Разправии

преди 17 години 10 месеца #32611
Аз пък викам да давате по-бързо пак модераторските права на Миро и да си влиза в действие. Особено където е храчено или писано не по темата. Мещер, като си на няколко чашки не можеш ли нещо по полезно да направиш, бе човек? Набий жена си, удари една злобарка, пиши там в опълченските блогове. И що до Никулден, не може ли до Архангеловден? По-скоро е, все пак, а и денят е добър.
Вие не разбрахте ли, че ударът на Небето над човешкия фактор засяга не само ония от Режима, но и нас самите. Кой какъвто е, сега ще му излезе като въшка на челото.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32612

Въпреки, че продължавам да смятам и настоявам, че това не е за публичната част на форума и ме тласкате да учавствам не в сериозен форум, а в пожълтял латино-сериал.

За съжаление съм принуден да се съглася с тази констатация на Пламен затова го подкрепям за идеята за закрит форум!
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32613
" Нещо повече - същият този г-н Войнов се среща с Мещера и с Парадокс в София и съвсем логично ги засипва с "работни оферти", ако мога така да се изразя накратко."
Тук излизат интересни неща. Мещер, би ли споделил с нас нещичко за тия работни оферти. Все пак става дума за Движението. Какво искахте да правим - партийка. И кой ще е начело, в ЦК така да се каже? Не ми отговаряй, то си е ясно. Същият който толкова много искаше админски права. Е то си е за яд като не стана.
Миро, когато писах за предупреждения, те бяха по рано. Явно тези, за които ти споменаваш пък са последвали нататък. Т.е. имаме нееднократни такива, че някой не успял партиен лидер, който наместо админски права получи бан, е готов да се справи с това мъртво Движение. Ами за някой е мъртво, като не става по тяхната. Пак потретвам, докато сме неколцината хора тук, които държим това Движение да е надпартийно и независимо - то ще си остане такова. Единствените хора, чийто авторитет аз тук признавам са тези от Съвета.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32614
anti666, краткия преразказ с работните оферти го направих на базата на подробното изложение от Парадокс - един от последните му постинги, който май вече не е между живите (постинга).
Така че, това не е скрито обвинение към Мещера или Парадокс, а именно кратък преразказ, който Мещера потвърди.
Нямам основание да смятам, че са приели, и вероятно поради това не заслужават сарказъма и иронията, ако правилно съм разбрал постинга ви.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32615

anti666 писа: " Нещо повече - същият този г-н Войнов се среща с Мещера и с Парадокс в София и съвсем логично ги засипва с "работни оферти", ако мога така да се изразя накратко."

Както знаем от разказа на Мещер, Парадокс не е знаел, че ще се среща с Войнов, затова отговорността в случая е на Мещер. Кажи бе, Мещер, защо организира тази среща, след като на последната сбирка му беше отказано на Войнов всякакво съдействие за създаване на партия? Мислил ли си, че Парадокс ще приеме?
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32616
Няма никаква ирония в това. Просто тези постинги са изтрити, а около въпросният господин Войнов се въртят много въпросителни, свързани със състоянието на този сайт и Елтимир в частност. Съвсем логично е да попитаме ние, незапознатите. Кой е този господин Войнов и какви са тези проекти? Питам не случайно, защото и Елтимир ми говори за него и затова, че не сме подели неговите идеи. Тук разбирам, че уважаемият г-н Войнов е искал да правим партия, на което му е отказано. Дотук добре, но човекът има още идеи. Ами защо не ги сподели тук в сайта? Ако тези идеи са добри - може и да ги реализираме. Ако тези оферти не са за публичен дебат - следва логичния въпрос, защо се предлагат само на неколцина. Които после недоволстват, че останалите не са подкрепили плановете им. Знаем, че и Парадокса и явно този г-н Войнов, както и още няколко личности, които вече не пишат тук, искат да влизат в политиката. Похвално, но защо чрез нас? Ние сме едно скромно, необвързано Движение, в което в самата програма е записано, че няма интерес да става партия или организация. Т.е. всеки, който иска по някакъв начин да променя този статут няма да е добре дошъл. Отговорът е недвусмислен - след като се прави от една малка част от тези боили във виртуалния Саракт, без знанието на останалите и след като тази част имат намерение да променят самите принципи на Движението (Саракта) - това аз го наричам опит за узурпация. Съвсем естествено е след неуспеха им да дойде и гнева. Така че този кратък постинг на Пламен хвърля доста светлина върху меко казано странното поведение на Елтимир и Парадокса в последните месеци.
Така че ако г-н Войнов не желае все пак да се представи (има конкретна тема за това), нека тогава Мещера като изтрезнее от снощи да бъде така добър да представи приятеля си. Вярвам, че това ще даде доста светлина за състоянието на Движението, което е в момента, както и за причините форума да бъде срутен.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32617
Аз пак повтарям недвусмислено и ясно. Над нас е Небето и Тангра. Единствената земна сила, на която това Движение принадлежи е КОЛОБЪРСКИЯ СЪВЕТ. Няма друга! Ако те смятат, че цитирам Елтимир;
"Нито Сарактът ще бъде създаден, нито Движението има бъдеще" - да го кажат. Ясно и категорично. Удряме кепенците и всеки се спасява по единично.
Дотогава ние не принадлежим на никого. Нито на Елтимир, нито на г-н Войнов, Парадокс, Севар или Йордан. Нито на арабите, руснаците или таджикистанците. Още по-малко пък на Държавна сигурност. Това е.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32618

anti666 писа: " Нещо повече - същият този г-н Войнов се среща с Мещера и с Парадокс в София и съвсем логично ги засипва с "работни оферти", ако мога така да се изразя накратко."
Тук излизат интересни неща. Мещер, би ли споделил с нас нещичко за тия работни оферти. Все пак става дума за Движението. Какво искахте да правим - партийка. И кой ще е начело, в ЦК така да се каже? Не ми отговаряй, то си е ясно. Същият който толкова много искаше админски права. Е то си е за яд като не стана.
Миро, когато писах за предупреждения, те бяха по рано. Явно тези, за които ти споменаваш пък са последвали нататък. Т.е. имаме нееднократни такива, че някой не успял партиен лидер, който наместо админски права получи бан, е готов да се справи с това мъртво Движение. Ами за някой е мъртво, като не става по тяхната. Пак потретвам, докато сме неколцината хора тук, които държим това Движение да е надпартийно и независимо - то ще си остане такова. Единствените хора, чийто авторитет аз тук признавам са тези от Съвета.

Анти 666,както и Пламен отбеляза парадокс бе направил пълно и пространно изложение на срещата в София в темата си "ДС и Воини на Тангра".Аз го потвърдих и нямам намерение да се повтарям.На база авторитета на Ангел,аз приех безрезервно Войнов като личност и все още считам,че е читав човек.
А пък който има правата,нека възстанови тази тема и ако не си чел,чети.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32619
Това,долното е последният ми разговор със Симеон Войнов.Оттогаз не ме е търсил,като се има предвид че преди постоянно ме търсеше.Повече не смятам да се занимавам с тая тема.
.......................................................
[18.10.2008 г. 23:43:26] Антон Мещеров каза: Войнов,това,мисля е достатъчно като аргумент за да не се съглася да участвам в създаването или подкрепата на нова партия.Дебелоглав съм,кво да се стори.Физиология.Не желая адресът ми да бъде използван за регистрацията на каквото и да било,щом няма моя подпис и съгласие под него.Това ми е решението,съжалявам ако съм те разочаровал.С добри чувства:Мещера.Ето и текста:
Движение “Воини на Тангра” е замислено и организирано като арена за свободни действия с цел възраждане на българския дух. Общност на хора, обединени от една идея и работещи за нейното реализиране. В Движението няма членство, няма членски внос. Не се издават и не се изпълняваха заповеди. Движение “Воини на Тангра” не се опитва да ръководи, да оглави, да налага – то е просто смешно. При нас няма нито демокрация, нито аристокрация, нито диктатура. Вместо тях предлагаме идеята за делокрация. Не някой друг, не волята на водача или изборът на мнозинството определя твоето място, а извършеното от теб. Съди се по дела и се отчитат последиците. Не машина, не конструкция, а жив организъм. “Опитай се да обезглавиш лишей” – каза преди години един от нашите. Пълзящо образуване, антирак, постепенно обхващащ смъртоносно заболялата обществена структура. Ние не издигаме сграда, ние трупаме могила.

Движение “Воини на Тангра” не само не е регистрирано по никакъв закон. Такава регистрация би противоречала на нашия замисъл. Нещо повече - Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.
[18.10.2008 г. 23:49:54] simeon voynov каза: 1.Не бих и могъл да ти се сърдя, напротив благодаря за откровения отговор, товя е мъжко.
[18.10.2008 г. 23:53:24] Антон Мещеров каза: твърде много не се съгласиха.не мога да вървя против тях.това са приятели,както и ти
[18.10.2008 г. 23:53:39] simeon voynov каза: Независило,че се опитвам да внеса някои корективи-'Движението' ми харесва такова каквото е.
[18.10.2008 г. 23:54:06] Антон Мещеров каза: освен това,още на срещата трябваше да ти се изясни,че идеята не се приема с въодушевление
[18.10.2008 г. 23:54:48] simeon voynov каза: Аз степенувам човешките цености по следния начин:
[18.10.2008 г. 23:56:11] simeon voynov каза: 1. СВОБОДАТА
[18.10.2008 г. 23:56:36] simeon voynov каза: 2.ОТЕЧЕСТВОТО
[18.10.2008 г. 23:57:08] simeon voynov каза: 3.СЕМЕЙСТВОТО.
[18.10.2008 г. 23:58:54] Антон Мещеров каза: при мен вървят по следния ред:
[18.10.2008 г. 23:59:10] simeon voynov каза: Винаги ъм постъпвал според тези критерии-и уважасвам правото на другия.
[18.10.2008 г. 23:59:23] Антон Мещеров каза: 1.РОДЪТ
[18.10.2008 г. 23:59:39] Антон Мещеров каза: 2.СЕМЕЙСТВОТО
[19.10.2008 г. 00:00:03] Антон Мещеров каза: 3.НАЦИЯТА!БЪЛГАРИТЕ
[19.10.2008 г. 00:00:44] Антон Мещеров каза: Свободата е някъде измежду тия шест понятия,които казахме двамата
[19.10.2008 г. 00:03:28] simeon voynov каза: Ако избързвам с някои действия това е защото ми се скасява жизнения хоризонти няма кога да направя нещо и да видя резултата от които така адски се нуждае МАЙКА БЪЛГАРИЯ
[19.10.2008 г. 00:07:54] simeon voynov каза: бади здрав, а канала трябва да го копаем, той е необходим на България, нас кучета ни яли. дано успеем да минем по него или да половим роба по брега му.
[19.10.2008 г. 00:08:04] simeon voynov каза: лека нощ
[19.10.2008 г. 00:08:30] simeon voynov каза: (ninja)
[19.10.2008 г. 00:10:22] Антон Мещеров каза: ние с теб,постигнахме някаква степен на разбирателство.и то-много бързо.Но аз не мога да противодействам на постулатите на Движението-Не защото са писани от Ангел,не и защото на мен ми пука,не и затова,че вече се опарих от партии.Не.Движението не е подчинено на Ангел.то е подчинено на Тангра-на българският бог.Ако той реши и ни призове,ние ще бъдем на самото място ,в уреченият час.Ние сме свободни хора,Войнов.И по дух и по призвание.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32620
anti666, мисля, че малко преекспонираш нещата, свързани с Войнов. Доколкото знам единствено Елтимир има с него някакви по-тесни отношения, след това е Мещера(той няколко пъти се е срещал с него), а никой от останалите, включително и Парадокс нямат нищо общо. Да поясня, че това го знам от Мещера. В този смисъл следващият цитат едва ли е верен:

Знаем, че и Парадокса и явно този г-н Войнов, както и още няколко личности, които вече не пишат тук, искат да влизат в политиката.

Пак казвам-доколкото на мен ми е известно никой от Движението, включително Мещера и Парадокс, нямат такива желания. Ако съм в грешка Мещера да ме поправи :aham:
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.