Грузия

преди 17 години 11 месеца #31667
... и в такова състояние е изваден от канавка някаква.

Ето какива корита произвежда "южната съседка". Все пак трябва да признаем, че този, който е отстрелял таз крепост на колела :tooth: е бил доста опитен солдатин, та да уцели точно заварката. Е, може и да е късмет, но на мен не ми се вярва.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31668

преди 17 години 11 месеца #31669
Чудесно, благодаря ти, ton! В архива си обичам да пазя снимки от разни събития. Някога колекционирах изрезки от вестници и списания, а сега преминах към електронен вид архиви. Та от предишния си архив, част от който успях да сканирам, понякога вадя уникални снимки. Всичко трябва да се пази за Историята.

преди 17 години 11 месеца #31670

Елтимир писа: Е, това вече е страхотно! po3ok, поздравявам те! И твоето попадение е доста точно. Сега нека всички видят кой подкрепя Грузия и срещу кого воюва Русия. Ако някой изобщо е имал някакви съмнения, разбира се.
Друг интересен факт е, че грузинците и американските командоси не са успели да унищожат нито един руски танк. Нито един! Прехвалените хамерикански герои, които обаче могат да разсрелват цели сватби в Афганистан и да сриват със земята цели жилищни квартали в Багдад.
po3ok, моля те, дай някакъв линк с хубави снимки от тая война, че с моето зрение ми е трудно да ровя навсякъде.

Благодаря! Просто скромен принос към темата...
На тези снимки попаднах, разглеждайки един руски сайт, но това е един от малкото сериозни материали там, та ще потърся откъде са качили тези снимки там - първоисточника с други думи.

преди 17 години 11 месеца #31672
Да живей Грузия!

преди 17 години 11 месеца #31673

Да живеят Грузия, Турция, САЩ и Израел! :clap:

.. направо побеснях ... направо съм разтроен ... нааках се от яд чак ...

в момента си меня цветовете, дъгата и харп ми завиждат даже

ама толкова съм се нервирал, че не виждам клавиатурата

ебати глупостите ....

смях в залата ...

я да видим кой друг се нерви на глупости сега

преди 17 години 11 месеца #31674
Със същият успех можеше да напише "Слава на БКП!". Ама от призива му нито Грузия ще оживее, нито БКП ще възкръсне. А тоя си показа провокаторския лик.
Впрочем петролът почнал да поевтинява, май. Което от своя страна може да означава, че хамъриканските бушмени е възможно да са се отказали от нападение над Иран.

преди 17 години 11 месеца #31680
Управляващите чифути бързат да ни набутат в конфликт с Русия в Черно море!

Кабинетът ще купува фрегата за флота с пари от бюджетния излишък - dnevnik.bg

преди 17 години 11 месеца #31690
Православни пророчества на руски за бъдещето на Русия и света:
Православные пророчества - Царь - Монархия - Monar.ru

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.