Добре дошли,
Гост
Провокации в Интернет
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Както вече имах случай да кажа, в момента тече мероприятие на Службите. Мероприятието има за цел да провокира прояви, формално нарушаващи закона, като това даде повод на Службите да се разправят с неугодните им личности. Една от тези прояви е пронацистката и прохитлеристка пропаганда. В случая историческата истина няма никакво значение. Единствената цел е да се докаже пред съда наличието на пропаганда. Именно затова през есента на миналата година така упорито и безкомпромисно се опитах да прогоня провокаторите от нашия форум. Вижте сега какво е направило едно от тези провокаторчета:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Уверявам ви. Ако някой от нас си позволи и една десета от това, което виждате на снимките, отдавна да се намира в следствения арест. Пък нека сега някой ми каже, че Фелдмършала не е провокатор. Само не знам дали е нормален провокатор или е луд. Второто е още по-опасно. Пъррво, защото ако е луд, значи сам си вярва. И второ, защото когато ви арестуват, танцьорите от ДАНС ще кажат: "А, оня ли Фелдмършъл? Оставете го, не е в ред момчето". Вас обаче ще ви приберат на топло.
Значи разобличението на провокаторите не е самоцелно. Моят съвет е: невлизане в диалог с тях, недопускане до нашия форум и разобличения. Нека оставим черно на бяло, че не сме съгласни с тях, че не бива да се слага знак на равенство между тях и нас, че в никакъв случай ние не можем да носим отговорност за техните дела. Имайте предвид, че в бивша България на невинния много често му се налага да ДОКАЗВА, ЧЕ Е НЕВИНЕН.
Все пак съм длъжен да ви предупредя, че през лятото в килиите е още по-топло, а климатик там няма.
Значи разобличението на провокаторите не е самоцелно. Моят съвет е: невлизане в диалог с тях, недопускане до нашия форум и разобличения. Нека оставим черно на бяло, че не сме съгласни с тях, че не бива да се слага знак на равенство между тях и нас, че в никакъв случай ние не можем да носим отговорност за техните дела. Имайте предвид, че в бивша България на невинния много често му се налага да ДОКАЗВА, ЧЕ Е НЕВИНЕН.
Все пак съм длъжен да ви предупредя, че през лятото в килиите е още по-топло, а климатик там няма.
PARADOX
Посетител
преди 18 години 3 месеца
За мен подобни провокации, нямат нищо общо с национализма...!!! Това си е чиста проба ПРО-ЧИФУТСКА ПРОПАГАНДА, и тя трябва да бъде разобличавана именно като такава...!!! Хората трябва да са наясно с причините и следствията на всяка такава проява, както и нейната крайна цел, и интересеите които обслужва!!!
SoYoung
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Да,достатъчно е да разгледаш "сайта" на маршала за да видиш,че по закон трябва да е прибран на топло.Това,че същият човек дава разни интервюта също показа,че не е случаен и се рекламира с цел.Дано някой не клъвне на тази стръв.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Въпросът изобщо не е до личността, по-точно до безличието на Мършата. Въпросът е принципен, как да различаваме провокаторите и как да се предпазваме.
Сега няма да съм много на линия, че трети ден както имам Интернет и ми скапаха уиндоуса. Та се наложи да преинсталирам. Сега имам да правя настройки и други такива. Примера с Мършата обаче е много показателен и не е зле да помислите. В "Човеко, стани!" обясних причините, а тук наготово ни се поднася жив класически пример.
Сега няма да съм много на линия, че трети ден както имам Интернет и ми скапаха уиндоуса. Та се наложи да преинсталирам. Сега имам да правя настройки и други такива. Примера с Мършата обаче е много показателен и не е зле да помислите. В "Човеко, стани!" обясних причините, а тук наготово ни се поднася жив класически пример.
anti666
Посетител
преди 18 години 3 месеца
А през това време ето как действа "демократичният" ни режим спрямо други български момчета, които явно не са имали протекции от НСС.
news.plovdiv24.com/38672.html
Тук авторът допуска една "небрежност" с цел сплашаване на други българи.
"престъпление в съучастие са проповядвали фашистка и друга антидемократична идеология / националсоциализъм и антисемитизъм/"
Ало, ако семитизма (точната дума е ционизъм) е демократична идеология, то тогава плодивския съд трябва да осъди и ООН, защото с Резолюция 3379 обявява ционизма за расистка идеология. А антисемитизъм е изкуствено измислено понятие, което няма никакво покритие след като самите палестинци са семити,т.е. тогава и евреите са антисемити. Отделно проектозакона с такъв текст на извратеняка Филип Димитров не мина в Народното събрание, т.е. няма законово основание българин да бъде осъден по него. За сведение, криминализиране на "антисемитизъм" от страни на ЕС има в съседна Румъния, Астрия, Испания, Франция, Латвия. В България няма и няма да има, колкото и да им се иска на Шалом.
В случая тези момчета са осъдени за фашистка пропаганда по архаичния член 108, точно каквато има необезпокоявано във сайта на провокаторчето.
news.plovdiv24.com/38672.html
Тук авторът допуска една "небрежност" с цел сплашаване на други българи.
"престъпление в съучастие са проповядвали фашистка и друга антидемократична идеология / националсоциализъм и антисемитизъм/"
Ало, ако семитизма (точната дума е ционизъм) е демократична идеология, то тогава плодивския съд трябва да осъди и ООН, защото с Резолюция 3379 обявява ционизма за расистка идеология. А антисемитизъм е изкуствено измислено понятие, което няма никакво покритие след като самите палестинци са семити,т.е. тогава и евреите са антисемити. Отделно проектозакона с такъв текст на извратеняка Филип Димитров не мина в Народното събрание, т.е. няма законово основание българин да бъде осъден по него. За сведение, криминализиране на "антисемитизъм" от страни на ЕС има в съседна Румъния, Астрия, Испания, Франция, Латвия. В България няма и няма да има, колкото и да им се иска на Шалом.
В случая тези момчета са осъдени за фашистка пропаганда по архаичния член 108, точно каквато има необезпокоявано във сайта на провокаторчето.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Понятията са измислени и това е ясно на всеки разумен човек. Семити са шумерите, чийто потомци живеят предимно в днешен Ирак. А пък 90% от евреите са хазари, тоест тюрки по произход и не са никакви семити. Впрочем въпреки приказките как пазели "чистотата на расата", едва ли на света има народ с толкова смесена кръв. Като почнем от фалашите-негри, като минем през шанхайските евреи с дръпнати очички, руските хазари-тюрки, та стигнем до немногочислените йерусалимски евреи, които може на истина да са семити.
Въпросът изобщо не е в антисемитизма. Въпросът е да бъдат отстранявани неудобните личности. И за тази цел се използват безличия като Мършата. Такива трябва да ги гоним незабавно и да не влизаме в никакъв диалог с тях. Те ще изпозват всяка наша дума, за да ни навредят. Нужно ли е да напомням случая с Цветомир Георгиев Йолов, който заливаше всички нас с тонове помия, а накрая реши да ме съди, защото съм го нарекъл "глупак". Нервите ни понякога не издържат, живи хора сме, все пак. Та най добре е такива да ги държим далеч от себе си. Опитах се да покажа нагледно как стоят нещата, за да не допусне някой в своята наивност грешките, които аз някога допуснах. По-добре се учете от моите грешки, те вече са платени, отколкото да се учите от вашите собствени, като плащате скъпо за тях.
Въпросът изобщо не е в антисемитизма. Въпросът е да бъдат отстранявани неудобните личности. И за тази цел се използват безличия като Мършата. Такива трябва да ги гоним незабавно и да не влизаме в никакъв диалог с тях. Те ще изпозват всяка наша дума, за да ни навредят. Нужно ли е да напомням случая с Цветомир Георгиев Йолов, който заливаше всички нас с тонове помия, а накрая реши да ме съди, защото съм го нарекъл "глупак". Нервите ни понякога не издържат, живи хора сме, все пак. Та най добре е такива да ги държим далеч от себе си. Опитах се да покажа нагледно как стоят нещата, за да не допусне някой в своята наивност грешките, които аз някога допуснах. По-добре се учете от моите грешки, те вече са платени, отколкото да се учите от вашите собствени, като плащате скъпо за тях.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Ето ви още един такъв провокатор, от същото русенско котило. Антон Радославов Рачев. Не само не го подлагат на преследвания, ами казват, че бил преподавател в Русенския университет. Ако е вярно, то горките студенти:
antonrachev.narod.ru/Bibliothek.html
antonrachev.narod.ru/Bibliothek.html
PARADOX
Посетител
преди 18 години 3 месеца
Свят голям..!! Болни хора, много....!!!
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 18 години 3 месеца
За да не отварям отделна тема, ще питам тук. Има ли някой представа какво се случва с форума на в-к "Атака"? Дали е спрян, дали е затворен за нерегистрирани посетители, тоест за гости или пък само мен не ме пуска? Не съм опитвал да се регистрирам и не вярвам по някакъв начин да съм нарушил своята анонимност, така че последното е малко вероятно. Е, малко, но вероятно.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.