Грузия
Иначе за другаря г-н Наакашвили съм съгласен. Той едва ли би прибегнал към унищожението на един мирен град и към изтребването на неговите жители, ако не му е било обещана мощна подкрепа. Само че американските ционисти го излъгаха, както винаги са лъгали своите съюзници и особено послушните си кученца. И г-н другарят, както ми казаха, почнал да хапе вратовръзката си на една пресконференция. Защо ли си мисля, че скоро ще му се наложи да хапне и нещо друго?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Общо взето ти сам си отговори на въпросите, а именно ционистите в Америка. За кого работи Америка всъщност? И още един въпрос: нима разчистването на света от гоите периодично не е желана цел за ционистите? Ами достигането на "златния милиард"? Нима Иран не е главна опасност за Израел в този момент? Ционистите са готови за тази война напълно. И още нещо. Чифутите отдавна мечтаят да изградят наново Божия Храм от времето на Соломон. За целта обаче трябва първо да съборят една ислямска светиня Джамията на Скалата (или нещо подобно беше) преди това, която в момента се намира на предполагаемото място, където е стоял Соломоновия Храм. От тези сайтове :Елтимир писа: Да сценарият е твърде възможен. Но някак е нелогично американците да се стремят така упорито към една Световна война, която няма да пощади и тях. Освен ако не са наясно, че страната им така или иначе ще бъде съсипана. И не си ли въобразяват тези идиоти, че тяхната разрушена страна ще има по-голям шанс в един разрушен свят, отколкото в окръжението на сравнително съхранени държави? Мисля си и за причините, които имат ционистите /А зад идиотизма вярвам, че стоят именно те/, за да искат всеобщ пожар.
Иначе за другаря г-н Наакашвили съм съгласен. Той едва ли би прибегнал към унищожението на един мирен град и към изтребването на неговите жители, ако не му е било обещана мощна подкрепа. Само че американските ционисти го излъгаха, както винаги са лъгали своите съюзници и особено послушните си кученца. И г-н другарят, както ми казаха, почнал да хапе вратовръзката си на една пресконференция. Защо ли си мисля, че скоро ще му се наложи да хапне и нещо друго?
www.jewwatch.com/
www.radioislam.net/
Не помня точно в кой, чета че в Израел си имат специализиран институт за Храма. Целта на този институт е да издири Светия Кивот, да намери всяка налична информация за този Храм и да го възпроизведе до последния детайл. Вече са ушили одежди за Върховните Свещенници на Храма и някаква ритулна шапка за Главния Свещенник са изработили от чисто злато. Много занаятчии са участвали по изработката на тези одежди. Та мисълта ми беше, че при една такава световна криза няма да остане един мюсулманин в Йерусалим за да види какво какво правят чифутите с Джамията им. Ето го мотива на ционистите за Световна война.
Това всички го знаем много добре, но всъщност говорим за гоите, които манипулирани от чифутите действат на база на тези сценарии. Всъщност целия свят на практика е от една и съща страна и както си има една поговорка: Светът е театър, а ние сме актьорите(марионетките)".Мога да ви кажа и някои работи за Русия и СЕЩ.... Това не са врагове, а двете страни на една и съща монета....
Пак не съм съгласен...! Мистици са едните и другите... Надпреварата е в това кои са по-черни....! Двуполюсния модел на противопоставяне не е нищо ново, но вече не върши работа, защото технологията на войната напредна толкова, че обезмисля тази стратегия за в бъдеще...! Цялата работа според мен е предизвикването на последната глобална енергийна криза - един вид последно "отупване на брашнения чувал", преди да се извадят следващото поколение технологии и техните енергийни источници...! Редуцирането на човешкото население не е в интерес на върхушката...!! На тях им трябват овце за стригане и доене...Елтимир писа: Но понякога интересите им и вижданията им за бъдещето сериозно се разминават. Да не забравяме, че ционистката върхушка също не е единна, а е разделена поне на две, враждуващи помежду си крила. Не винаги едните са съгласни с другите и понякога им се налага да заплащат с живота си. Един такъв случай беше Едмон дьо Ротшилд. Същото се смята за Робърт Максуел. Явно съществуват различни сценарии и е важно кой от тях ще надделее. Руснаците /или кукловодите на тяхната върхушка/ са настроени твърде мистично, докато американците разчитат повече на грубата сила и на технологиите. Мога да посоча още различия. Враговете ни не са така единни, както им се иска да ни се представят.
I'm NOT on Putin's Bandwagon
Български превод с Google
Възможно е, но тези технологии ще бъдат така модифицирани, че да бъдат също така обвързващи и печалбарски, като старите. Ще ти дам следния пример: В средата на 1990-те в Калифорния се появи електрически автомобил, зареждан от контакта вкъщи и изминаващ по около 200 мили с едно зареждане. Разработени са подобрени батерии с по-голям пробег и когато колата е получила голямо търсене от General Motors отдръпват еко играчката си от потребителите, като си ги прибират обратно. Прибират ги обратно, тъй като не са ги продавали а давали под наем. Хората са искали да ги откупят но GM отказва да чуе. Впоследствие всички тези коли са смачкани на скрап а една стои в музей с изваден двигател. Сега Джродж Буш предлага, като нова алтернатива хибридни коли с водородни двигатели, които са много по неефективни от батерийно задвижваните коли, тъй като за производството на водород се изисква много повече енергия, отколкото енергията от въглищата в ТЕЦ-овете, захранващи батериите на тези коли за същия пробег.PARADOX писа: ... Цялата работа според мен е предизвикването на последната глобална енергийна криза - един вид последно "отупване на брашнения чувал", преди да се извадят следващото поколение технологии и техните енергийни источници...!
В интерес е, тъй като имат план за "златния милиард"(според други източници 500 милиона) население. Чисто теоретически за да има някакъв приличен баланс между човечество и природа е доказано, че човешкото население трябва да е около 400 милиона души. Шест милиарда души е твърде много за планетата да понесе. Това е причината за бедността сред 85% от световното население, допълнителната причина са чифутите. Така че "златния милиард" им гарантира чиста и богата на живот планета, за техните потомци. Това че ще имат само 500 милиона роби вместо 6 милиарда едва ли е голяма загуба. Пък и в крайна сметка, по-малко хора води до по-лесен контрол.Редуцирането на човешкото население не е в интерес на върхушката...!! На тях им трябват овце за стригане и доене...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.