Свидетелите на Йехова Те са поръчали изследване на Българите.

преди 20 години 10 месеца #2111
Изследване на генотипа какъв е и от къде е корена му??!!!

Коментара е излишен, предположенията са евентуалният
вариант на истината!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2112
Кой каза / писа това за свидетелите? Дай ми връзки.

Аз познавам хора от там и искам да проуча......

преди 20 години 10 месеца #2113
ВЕЛИКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ СЪЩЕСТВУВА !
МЕТОДИТЕ ИМ СА БЕЗБРОЙ, СТРАХЪТ ИМ СЪЩО!

ПО ЗАКОНА НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ И ТЯХНОТО МАНИПУЛИРАНЕ И
ЗАБЛУЖДАВАНЕ ЩЕ СПРЕ РАНО ИЛИ КЪСНО!ТЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ.
САМИЯТ ФАКТ, ЧЕ ДВЕТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ СИЛИ В СВЕТА СА ОБЕДИНИЛИ СИЛИТЕ
СИ СРЕЩУ НАС Е КРАЙНО ПОКАЗАТЕЛНО!!!

преди 20 години 10 месеца #2116
Добре IYI, разбрахме се, но не вярвам, че това са Свидетелите. Това са обикновени овци, а се наричат така, защото така е наречен Господ от Евреите в Бибилията.......

Виж аз подразбрах, че под предлог, че купуват донорски яйца и сперма, Израел провежда такова изследване.

преди 20 години 10 месеца #2119
Mistique ще потърся информация за това от един човек ,който се занимава с генетика(но информацията няма да е на български,ще се опитам да я провеведа) :thumbsup:

преди 20 години 10 месеца #2126
Пропуснах да ти пиша друго. Свидетелите на Йехова са НАЙ-ГОЛЯМАТА религиозна християнска секта в света - печатат стотици хиляди брошурки дневно в печатарски завод в ЮАР - на всякакви езици - даже и на български.

Много е лесно да се използва такава организация за прикритие, но на мен проблема ми с това е, че те нямат такива звена, които да притежават лаборатории или медицинско оборудване.

Виж Червен кръст е нещо друго И СЕ ИЗПОЛЗВА за нелегални биологични атаки.

На какъв език е тази информация - аз мога да чета на английски и руски?

преди 20 години 10 месеца #2128

Свидетелите на Йехова са НАЙ-ГОЛЯМАТА религиозна християнска секта в света

а християнстовото кво е мислиш - секта на юдизма

преди 20 години 10 месеца #2130
Християнството е изкуствено-фалшифицирана религия да ни държи в подчинение. АКо искаш да разбереш истинското учение на Христос - чети богомилите.

преди 20 години 10 месеца #2137
Виж Mistiqiue мисля,че ще е на чешки,но не съм сигурен но ще я преведа ,за да могат и другите да разбрат самата истнина за генотоинжинерство и за опитите,които правят!!!Надявам се да ти бъде интересно!!!Относно релиигиите -всичко е разиграване на фарсове и маниполиране на обществото!!!Има една единствена сила и Вие мисля,че я знаете -това е Майката Природа!!!!

преди 20 години 10 месеца #2145

Воина писа: Виж Mistiqiue мисля,че ще е на чешки,но не съм сигурен но ще я преведа ,за да могат и другите да разбрат самата истнина за генотоинжинерство и за опитите,които правят!!!Надявам се да ти бъде интересно!!!Относно релиигиите -всичко е разиграване на фарсове и маниполиране на обществото!!!Има една единствена сила и Вие мисля,че я знаете -това е Майката Природа!!!!

Не е баш тъй защото Човек е социално същество, то бе би оцеляло само и без "цивилизация" в майката природа, осяен това това общество си има специфични закони , които в по-голямата си част влизат в конфликт с майката природа. Едни от природните закони са вредни, други полезни за чвеошкото общество.
Не случайно древните хора са измислили социално ангажирани религии с цел морализация и др. неща нужни на човешкото общество.
Абе кво да ти обянснявам .Ами виж , какво според теб е Тангра ако не небесен морал и хармония отгоре надолу . Ами поклонението на енбесните светила?..
Тук има хора , които много по-добре ще ти обяснят принципите . аз съм още в началото.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.