Българските евреи били жертви на холокауста

преди 17 години 11 месеца #31827
Няма грешка, точно организация си е! "ХОЛОКОСТ ООД" като "ДС ООД". Я само колко приходи носят и двете :idea: :hammer: :hammer: :hammer:
Не разбрах обаче, каква е тая прословута еврейска кръв, за която прочетох около десетина пъти до тук? Сигурно трябва да е различна човешката... да не е нещо от друга планета, а? Надявам се не зелена! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #31830

georgi_nz писа:

Иван писа: За тази курсова работа аз предлагам оценка 5. Не е за отличен - посочих с какво е прекалил авторът. Иначе са спазени теоретичните постановки. Само дето няма много полза от тоя занаят напоседък. Предлагам да се намали хорариума по предмета НЛП и той да се изучава информативно.

Ами Иване, учебната програма в Академията едва ли толкова лесно се отменя?
А НЛП-то си е изкувство. Не всеки има нужните дарби за това, но всеки трябва да мине изпита. А посочените от теб пропуски идват от следното: ние възрастните необратимо сме забравили да бъдем деца и това няма как да не си личи. Само малцина са запазили детското у себе си - и съгласи се, точно те едва ли ще тръгнат да се занимават с НЛП!

Жоре,как един път не те хванах да се изкажеш неподготвен?! :tc:
Аз викам,пусть говорит,а мы увидим и сделаем що и как следует...ся.А? :tooth:

преди 17 години 11 месеца #31832

Мещера писа: Жоре,как един път не те хванах да се изкажеш неподготвен?! :tc:

Ами Мещер - изказвал съм се неподготвен. То никой не е застрахован от това. Дори и глупости съм говорил понякога.
Всеки има моменти на слабост.

преди 17 години 11 месеца #31834

georgi_nz писа:

Мещера писа: Жоре,как един път не те хванах да се изкажеш неподготвен?! :tc:

Ами Мещер - изказвал съм се неподготвен. То никой не е застрахован от това. Дори и глупости съм говорил понякога.
Всеки има моменти на слабост.

Да бе!
Ай покажи един твой пост с неподготвено изказване срещу мои сто? :tooth: :pint:
Ети,виждам че си на линия,що не се намесиш в нашия старешки спор? :hammer:

преди 17 години 11 месеца #31836
Ааа... за какво точно се отнася спора :aura: ? Нещо познанията ми по Руски не са много добри :freak: ...

преди 17 години 11 месеца #31837

eti_ писа: Ааа... за какво точно се отнася спора :aura: ? Нещо познанията ми по Руски не са много добри :freak: ...

Не лъжи!
Просто не мога да повярвам,че не можеш да преведеш написаното от мен,след като самичка каза,че е на руски... :tooth:

преди 17 години 11 месеца #31840
Емии :tooth: ... Учих руски от 5 до 7 клас и всичко съм забравила... А то иначе си личи че е от групата на славянските езици и затва познах че е руски :thumbsup: . Така е, седенето по цял ден и нощ пред компа неми се отразява добре, нещо започвам да затъпявам яко.. :out:

преди 17 години 11 месеца #31842

eti_ писа: Емии :tooth: ... Учих руски от 5 до 7 клас и всичко съм забравила... А то иначе си личи че е от групата на славянските езици и затва познах че е руски :thumbsup: . Така е, седенето по цял ден и нощ пред компа неми се отразява добре, нещо започвам да затъпявам яко.. :out:

Много си права..!! Млада си...! Излез на вън и се срещай с връстници, вместо да се занимаваш с нас... Индулгенция тук няма да получиш.....

преди 17 години 11 месеца #31843
Ама... :-? Не търся индулгенция, ама нямам какво да правя като се върна от разходките навън у нас... :axe: Не ме гонетее :tooth: .

преди 17 години 11 месеца #31844

eti_ писа: Ама... :-? Не търся индулгенция, ама нямам какво да правя като се върна от разходките навън у нас... :axe: Не ме гонетее :tooth: .

Е добре..! Какъв го дириш тука...?! (още не те гоня)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.