Разправии

преди 17 години 10 месеца #32595
Правилно, Елтимир е виновен за всичко. Макар че като написах кой и защо е изтрил форума, на свой ред Йордан изтри написаното от мен. Нека сега той да го възстанови. Аз нямам намерение да пиша едно и също по сто пъти. Само ще кажа, че не само този форум беше изтрит. Бяха изтрити още няколко сайта. Включително един унгарски, няколко руски, един български, а из още няколко български сайта беше бърникано. Също така бяха азплашвани админите на други сайтове. Това малко доказателство ли е? Абе аз да не съм поп да раздавам благословии? Впрочем раздавам, само че моите "благословии" са много пиперливи. Различни са от попските. А и парадокса не ми прилича на смирен християнин, та да чака нечия благословия, ако е решил да прави нещо. Приказката ни беше за съвсем друго, ама нами трябва да бъдем накиснати. Що не си кажете направо, че определени лица трябва да се махнат, защото се опълчиха срещу Пси-гру-пичките? Хубаво, де! Аз се махам, казах го и ще го докажа. Няма да досаждам, да посочвам грешки, с две думи няма да нарушавам ничия идилия.
Нищо няма да направите, всичко свърши. Ако има някой разумен, който да чете, нека си помисли. Щом с мен постъпиха толкова гнусно, къде е гаранцията, че също така гнусно няма да постъпят с всеки друг? А другият можеш да бъдеш ти, който четеш в момента. нали така? По-добре се махайте и се заемайте със собственото си спасение, че време не остана.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32597

Миро писа: Аз не знам със сигурност кой забърса форума, знам само какъв човек би могъл да направи това. Избягвам да давам квалификации, но този път ще си позволя да кажа-това е някой без чест и достойнство в себе си. Казвам го без никакви чувства, просто констатация и нека Той да се погрижи за възмездието, което се полага.

Наистина , направиха ми впечатление две мнения, подредени едно след друго в една от темите, която вече я няма- на Парадокс и Елтимир. Парадокс казваше, че вече е готов да се справи с проблема и искаше благословия от Елтимир, а той му я даде. Както каза и Анти666-след два дена форумът го нямаше. Естествено е да си помисля, че благословията е била именно във връзка с хакването на форума, но, както и Мещер казва - само догадки. Аз да си призная не съм много навътре в нещата, свързани с личните отношения на участващите тук, знам това, което сте писали във форума. Доверявам се на усещанията си и много често даже забравям написаното от някой за някого. С някои контактувам, с други -не, но във всички случаи апелирам да се говори само истината, подплатена с доказателства. Само тогава отношенията много бързо се изясняват и работата във форума ще продължи нормалният си ход.

За хакването на форума мисля, че само админите могат да кажат със сигурност кой е виновника. Също така мисля, че пак те имат думата по това кой да бъде наказван по един или друг начин. Прав е Пламен, че без ясни правила нищо не се постига, а това е едно от правилата на всеки един форум.

Мещер не казва само догадки,Миро.Мещер пита:защо ти не си вече модератор?Може и админите да знаят защо не си,ама като те знам,съм сигурен,че и ти знаеш!Би ли споделил с нас,по-тъпичките и....лъжците!
Въпроса е прост и изисква прост отговор-с няколко думи.
Аз не залагам нищо тука,в този сайт,в тази общност от Българи.Само некви много мижави пари,които йордан обеща да ми върне и ЧЕСТТА И ИМЕТО СИ,АКО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ НИКА МИ.Нищо работа.Направиха ме крадец,то е близко,да стана и лъжец,но това е друга тема,между теб и мен.
Ти кажи що не си Модератор?
А Йордан,е?!
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32598
Мещер, Миро добре подържаше форума и пак ще бъде модератор. Сега не е модератор НЕ по негова вина и то временно. По-важното е той да има желание да бъде отново с такива функции.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32599
Добре, Георги. Аз ЗНАМ, че вината не е негова. Защо не изнесете информацията коректно, кратко, точно и ясно и да приключим. Нали виждаш какво става тука, в НАШИЯ форум. Кому е нужно това? Беше казано в съобщението, че се знае "кой е извършил това". Просто го кажете!
И да приключим, да затворим пропастите между нас, които растат постоянно...

И , да добавя, може да е изнахалстване от моя страна, но зададох едни въпроси в темата "на дневен ред", на които искам да ми се отговори.
Админ-екипът е и за това-да дава понякога и неудобни отговори. Стига да са в рамките на истината, аз не виждам какво толкоз е проблемното.
Питам теб сега, защото си тук, но въпросът ми е към целия екип.
Зададен с болка...
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32601
Мещер, наистина знам защо в момента не съм модератор и това е правилно решение от страна на админите. Благодаря на georgi_nz, наистина ми се щеше админ да ти отговори на този въпрос.
А дали ще искам пак да бъда? Защо не, аз обичам да почиствам и ремонтирам ;-) Кога къщи, кога обори... Този сайт е един от малкото, в които се застоях доста дълго време и ми е като къщичка, при това с полезни функции.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32602
Миро, аз наистина знам, че ти знаеш. Но, видиш ли, аз не знам! Искам аз да знам! Кажете бе, хора. Забравихте Българския ли?! Какви са тия идиотски недомлъвки бе ! Какво искате? Какво криете? Коя световна и вселенска конспирация ви завладя?!
.........................
Вижте кво! Сериозен съм като инфаркт! До Никулден не се ли изясни таз работа с хакването на форума, считайте , че аз, Мещера, съм го хакнал! След Никулден, ако това не е ясно, ще рече, че съм аз и ще си наложа медената думичка-АВТО БАН! ПЪЛЕН!
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32603
Досега се стараех да не взема страна.Сега ВЗЕМАМ:

paradox.forumhead.net/viewtopic.php?f=2&t=16&p=145#p145

Миро?Админи?Велине?Йооооордане?

докога?!
Докато ме баннете?!
Оставете ме до Никулден.Платил съм си за това,не ща парите на Йордан,да ми ги връща...че май миришат повече от моите...................................................................................................................
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32604

Елтимир писа: Правилно, Елтимир е виновен за всичко. Макар че като написах кой и защо е изтрил форума, на свой ред Йордан изтри написаното от мен. Нека сега той да го възстанови. Аз нямам намерение да пиша едно и също по сто пъти. Само ще кажа, че не само този форум беше изтрит. Бяха изтрити още няколко сайта. Включително един унгарски, няколко руски, един български, а из още няколко български сайта беше бърникано. Също така бяха азплашвани админите на други сайтове. Това малко доказателство ли е? Абе аз да не съм поп да раздавам благословии? Впрочем раздавам, само че моите "благословии" са много пиперливи. Различни са от попските. А и парадокса не ми прилича на смирен християнин, та да чака нечия благословия, ако е решил да прави нещо. Приказката ни беше за съвсем друго, ама нами трябва да бъдем накиснати. Що не си кажете направо, че определени лица трябва да се махнат, защото се опълчиха срещу Пси-гру-пичките? Хубаво, де! Аз се махам, казах го и ще го докажа. Няма да досаждам, да посочвам грешки, с две думи няма да нарушавам ничия идилия. Успяхте да ме изгоните, успяхте да ме откажете от Идеята.
Сега доволни ли сте? Щастливи ли сте? Чакам "Ода на радостта". От Лудвик ван. Кой ще даде тон за песен? Нещо не забелязвам човечето с камертона, което отброява тактовите честоти, ама щом ми кръцнат връзката ще цъфне, обещавам ви. Ще цъфне, а после и ще върже.
Нищо няма да направите, всичко свърши. Ако има някой разумен, който да чете, нека си помисли. Щом с мен постъпиха толкова гнусно, къде е гаранцията, че също така гнусно няма да постъпят с всеки друг? А другият можеш да бъдеш ти, който четеш в момента. нали така? По-добре се махайте и се заемайте със собственото си спасение, че време не остана.

Човече,ти си в климакс,във полова криза.Най-добре си затрай.Ще направиш добро на всичките.Погледни нагоре-ако вижаш Слънцето,това е сигурен признак,че не си ти центъра на Слънчевата система.Съвсем приятелски съвет.И относно поканата-благодаря,не!
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32609

Елтимир писа: Ами да те попитам, Пасков. Сега, защото от утре няма да мога. А след като ме резнат тоя път, решил съм и в клубове повече да не ходя. Просто ще забравя какво е това Интернет и толкова. Та на въпроса.
Преди време в един друг форум ти беше писал нещо особено гадно за мен. Хубаво, може и грешка да е станала. Може и фалшификат да е било. Писах ти, не ми отговори. После пуснах снимка тук, в тоя форум. ти не отрече да си го писал. И толкова. Дори с две думи не каза какво те е накарало да мислиш по тоя начин. Хайде, не съм дребнав, забравих. пък и имах определени планове относно теб. Не напразно СЛЕД като беше написал онези неща предложих да ти се дадат админски права поне във форума, та да можеш да се намесваш. А аз исках да свършиш малко работа в русия. Не за мен, не за моя полза, а за България. Пак ти писах. И в писма, и на Лични съобщения. Вие, Ваше Височество не благоволихте да отговорите. А онова, което исках от теб беше лесничко, простичко и не беше никак опасно. Само че ако го беше свършил, сега щяхме да сме светлинни години напред. И накрая нещо по-лично. ти, Пасков се присъедини към групичката, която се зае с моето отстраняване от форума, от сайта и от Движението.
Е, Пасков, какво да си мисля? Как мога да ти вярвам при това положение? както виждаш, съвсем прям съм, съвсем конкретен и не ми пука от нищо. За мен всичко свърши. Три пъти бях предаван. След първия път се изправих и почнах отначало. След втория път се изправих и почнах отначало. Не отричам, и след първия, и след втория път имаше хора до мен, които ми помагаха. Тоя път аз отказах някой да ми помага. тоя път реших, че съдбата ми е такава, винаги да ме предават, да ми забиват нож в гърба. Затова вече не участвам в никакви организации, никаква орташка работа. кактвото и да правя занапред, ще си го правя сам. Длъжен съм също да кажа, че аз не преминах просто Рубикон. Вие, доста от вас с огромни усилия ме набутахте в Рубикон и на мен не ми оставаше нищо друго, освен някак да преджапам и да изпълзя до другия бряг. Е, вече съм там. На своя самотен бряг, където няма организации, където няма планове за бъдещето на нацията и на държавата. На моя собствен бряг съм, където съм заедно със своето семейство и със своите близки. Стига са страдали заради Идея, а после да ми казват, че не само моите страдания, но и страданията на семейството ми са си наша лична работа. Е, спете спокойно деца, проблемите ни вече наистина са само лични. И ние ще съумеем да се справим с тях, след като Елтимир си отиде, а Ангел ще посвети своите усилия в полза на своето семейство. Да имате нещо против? А това, че заедно с моето тръгване си тръгва и една Мечта, това е вече ваш проблем. Справяйте се с него както можете.
Нито Сарактът ще бъде създаден, нито Движението има бъдеще. Толкова неща липсват, че нямам време дори да ги изброя. Пък и вече нямам желание да поправям нечии грешки. На всичко отгоре кой е "алтамир", та да ви говори? като стигнете до под кривата круша ще се сетите, ама събитията толкова ще са ви изпреварили, че няма да имате време дори да ги регистрирате. Какво остава да се намесите. А пък да повлияете - това е вече в областта на ненаучната фантастика.
Пасков, нещо да ми кажеш? само имай предвид, че точно в 24 часа автоматично ще ми прекъснат връзката. И после - финита ла комедиа!

Питаш, отговарям.
Въпреки, че продължавам да смятам и настоявам, че това не е за публичната част на форума и ме тласкате да учавствам не в сериозен форум, а в пожълтял латино-сериал.

1. В "оня форум", ако си спомняш, стигнах до конфликт именно защото ти беше регистриран потребител и не позволявах да се пишат лоши неща за тебе. До конфликт не само с пичлигарчето Мъдьо танкиста, а и с админа, и в крайна сметка, получих бан.
По отношение на цитираното от тебе - не е вярно, че отговор не съм ти давал - дадох ти, и то тук, пак пред всички, именно в публичната част на форума. Ако отговорът не те е задоволил, или не си му повярвал, аз друг отговор нямам и друго решение и обяснение не мога да предложа. Оставям го така, както е, всеки да решава за себе си.

2. Каква работа си искал да свърша в Русия, наистина не помня, ще си прегледам кореспонденцията с мене, или ми я напомни ти: на ЛС, на мейл - както желаеш. Не отричам, защото наистина може и да си писал, да не съм ти отговорил веднага, и после да съм забравил. Аз, за съжаление, съм майстор на спорта по разсеяност и забравям твърде често много важни неща, които после ми е трудно да догонвам. Такъв съм, но друг Пламен на разположение си нямам.
Ако ми напомниш молбата и предложението си, ти обещавам, че сега ще ги разгледам по-сериозно и ще се опитам да ти помогна, ако ми е по силите.

3. По отношение на личното. Групи, групички и присъединявания... Аз не съм се коалирал с никого и срещу никого, а ако си изчел внимателно, и си обърнал внимание, си забелязал, че имам няколко основателни претенции и забележки по много от основополагащите пунктове и свое мнение и модел на поведение като решение за това, а именно:

- стратегията на лишея не я приемам като ефективна по никакъв начин. За мен не е необходимо да изпия цялото море, за да разбера, че то е солено. Нещо, което не работи като формула, няма да работи винаги, и точка. Именно поради тази аморфна стратегия на лишея стават възможни дизпродуктивните крамоли и ежби, които пускат всичката пара през свирката, и дотука нито капка не е минала през буталата.

- тенгрианството, описвано и развивано от всички тук, в това число и от Йордан_13, не мие понятно и ясно, въпреки, че си имам собственно виждане за тази космогония, базирана на други източници. За мен това не е основание за конфликт или отхвърляне на който и да е от свято вярващите в излаганото тук тенгрианство. Просто аз не чакам на молитви, а вярвам, че лозето иска мотика. Твърде много надежди и упование на събуждането на Тангра и твърде малко реална работа от неговите последователи тук... Или може би аз просто не знам за дейност, за която не следва да знам, но даже и така да е, резултатите също не съм ги видял. Може да съм недобре със зрението, и това го допускам.

- Ако даден член от форума отправя проверяеми и доказуеми упреци към друг, и вторият не даде задоволително обяснение или опровержение, аз имам правото да създам своите резерви към втория. Всички имаме познати, може би даже и приятели от бившия или настоящия апарат на ДС: светът и България са твърде малки, за да живеем в някаква обезДеСена среда. Но не всички ги каним на срещи, позволяваме им да фотографират хората, представяме го като човек, който иска да прави партия (което веднага предполага опит за използване на Движението като движеща сила, простете за тафтологията, в тази партия). Което е протиоречие с излаганите и приетите и от другите принципи за непартийност и надпартийност на работата на Движението. Нещо повече - същият този г-н Войнов се среща с Мещера и с Парадокс в София и съвсем логично ги засипва с "работни оферти", ако мога така да се изразя накратко.

Ангеле, ти можеш да дружиш с него, и това си е твой избор и твоя отговорност. Но опита за инкорпориране и внедряване на този човек, а според мене - съдействието за опита му да оседлае Движението, са съвсем друго нещо.
И за това нито Йордан, нито който и да е друг ти е виновен.

Като става дума за лично, лично да е.
Твърде много пъти, да не кажа - като яркочервена нишка от как съм в този форум досега, ти вкарваш чисто ЛИЧНОТО и искаш да го направиш на ОБЩО. Имам предвид Силвия Мирчева, Димитър Радев (с който сте били приятели, доколкото знам), и другите твои лични врагове и зли демони.
Говорим за България и българският Бог, а най-често ставаме съпричастни към личните врагове на Ангел Грънчаров. И в началото, доколкото си спомням, хората наистина го приеха на сериозно и искаха, и, доколкото знам, са полагали усилия да ти бъдат полезни И в тази твоя лична борба.
Стигаше се дотам - обладателят на иначе силното перо и прекрасни материали да пише такива гадни сквернословия, каквито циганите в Столипиново не могат да сътворят.
Псувните не добавят сила нито на псуващия, нито на Движението, нито на форума. И те отблъснаха много хора, а това не е моя заслуга и моя отговорност!
Знам, че ти ги смяташ, тези твои врагове, за центъра на Злото. Но аз лично не споделям тази координатна система за това - кой е главният приоритет от Злините за България, към който трябва да се насочим като сили, време и енергия. Даже и с махването на магическа пръчица, ако утре изброените ти лични...нека са общественни врагове ги няма, от това ще имаме един по-щастлив и доволен Ангел Грънчаров, но България ще си е пак точно толкова смачкана и унижена.
Можеш да не се съгласяваш с мене - това е моето виждане.
Аз друго против тебе нямам.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32610

Хакнаха сайта с паролата на човека, а той не знае за какво му говоря..?! Обясниха му как са му свили паролата, а той пак незнае за какво му говоря...!

Интересно как Мартин е разбрал, че са ми хакнали паролата? Затова ли държи да потвърдя, че не ми е изпращал никакви файлове? Кой ми е обяснил как са ми свили паролата?
Наистина, не съм на "ти" в работата с компютър, но, момчета-по-кротко, все пак и аз имам глава на раменете си и мога да разсъдя и след това да предположа как са ми свили паролата. И какво, трябва да бия тъпан ли за това?
Още нещо ми направи впечатление, за което нямах намерение да говоря, но щом Мартин си позволява да излага на показ разговора си с мен ще споделя с вас. Веднага след хакването на форума и Мартин, и Елтимир в своите форуми започнаха да се оправдават, че не са те хората, унищожили форума на Воините. Странно, защото аз обвинения към тях не видях, защо им трябваше да се оправдават? Елтимир няколко поста по-нагоре в настоящата тема не ми дава никакъв смислен отговор за благословията си , което също ме навява на някои мисли.

Пак казвам-аз доказателства за това кой е хакерът нямам, ако някой може да каже то най-вероятно са админите. Склонен съм да се замисля и над версията на Елтимир, но все пак, Мещер, кажи ми какво означаваха думите на Мартин към Елтимир, че вече е готов да оправи проблема, стига само той да каже?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.