Грузия

преди 17 години 11 месеца #31642

PARADOX писа: Мещер опитай един номер и ще спиш като къпан! Като легнеш, затвори очи и си представи, че си легнал на някоя поляна-под огромен дъб, дълбоко в гората... Опитай се да чуеш вятъра в короната на дървото и да усетиш мириса на тревата...! Гарантирам ти, че ако успееш, като си отвориш очите, вече ще е утре...! :tooth: :tooth: :tooth:

Приятелю,като дойдеш у нас преди да превали септември ще видиш и чуеш,че всичко това е налице!Аз,Мещера,съм си всека ,простена от Тангра вечер,ми на курорт!
Настане вечер...
Месецът изгрее,
Звездите обсипят сводът небесен-
Гора зашуми,вятър повее...
Аз туй го имам,Парадокс,и каня всички Воини да дойдете да видите,който не верва!
Лошото е друго-ше хапнем,ше се напием,а после?Кой освен мен ще отстрелва ГАДОВЕТЕ?! :out: :pint:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31645
Ами щом го имаш Мещер, не виждам какъв е ти е проблема със съня тогава...?!

преди 17 години 11 месеца #31647
Темата май беше за Грузия и за опасността от избухване на световен конфликт. Не е ли по-добре да коментираме уверенията на официален Вашингтон, че американците доставят в Грузия само и единствено памперси и никакво въоръжение?
news.mail.ru/politics/1998913/

преди 17 години 11 месеца #31648
Извинявам се за отклонението, но просто оказах малко помощ на приятел...! Американските твърдения няма какво да ги коментирам...! Или лъжат като мангали, или хамърите им са с толкова напреднала технология, че се материализират сами в произволни точки на света...! Вие сами преценете кой от двата варианта е верен....?!

преди 17 години 11 месеца #31661
Не само хамъри са попаднали в ръцете на бай руснак.
Това е турско чудо на технологиите.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 17 години 11 месеца #31662
... уцелен е с мощно пушкало, предполагам, че става въпрос за един двуметров снайпер, доста сериозен, забравих му името..

преди 17 години 11 месеца #31663
... куршумът продалжава към седящите в машината момци...

преди 17 години 11 месеца #31664
... навярно ранява и шофьора и поразява таблото...

преди 17 години 11 месеца #31666
Е, това вече е страхотно! po3ok, поздравявам те! И твоето попадение е доста точно. Сега нека всички видят кой подкрепя Грузия и срещу кого воюва Русия. Ако някой изобщо е имал някакви съмнения, разбира се.
Друг интересен факт е, че грузинците и американските командоси не са успели да унищожат нито един руски танк. Нито един! Прехвалените хамерикански герои, които обаче могат да разсрелват цели сватби в Афганистан и да сриват със земята цели жилищни квартали в Багдад.
po3ok, моля те, дай някакъв линк с хубави снимки от тая война, че с моето зрение ми е трудно да ровя навсякъде.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.