О,скъпи мои борци и творци сред вас

преди 18 години 2 месеца #30469
Съгласен съм с това което си забелязал в тази емблема Спорт-Здраве, но липсата на реакция, освен зомбирано съзнание може и да означава успешно екраниране от въздействието и...!!! Помисли за това....!!!! Познанието за нещата не съществува само по себе си, а да се ползваме от него....!!! Констатирането на подобни факти и адекватното им асимилиране са напълно достатъчна реакция...!!! По нататъчното задълбаване води до създаването на зависимост - необходимост да откриеш още едно скрито поставено ниво, което в крайна сметка пак обсебва съзнанието ти и предава заложеното послание през "задния вход"...!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #30491

PARADOX писа: Съгласен съм с това което си забелязал в тази емблема Спорт-Здраве, но липсата на реакция, освен зомбирано съзнание може и да означава успешно екраниране от въздействието и...!!! Помисли за това....!!!! Познанието за нещата не съществува само по себе си, а да се ползваме от него....!!! Констатирането на подобни факти и адекватното им асимилиране са напълно достатъчна реакция...!!! По нататъчното задълбаване води до създаването на зависимост - необходимост да откриеш още едно скрито поставено ниво, което в крайна сметка пак обсебва съзнанието ти и предава заложеното послание през "задния вход"...!!!

Мислех да полемизирам по изказването /не "поуст!"/на Спорт,но ти го каза кристално ясно! :thumbsup:
..............................
Само ще добавя един пример,дето заради този Пример,моето хлапе взе да ме гледа странно-тоя да не е мръднал...
Та един ден забелязах надписа на фирмата на монитора пред себе си-DELL...
Ама той не е написан така,ами Е-то е наклонено наляво-знаете го всички.При този наклон се получават и скрита буква V и I и става...DEVILL...
Сложих бяло тиксо отгоре,ама може вече да ме е грабнала параноята и синока верно да се безпокои...Кво мислите? :out: :tooth:

преди 18 години 2 месеца #30497
Мисля си, че скритите послания, за да стигнат до подсъзнанието, трябва да минат през съзнанието и то да ги обработи. Мещер, щеше ли да има скрито послание, ако думата беше написана на китайски? Или на японски? Или пък на езика суахили?

преди 18 години 2 месеца #30498

Елтимир писа: Мисля си, че скритите послания, за да стигнат до подсъзнанието, трябва да минат през съзнанието и то да ги обработи. Мещер, щеше ли да има скрито послание, ако думата беше написана на китайски? Или на японски? Или пък на езика суахили?

Е да,ама тез езици не ги ползват,за да надписват монитори с тях...Набиват на целия свят-английски!И аз,по "модата" поназнаях малко-затуй ми се мярна тоя девил.

преди 18 години 2 месеца #30500

Елтимир писа: Мисля си, че скритите послания, за да стигнат до подсъзнанието, трябва да минат през съзнанието и то да ги обработи. Мещер, щеше ли да има скрито послание, ако думата беше написана на китайски? Или на японски? Или пък на езика суахили?

Ангеле....!!! Същото е като молитвите от корана на арабски..!!!! Езика няма значение..!! Разбираш ли го - РАБОТИ...!!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.