Свидетелите на Йехова Те са поръчали изследване на Българите.

преди 20 години 10 месеца #2212
Елтимир,

аз говоря за съкровищницата на православната църква и за това, че там се пазят стари вярвания от нашите земи. Да ако сравниш много от писанията, те съдържат и Тенгрианство. Аз например чак сега го забелязвам, когато имам по-голям достъп до литература за тенгианството.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2213
Жалко че съм жена и няма да ме допуснат до Атон......

Аз съм безкрайно любопитна и вярвам целия свят ще спечели, ако се отворят две съкровищници - Ватикана и о-в Атон. Знаем, че ние българите имаме много откраднати неща и в двете.

преди 20 години 10 месеца #2214
Убеден съм, че ще дойде време и това ще стане. Може да не е през нашия живот но откраднатото и скритото ще излезе на яве.
Много тенгриански писания предполагам, че крият в Атон и Ватикана но като не знаят да ги тълкуват и използват те са им безполезни. Нещо като компютър без програма или програма без компютър.

преди 20 години 10 месеца #2221
Смяташ ,че са толкова глупави?Не,не,не,много даже са наясно какво ще стане ,ако такива материали видят бял свят-ами те самите си умират прави,особено Ватикана.

преди 20 години 10 месеца #2223
След цитата на Севар няма какво повече да се добави. Поне според мен.

Само Тангра-Небе!

"Дори когато воинът пристъпва прага на църква, джамия или синагога, той се осланя единствено на Тангра, защото земята, върху която тези сгради са построени, е подвластна на Неговата воля." из Основания

преди 20 години 10 месеца #2240

"Дори когато воинът пристъпва прага на църква, джамия или синагога, той се осланя единствено на Тангра, защото земята, върху която тези сгради са построени, е подвластна на Неговата воля."

Azerath - точно това исках да "падскажа" в предишното си съобщение - от повече от 100 "християни" само българите останаха да "стърчат невъзмутимо" пред "силата" на баптиския пастор (Ох колко кавички трябва да използвам защото всичко е толкова фалшиво!).

Искам отново да "подсиля" съобщението си: "Пазете нашите деца от Западната Християнска Църква!"

преди 20 години 10 месеца #2244
Истинското християнство е унищожено още през I, II век от новата ера. С налагането на вече новото "християнство" из нашите земи са били избити хиляди тенгрияни, само защото са останали верни на Тангра.

"Дайте сега, българи,
да подхраним огъня на Аратеб:
да изгорим чуждоземните дранкулки
и да се върнем към своите обичаи!
"

преди 20 години 10 месеца #2246

Mistique писа: "Пазете нашите деца от Западната Християнска Църква!"

И от източната също.

преди 20 години 10 месеца #2248

И от източната също

Както писа Мистик, източната църква е толкова нереформирана, догматична и неразбираема от младите хора, че надали представлява такава опастност в сравнение със западните деноминации

преди 20 години 10 месеца #2250
Има и опасна секта ,която действа и в село Каравелово(близо до град Баня).

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.