Събуди се Европа - обявена ти е война! Марк Стейн, Чикаго Сън-таймс
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Дали идват от Африка и Западна Азия или са N-то поколение емигранти, тяхното възпитание им създава сериозни пато-психологични проблеми в нашето общество. Как ще е психиката на един мюсюлманин възпитан (от необразована и заключена в къщи майка) в доктрини които не са се применили от 7-ми век? Неадекватна!
И точно тук се вижда разликата на тези, които са загърбили тяхната култура и са прегърнали европейската - те са съвсем нормални хора - и черни и мюсюлмани. Да ама те са единици на милиони....
Не не искам да си плюя срещу расата щото в такъф случаи трябва просто да ходя да се гръмна някъде-но ми схващаш мисълта надявам се! Просто не мисля че сме чак толкова извисени и справедливи колкото ни се иска и това не е аргумент срещу другите раси защото и ние си имаме наще грехове спрямо тях, и то какви!!!!!
Права си за "останалата" бяла раса, но нашия народ не е превземал нито Африка, нито Индия, нито Америка.... Не бъркай алчни англо-саксонци с нас.
Нашия социален строй не е позволявал нито робовладелство нито феодализъм. Феодализма е навлязъл чак през християнско и по турско време и са ни го наложили насилствено. Както и комунизма по-късно.
Това че ние страдаме заради престъпленията на други е отделен въпрос. Щем не щем сме цел на омразата и трябва да се защитим.
Просто пренеси глобалния проблем на местна почва...нека да видим как ние сме се отнасяли с циганите и защо те ни отвръщат с лошо и ни мразят. Тогава като сравним българските събития с международните ще разберем, че тази раса просто мрази белите.... За черните и за индианците може и да си права, ама по-добре да си стоят в Африка.
От дълго време.
Защото народът на Тангра не е на кормилото.
Да, на бялата раса и е обявена война, но аз не се идентифицирам с тая бяла раса.
Тая раса от дълго време е жертва. Това, което става днес във Франция и скоро в други държави, не знам защо прави такова впечатление на някого. Помни ли някой в близките 1000, че и повече години да е било различно. Припомнете си книгите на Никола Николов. Че през средновековието само по заповед на църква, инквизиция или както е бил там главния терористичен орган са избити над 1 000 000 души. Това е колосален брой за тогавашното население и при тогавашните "нищожни" технически средства за масово убиване. Да не изброяваме войните - световни, по-малко световни и пр.
Борбата е естественото състояние на човека и йерархията, в която той участва, но тук говорим за равновесието. Тия войни не са борба - те са унищожение. Те са родени от лъжа (манипулация), целта им е постигане на по-висока степен на манипулация (още лъжа), а ние като потомци на тенгриани знаем, че злото е лъжа. Няма по-голямо зло от това, защото няма друго зло.
Толкова години бялата раса под управлението на индивиди, непознаващи нравствените принципи и равновесието, колонизираха, поробваха, вземаха каквото си харесат и го занасяка където им скимне. Като деца оставени без надзор. Играйкаха си на географски открития (за идиота и брадвата на дръвника е откритие), технически революции и т.н.
Днес отново не разбират, че всичко това е следствие, продължение на повредите нанесени от тях.
Затуй към тая бяла раса не може да изпитвам жал.
Обратното - винаги сме показвали, че има и друг път.
Време е да покажем пак.
Тоя път за последно!
- Защо умствено можещи бели са използвани за избиването, оскотяването и унищожението на душевно справедливи и честни "други" бели като нас (тук се включват сегашните правителства, медии, престъпни организации, културни дейци като рападжиите, либерали и прочие)? Възможно ли е тази олигархия да се опитва да очисти останалите "можещи" от планетата и да използва черни и цветнокожи за роби?
- Черната и индийската раса бяха изкуствено размножавани за сметка на бялата, която с престъпни средства беше тровена, имунизирана и подлагана на икономически и физически геноцид. Най-вероятно споменатата по-горе олигархия даде властта в ръцете на черните, индийците и цветнокожите, за да избият белите в своите континенти. Същата тази олигархия задължи белите страни като европейските, Канада, Щатите и Австралия да приемат милиони и милиони емигранти, за да продължат разрушенията там (те и без това не знаят друго да правят).
- Мюсюлманската религия беше изкуствено поддържана и финансирана от 7-ми век до сега. Тя осакатява психиката и нарушава баланса в най-важната клетка на обществото - семейството. Кой и как поддържа Исляма - най-големия враг на нашето общество? (Да напомня на някои по-нови тук: Навремето османците са спрели до Босфора и са се задоволили със завзетите земи до там, но АНГЛИЧАНИТЕ пращат кораби и войска в тяхна помощ и ги поддиткват да завземат цяла БЪЛГАРИЯ. Много от османските паши са били масони в Лондонски ложи!) Тоест последния въпрос ни насочва обратно към тази невидима олигархия, спомената в първата точка.
Четете "заговорът срещу България" на Христо Маджаров хмммMistique писа: А така! - сега навлязохме в сферата на световната конспирация или
Мен лично обаче тази книга ме обижда с елементарните си и праволинейни изцепки относно заговора- предпоставките му и въобще обижда ме подценявайки моите способности да си извличам сам изводите на базата на личен опит и Научна информация.
Всички останало, Мистик , може да бъде обяснено много простичко -така простичнко както управляват света в момента.
Има прродни закони и те включват деградацията и почти винаги тя е по-лесния път. Така е , лесно се пада надолу.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.