О,скъпи мои борци и творци сред вас

преди 18 години 2 месеца #29307
Не, намесата е външна. Не е от админи или модератори. Намесата идва от страна на типове, засегнати от публикации във форума. Мисля, че е въпрос на много малко време да ги открием.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29312
Следователно и тук има агенти и то не от калибъра на танкиста и мършала, а хора които са често участващи.
Лошото е че съм сигурен в това и другото лошо е, че не знам кои са. Те си знаят.
Буден,на мен ми се случва за първи път...

преди 18 години 2 месеца #29316
Мещер, тоя път грешиш. Намесата не е от хора, които влизат с никовете си. Поне в това съм сигурен. Знам кой ги праща, макар да не знам кои са конкретните изпълнители. Ще се доберем обаче до тях, обещавам ти. Засега не мога да го докажа, затова ще премълча. Но и тяхното положение изобщо не е розово. Всъщност те са зле, много са зле. Неистовата им злоба ги издава:
bnrp.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=350
И забележи, пишат във форум, в който на ден я влязат петима души, я и толкова няма. Те са в безизходица и онова, към което се стремят, е да ни подтикнат към погрешни стъпки. Да, бе, да! Да, ама не!
Днес тези наши врагове допуснаха фатални грешки и тези грешки ще им излязат през носа. Подробности - като се видим. Знам, че те следят внимателно какво се пише тук и не искам да ги захранвам с информация.

преди 18 години 2 месеца #29317
Запознат каза преди време:"Ще отсъствам за известно време.Има още един администратор, който да помага в детската градина, докато ме няма.
".

Аз днес видях, че администратор добре си свърши работата! Намеси се навреме, и въдвори ред...! Децата нещо се бяха скарали в детската градина. :-)

преди 18 години 2 месеца #29347

buden писа: Лошото е че съм сигурен в това и другото лошо е, че не знам кои са. Те си знаят.

Нямаш представа кои може да са агентите, но си сигурен, че има такива...
Значи Всички са виновни до доказване на противното!
Някой помогна ли ти, или сам стигна до тия изводи? Преди време имаше една набедена за агентка, но после се оказа, че совите не са това, което са. Приятелски съвет: въздържай се за напред от изказването на подобни предположения базирани на нищото, защото това носи на всички само напрежение.

преди 18 години 2 месеца #29349

buden писа: Лошото е че съм сигурен в това и другото лошо е, че не знам кои са. Те си знаят.

Нямаш представа кои може да са агентите, но си сигурен, че има такива...
Значи Всички са виновни до доказване на противното!
Някой помогна ли ти, или сам стигна до тия изводи? Преди време имаше една набедена за агентка, но после се оказа, че совите не са това, което са. Приятелски съвет: въздържай се за напред от изказването на подобни предположения базирани на нищото, защото това носи на всички само напрежение.

Нямам ни най-малко намерение да внасям напрежение.
Има едно "обаче" при мен - винаги се доверявам не само на логиката, но и на чуствата си ... пък дори и да греша.
Приятел съм с друг участник тук, който също е на подобно мнение.

Аз съм нов тук, възможно е съмненията ми да са неоснователни, а поста ми егоцентричен.

Надявам се ти да си правата в случая, а не аз .. живота ме е направил такъв неверник. Вярвам в Бог, но на хора трудно.

П.С. С извинения ако съм се отклонил от темата.

преди 18 години 2 месеца #29383
Я дайте да помислим малко реално сега.
Значи могат да не са онези регистрираните,които чакат удобен случай да садят кофти настроения.По скоро са онези анонимни нерегистрирани потребители,които четат,четат,и като им кефне,узурпират акаунта на някой иначе съвестен потребител и пише глупости от негово име.Принципа "агент Смит".
Я да видим сега.Наскоро Елтимир спомена,забравих в коя тема,че всичките му електронни пощенски кутии са обладани от властите.Много,ама много великодушно от тяхна страна.Вместо да влязат тук и да пишат каквото си искат от негово име.

преди 18 години 2 месеца #29538
Ако някой друг пише от акаунта на Елтимир аз веднага ще разбера по различния IP адрес.
За пощите му нищо не мога да кажа, понеже това са безплатни услуги на други хора. Мога да предложа пощенска кутия на нашия пощенски сървър в следния формат: vashetoime@voininatangra.org с не много голямо пространство.
Който иска нека ми пише на ЛС за да му направя поща.
Само едно предупреждение: Администраторите могат да четат писмата в пощенските ви кутии, което предполага, че по някое време тези хора могат да бъдат обвинени, че се намесват в личната ви кореспонденция. Така че помислете добре, преди да заявите пощенска кутия на нашия сървър. Също така, при преместване на сайта на друг хостинг, пощите ви няма да ги има, също и писмата в тях.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 27.6.2008, 11:09

преди 18 години 2 месеца #29946
Преди да спра да пиша във форума за дълго време,направих няколко твърде емоционални,и затова не съвсем точни,обобщения за този сайт.Сега ще повторя,това,което казах преди.

Големият въпрос "Защо сайтът Воини на Тангра съществува?".

Отговорите,които хората във форума си дават,са:
-защото са победили държавна сигурност и държавата.
-защото са отблъснали руските окултни дейци,свързани със заплахата на сайта.
-защото - забележете - чуждестранни сили стоят зад охраняването на сайта.
-защото - о боже - неплътна сила плаши враговете на сайта.

Това,което не съм срещал като отговор,е че сам Тангра поддържа сайта и хората му са недосегаеми за държавна сигурност.Това не е ирония и не целя ирония - това е логично емоционално заключение от някои поустове.

Нима някой мисли,че интернет е проблем за държавна сигурност? Нека си го кажем направо - допотопността на държавна сигурност е илюзия,посята в главите на форумците,само за да им вдъхне самочувствие.
И преди някой автоматично да е възразил - не,казахстанското положение на сървъра далеч не е проблем.

Този сайт съществува не защото е страшен.Този сайт съществува,защото предлага на нисшестоящите кукловоди една енциклопедия на неконвенционално мислещите хора.
Всеки,показал се твърде различен,е обект на внимание - архивира се миналото му и се прави периодичен мониторинг на настоящето му състояние,за да може да се предвиди мястото на този индивид в пъзела на бъдещето.

Обръщам се към всички нерегистрирани читатели на форума и към онези регистрирани,които никога нищо не са писали:

ПОКАЖЕТЕ ЛИ СЕ НА СЦЕНАТА,ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ОБЕКТ !

ВИЕ сте обекта на всички врагове и вие сте причината,поради която всички врагове са съгласни сайтът да съществува.Те чакат ВИЕ да се появите,да излезете от обежището на мълчанието,да се поддадете на изкушението на манията за величие и да вземете участие в интригите,по този начин показвайки се изпод скриващото було на обществената тълпа.

Един човек се обрече да захвърли булото на скриващата тълпа,за да можете да го виждате вие.Враговете също го виждат,но и вие го виждате,А ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО.

Не искам да кажа,че като останете скрити ще осмислите интригите и себеразкриването на онези, които също Информират, нито че ще удължите живота на сайта.
Искам да кажа,че че по този начин няма да подсигурите бъдещето за друг,а ще го запазите за ВАС. ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО НА НОВАТА АРИСТОКРАЦИЯ ! ВИЕ сте онези,които трябва да ИЗМИСЛЯТ НОВИ ОСНОВИ след новото положение на гранитните плочи!

Решете дали сте достатъчно силни,за да не издадете себе си като пишете.

преди 18 години 2 месеца #29947
Социалните отношения са чудесен огледален образ на езотеричното общуване.

Знаете ли как окултните майстори могат да разчетат спомените ви и да предвидят поведението ви на почти 100%* ?

Всеки носи информация за своята същност в своето електрическо/енергийно/магнитно/био поле(аура или там каквото и да е).Тя е под формата на уникалнти за всеки символи(от всякакъв тип,включително и цветови),и всеки има напълно личен начин на разшифроване.
За да разшифрова някой символите,след като вече е снел картината на био-полето ви,той има нужда от ключ.
Този ключ е именно поведението ви.Този човек ще ви вкара в различни ситуации и ще отсее реакциите ви.След като събере достатъчно на брой реакции,той вече има формулата за разшифроване на вашата информация.

Напълно същото е и с другите форми на общуване.Като например този сайт.

Психолог ви преценява и прави оценка на настоящото ви психологическо състояние.Професионални интриганти създават ситуации и след това записват реакциите на обекта.Настоящата психологическа оценка се съпоставя с реакциите и обектът се счита за изключителон предвидим.Така той става косвен инструмент.

П.П.
* ПОЧТИ 100%.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.