание да дойде на делото още по скайпа доста по-рано.Нито той,нито пък Парадокс знаеха,че ще се срещнат и запознаят него ден.Даже си мислех,че поради разсеяността,показаната голяма ангажираност и възрастта на Войнов,той няма да свари да дойде.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32640
И още нещо, ако авторът на този постинг, Парадокс е бил искрен -това променя донякъде нещата. Ако не е някаква постановка пред теб като свидетел, за да видим всички как той отказва да бръкне в кацата с меда, то наистина мога да допусна, че може да си прав по отношение на Парадокс. Макар да имам информация, че отдавна се гласи да става пулитичка, заедно с още неколцина бивши участници тук. Както казваш, истината все някога ще излезе и тогава съм готов да му подам ръка да сътрудничим за общото дело. За фекалиите, поради които беше баннат обаче - не мога да се извиня, други трябва да му простят. Защото това поведение излиза извън нормалния "чепат" характер, който несъмнено повечето тук го имаме.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32642
Много въпроси, малко отговори. Мещер, наистина ли познаваш господин Войнов чрез Елтимир? И възможно ли е Елтимир да е сърдит на всички нас именно заради отказа ни да съдействаме на този Войнов? (както разбирам от Миро). Защото аз оставам с подобно впечатление. Жалко че Елтимир не е тук, за да отговори, но се надявам все отнякъде да се обади. Не ме разбирай погрешно, човекът може и да е читав, но ясно обясних причините, поради които всички някак си не му вярваме.
........................................................
В затритата тема бях обяснил-заведох Ангел и Ваня с моята кола на едно от делата,през април.Ангел накара Ваня да звънне на Войнов,за да направим среща.Срещата се състоя в едно барче,РУИНИ,срещу мисля училище по архитектура някакво-до червената сграда на СРС.Освен другото,Ангел искаше да поиска и малко пари назаем от него.Там Войнов извади лист за подписка,в който се подписахме и тримата-беше за учредяването на тази партия,неговата.Това,че съм се подписал нали не ме изключва от Движението?! :tooth: Даже незнам дали има вече регистрация,щото сега октомври поиска моя адрес за регистрация.По-горе съм дал отговора си.Елтимир ни запозна,Анти 666!
Незнам,но ми се струва,че долавям леки опити за намек,че и аз ще трябва да съм в кюпа на ДС-то... :tooth:
Абсурд е Ангел да ни се сърди за туй,че сме отказали на Войнов-той пръв му отказа на срещата.Аз тогава изразих мнение,че ако Войнов направи партия,/с негови хора,сили,средства/то може да очаква от нас логистична подкрепа и евентуален призив за подкрепа за гласуване за тази партия-нищо повече!Движението няма да стане партия!
Войнов искаше да използва човешкия ресурс на движението за своята партия!А това е невъзможно.
Да уточня-имам три срещи с Войнов-тази в Руини,на срещата в Родопите и сега,на делото.Пращал ми е много материали на ГИАП,говорили сме по скайп.Усещах естествено,неговото "ухажване",и все пак не тая лоши чувства към този човек.Той работи според неговите разбирания,неговия автопилот,както казва Пламен.
Нещо неясно остана ли?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.