Провокации в Интернет
Новото му послание е:"Опитвате се да ме спрете, но попарата ми ще ядете!!!"
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=profile;u=121
Това съобщение е редактирано от antijew на 24.6.2008, 14:47
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
- Защо ги трият? Ако са им такива принципите, то защо до вчера не бяха такива? Ако не искат раздори, то защо до вчера ги искаха?
- До кога ще ги трият? Днес е различно от вчера, но къде е гаранцията, че утре няма да бъде различно от днес?
- Какво е отношението на админите и модераторите към групичката плювалници?
И сега ще кажа нещо странично. През 2005 година, доколкото си спомням имаше един сайт, наречен "Сайта на Иванич". В този сайт някой си Иван Иванич от Чукотка изнасяше любопитни факти за един или друг плювалник, за един или друг провокатор. Та в тази връзка си мисля дали да не потърся г-н Иванич. Нищо чудно той да притежава разни снимки, разни адреси, разни информации... Ние с г-н Иванич обичаме да боравим с факти, а не с епитети. И по всяка вероятност ще потърся стария ми Интернет приятел от Чукотка, ако не получа отговор на въпроса: кой и как подстрекава плювалниците? Ако им е трудно да отговорят веднага, нека отговорят на простичкия въпрос: защо са против нас и защо ни мразят? Искам точен, ясен и конкретен отговор. Иначе ще помоля г-н Иванич той да зададе същите въпроси.
Що да е нарушил? Нали точно това иска този, който го е написал. То си е повече от ясно, че Елтимир няма да го запази за себе си. Да не говорим за логическите несъответствия и дезинформации в постинга. От една страна Танкиста и Фелда са честни и неопетнени националисти, а от друга страна е техния агент Пламен Пасков - вече разконспириран от собствените си танкисти.Елтимир писа: Последното му писмо:
"нАруши предупреждението ми. Пуснал си кореспонденцията. Това няма да е никак хубаво за сайта ви."
Правя каквото искам и каквото трябва, а не каквото ми заповядат. Заповеди не приемам. Още по-малко заповеди от врагове. Особено, ако са придружени от заплахи. И пак ще кажа, че според мен писмата идват от някой свързан с групичката ЛЕМС. На някого не се ли струва странно, че в гру-пичката са яростни русофоби като "танкиста" и "мършала", така и яростни русофили като Димитър Радев. А също евреи и еврейки. Като кого - няма да кажа. Но ще кажа, че форумът
www.forum.bg-nacionalisti.org/
май е безнадеждно обхванат от пипалата им.
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?...0.msg71136;topicseen
Малка извадка от текста:
""българският народ боледува от същноста си (!)" и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 24 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската.
"Kонсултантът" Гамизов (напоследък произведен в "политолог" неясно по какви причини) продължи да зове за унищожаването на българите. Те заплашвали света с "фашизма на Мусолини и нацизма на Хитлер" и признаците на тези движения в България вече били налице, заяви говорителят на ложата "Кармел" в предаването "Панорама" на "националната" телевизия, където го бяха поканили да коментира учителската стачка. Той не можел да приеме "тези хора" да извиват ръцете на правителството (т.е. на Станишев), защото България нямала нужда от образователна система - тя щяла да възпроизвежда българи, а следователно - и заплаха за света. ""
Е, някой нещо да каже? Това го повтаряме години наред. Ден след ден и месец след месец. Сега вече и други почнаха да повтарят нашите думи. Дотук добре, ледовете се пропукват.
Какво обаче прави скъпото ни правителство? къде е скъпият ни парламент? Къде се министърът на вътрешните работи, къде е главният прокурор? Да ви кажа ли? Гореизброените се занимават да преследват "страшните фашисти", чийто фашизъм се изразява в желанието им да останат живи, при това да останат Българи. По чия рецепта гореизброените се държат именно по тоя начин? По рецептата на Моссад, по рецептата на ЦРУ, а също по рецептата на ГРУ. За последното свидетелстват думите на един, който определя сам като офицер от това ведомство.
Спирам дотук, че информацията стана прекалено много. вижте първо статията, посветена на българомразеца Гамизов, а после пак ще си приказваме. За българомразците, маскирани като "български националисти", например. Конкретно имам предвид групичката провокатори Флегмърша, танкист, самвоин, а също техните еврейски началници. Ще почнем от тях, ще разплетем кълбото, пък кой знае, може и до ръководителите на световния ционизъм да стигнем.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.