Събуди се Европа - обявена ти е война! Марк Стейн, Чикаго Сън-таймс

преди 20 години 9 месеца #2767

Mistique писа: Севар не мисля, че са внасяли цигани да работят - по-скоро да ни превземат!

Естествено, но простите селски партийни секретари не се занимават със стратегиите за десетилетия напред, така че събитията винаги са многопластови.
Истината би излязла наяве, ако се разбере кога са набъбнали толкова много след като преди Втората световна война са били пъти по-малко. Но комунягите предполагам отдавна са се погрижили да покрият повечето данни. Резултатите обаче не могат да скрият и те са пред очите на всички.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2768
Аз не виждам как ще спрем нашествието...вярно е че онези са второ или трето поколение емигранти но да не забравяме че както с епишат граждани и се ползват с права също така и НЕ забравят собствената си култура вместо да приемат и нашата култура. За това мюсюлманите както ти с еусмихват в лицето в следващия момент са готови да те изкормят. И те за разлика от нас са готови да умрат както и доказват!
Освен това проблема е по глобален.....малък пример: да вземем френската революция, във феодалния строи малцина тъй наречени аристокрация са си живеели охолно и са се развивали "духовно" и интелектуално и разбира се материално докато народът им е гниел в мизерия и в един момент този народ се е осъзнал че няма равновесие и че пропущта между бедни и богати е прекалено голяма. Така на ден днешен в африка милиони деца умират примерно утровени от мръсната вода дето пият по локвите ако вообще намерят такава но същевременно в курортните им центрове (притежавани обикновенно от бели) се къпят разни екскурзианти във басейни. Равновейсето е далеч от хоризонта.
Сега благодарение на телевизията и информационния бум така да се каже все повече хора по света виждат как може да е по добре и осъзнават че прекалено малък процент хора в света притежават прекалено голям процент от световните богатства.....в интерес на истината ние белите не сме светът но пък не считаме така-убедени сме че сме центъра на всичко....за съжаление сме малък процент в този свят. И както аристокрацията е била свалена във френската революция така в глобален аспект всички колониални народи а пък и всички останали ще дойдат д ани бъркат в кацата. Тогава наистина най силните ще оцелеят, незнам дали спецялно ние ще бъдем свидетели на този огромен процес но със сигурно знам че вече е започнал и е повече от естествен и за това не виждам как реално ще го възспрем с нашата хуманна култура.Нека не забравяме че тези умират така или иначе и за своето уцеляване и своята кауза са готови на всичко-няма какво да губят!И културата им е такава...
Наистина е необходимо да имаме глобална представа за нещата и да я имаме предвид!!!

преди 20 години 9 месеца #2787
За мен турците,циганите,китайците,арабите,пакистанците,негрите,чиканосите и другата не спомената измет трябва да работи Черната РаботаБелият Човек да им Бъде Господар!!!Да Бъде господар в своят дом!!!За тази измет изредена по-горе искам да кажа,че никога или в много рядки случай се навива да върши черната работа!!!Всичко идва от проблема с децата и тяхното възпитание и образование!Ще дам за пример циганите-една черна кучка ражда 10 деца ,от тях умират 5 и остават 5-до тук елементарна математика!После идва хитреенето,вместо да ги запише в нормални училища,тя ги записва в училище ,за бавно развиващи се,защото там учебниците са безплатни,храната и т.н и й плащат осигоровки ,защото има дебилни деца(а всъщност това е лъжа)!!!Така тя получава от незнам си какви цигански фондации пари за всяко едно от децата си,те не плащат сметки,а с парите ,който получават си копуват разни неща!Така я Вие ми отговорете,ако ние имахме такъв стандарт и въждания за живота щяхме ли да работим????Така другото,което искам да изясне е:Белите Цивилизирани Хора искат да осигурят най-хубавото и най-доборто за децата си!1-во те никога няма да ги пратят в такива училища,защото ние конкретно за Българите ще си позволя да говоря сме много гадни (в някои отношения) и ще се подиграват на това семейсто,че са записали детето си в такова училище!Докато при циганите те са по затворено общество и това го мислят за голяма геройство като ЛЪЖАТ ДЪРЖАВАТА2-ро:Те ще се скъсат да работят по 24 часа независома какво е (в повечето случай за България се мръсна ),за да могат да подсигорят всичко ново,чисто и хубаво за децата си!!!!Искам най-накрая Държавата и конкретно нейните представители в парламента да се осетят и да не "глезят" и да обсипват с пари тези гадни ,мазни,кривоглави и хитри чендела!!!! :mad5: :mad5: :mad5: :mad5:

преди 20 години 9 месеца #2788
А и Белите да Бъдат Господари на сганта,а не сганта на Бялата - Трудолю и Високо Интелигента Раса!!!!

п.с.:просто го забравих да го допиша към горният пост!!! :tooth: :thumbsup:

преди 20 години 9 месеца #2789
А искам да попитам Атила,откъде е толкова запознат с "финансирането" на ВеликоГерманският Райх???Защото аз въобще не съм съгласен с него,защото дженерал Моторс и до днес съществува и нейн шеф е еврейн,същото така и династията Рокфелер са чифути-и просто не ми се вярва да са спомсорили 2-рата Световна Война!!!!Искам ако не ти е проблем да ми обясниш!

преди 20 години 9 месеца #2791
Да, господар в своя дом, както казваш, а аз лично в своя дом никога ни бих допуснал мангал, пък ако ще и най-добрия слуга да е. Разбираш ли какво искам да ти кажа?
А относно Втората световна война, защо не прочетеш някоя друга книга на Никола М. Николов, ако не си ги чел - много си изпуснал! Даже с Николов се почва. По принцип най-добре действа за излизане от Матрицата.

преди 20 години 9 месеца #2792
Севар аз съм чел книги на NSDAP!!!За мен те са по-правдоподобни,не че искам да обидя г-н Николов !

преди 20 години 9 месеца #2793
А Севар относно за слугите бих вкарал по-един представител от всяка расова небивалица ,за да мога да ги мъча и да ги онижавам както те са го правили с мен!!!А ако имам еврейн в къщата си ще го пускам да си чисти газовата камера:))),защото мойта къща ще има такава модерна придобивка ,ама под прикритие:))) :thumbsup: :tooth:

преди 20 години 9 месеца #2795
Севар искам да те помолянещо ,ако е възможно??Ще ми кажеш ли имената на книгите написани от Никола Николов на тема Втора Световна Война !!!!И смяташ ли,че не е писалнякви еврейски неща???

преди 20 години 9 месеца #2796
Той пише по-общо и във всичките му книги има по нещо за Втората световна война, включително и "40-те безотговорни дни". Останалите са Световната конспирация 1 и 2, Новият ред, Маските на величията, Светът под микроскоп и други не се сещам.
Относно твоя въпрос смятам, че Никола Николов, ако беше написал еврейски неща нямаше да го отровят, а щеше да ходи по семинари и да го канят да изнася лекции пред разни галфони насам-натам.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.