Българските евреи били жертви на холокауста
Не оставай с подобно впечатление.макар че те захапах снощи,аз все още тая надежда за теб.Пиши повече,влез в другите теми,както ти казах,прочети и нещо от материали...Снощи сбърках с 10 години.Синока ми може да ти бъде гадже а дъщерята-приятелка.Нямате кой знай каква разлика.eti_ писа: Хаха... Нищо чудно
![]()
. Ама само да не тръгне да го разпространява у сайта, защото като гледам много малко хора ме понасят тук
![]()
![]()
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир, просто поздравления! Страшно точно определи от каде пиша... Колкото до крепостта Кракра - там е върховно ! Често ходя с приятелките ми там, все още е много красиво, особено изгледа от горе на Перник ! Направо супер. Мисля , че скоро трябва да посетиш нашия град и отново да му се порадваш. Мещера също е поканен
Няма еврейска нация
Туй нещо е посочвано в много материали на този и подобни нему сайтове. А руснаците направо са разработили така темата, че ум да ти зайде. Руснаците доказват чрез исторически, лингвистически, философски и пр. методи, че няма такова нещо като еврейска нация, еврейска история, еврейски език. Просто е приятно за ума да се четат железните им доводи и прекрасния стил.
Евреи няма, но има еврейщина - паразитизъм, противочовечност, противопоставяне на боговдъхновеността и пр. характеристики, които са идеи (принципи) и потенциално могат да виреят във всяка биологична единица. Изповядващи еврейщина се срещат по цял свят (и в различни светове). От тук нататък темата холокост става безсмислена. Става безпочвена и тревогата у някои хора от това, че могат да бъдат преследвани в качеството си на евреи. Не, те могат да бъдат преследвани от представителите на човешкия род в качеството си на еврействащи - в този случай те могат да бъдат отбягвани, мразени и разбира се убивани, но това е напълно естествено, пред вид изложените им качества.
Eti, кажи сега имаш ли основания да се страхуваш от някого?
Намери в Перник улица "свищов"№ 13!Там трябва да живее един,старшина по мое време /преди 20 години/ РАДЕВ! Питай го за Мещеров!eti_ писа:
Мещера, аз нямам предвид теб . Има и някакви "анализатори" от сайта , който ме нервират... но все пак го оценявам , че ме определиха като начинаещо психологче от някакъв университет. Аз влязох за да обменям мнения с по-голями патриоти от останалата маса български народ
. И незнам дали от стила на писане много хора ме помислиха за по-голяма, както и ти
, което не ме радва особено че ме състарявате, ама...
Какво да се прави, такъв е живота, но знайте че 15-16 годишните не сме чак толкова глупави и че и ние можем да водим нормален разговор или да пишеме грамотно ( старая се колкото мога , но все пак знам, че има още какво да се желае) ...
Елтимир, просто поздравления! Страшно точно определи от каде пиша... Колкото до крепостта Кракра - там е върховно ! Често ходя с приятелките ми там, все още е много красиво, особено изгледа от горе на Перник ! Направо супер. Мисля , че скоро трябва да посетиш нашия град и отново да му се порадваш. Мещера също е поканен!
Елтимир, какво ти пука бе човек ? Според мен не си черната овца на семейството ти. Какво като другите ти роднини са по-известни в града ни?! Но не разбирам защо семейството ти би те гледало високомерно, това че са с по-голям чин или там както му се вика , не означава че трябва да се смятат за повече от теб! И ако те обичат няма да го направят... И сега да се проявя като "начинаещо психологче" от някаква академия - изпитваш неприязън за сега да дойдеш в Перник, но все някога може да се наложи да дойдеш тук и тогава ще трябва да превъзмогнеш страховете си от неодобрението на роднините ти
Мещера, ми ще се опитам да намеря улицата, но да си призная не я знам и затова ще питам
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.