Българските евреи били жертви на холокауста

преди 17 години 11 месеца #31845

eti_ писа: Ама... :-? Не търся индулгенция, ама нямам какво да правя като се върна от разходките навън у нас... :axe: Не ме гонетее :tooth: .

Ква си ......тииии!Палавница такава!
Чела ли си за Том Сойер и Хъкълбери Фин,а? :confused:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31846
PARADOX, случайно попаднах на тази дискусия и ми е приятно да си пиша с хората на теми свързани с България :) .
Мещера, щях ли да съм нормално дете ако не ги бях чела? А това ми напомня че може скоро отново да ги препрочета :hmm: .

преди 17 години 11 месеца #31848

eti_ писа: PARADOX, случайно попаднах на тази дискусия и ми е приятно да си пиша с хората на теми свързани с България :) .
Мещера, щях ли да съм нормално дете ако не ги бях чела? А това ми напомня че може скоро отново да ги препрочета :hmm: .

Радвам се, че си наясно, че това не е сайт за запознаства...!! Сега да видим с какво друго си наясно...?! Какво учиш...?!!

преди 17 години 11 месеца #31849
Не разпитвай много, че ще заприличаш на някой педофил :-D

преди 17 години 11 месеца #31850
Боли ме фара, на какво и на кого ще заприличам....!

преди 17 години 11 месеца #31851

eti_ писа: PARADOX, случайно попаднах на тази дискусия и ми е приятно да си пиша с хората на теми свързани с България :) .

Скивай сега,Ети,по мои много груби мещерски сметки,ти си набор 1982.Моите деца са по-големи от теб.Те обаче понятие си нямат за споменатите герои в предния ми пост.Далеч съм от мисълта,че том и хък са еврейчета,та ти да си ги прочела,миличко.Остава другия вариант,който ми е продиктуван единствено от желязната логика,а именно,че ти ,мило, си оная ЗЕТАХЪКФИННННННН,която се подвизаваше при ...така наречените от теб,ГРУПО,атакяри,но понеже мъкър и късно,разбрахте,че заплаха там няма,сега додохте тука.Да не се уплашихте от НД"САРАКТ"?!?!?!?! :out: :out: :out:

преди 17 години 11 месеца #31853
eti_

.......................
Да не е ...ЙЕТИ?!

преди 17 години 11 месеца #31854
Айде някой да и завърти една БАНица, пък нека ме изкарат антисемит, след това...!! Аз и без това си признавам...! :tooth: :fu: :tooth: :fu: :tooth:

преди 17 години 11 месеца #31856
Палестинци мразиш ли? Щото и те са семити...тъй де.

преди 17 години 11 месеца #31860

hegemony писа: Палестинци мразиш ли? Щото и те са семити...тъй де.

Ти защо питаш..?!! Автобиография ли ще ми пишеш..?!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.