Що за "държава" представлява Русия. Истината за Русия.

преди 18 години 4 месеца #26790

Ахинора писа: Ще ви дам един малък жокер. Аз не страдам от параноя и ГРУ-фобия. Струва ми се,че само и единствено руската страна е в състояние да предотврати един Косовски сценарий в България и то именно чрез новите енергийни проекти.И нека не забравяме,че за разлика от повечето българи,които буквално са загърбили своята вяра-православието(по един или друг начин крайно неудобна за мнозина тук религия-знае се за кои),то в Русия нешата не стоят съвсем така,нали? Аз съм далеч от мисълта,че болшинството наши сънародници на този етап са готови да се обърнат към Тангра,но по-добре е все пак да се укрепи източноправославното вероизповедание,отколкото на народа ни да се натрапват чужди нему религии. И подобно укрепване може да се случи именно с руско участие. Една от целите на ционизма в България е точно това да бъде предотвратено-да забравим корените си,да се отречем от кръвта си, да станем врагове на себеподобните си. Защото идвайки тук да строят,руските специалисти ще създават свои малки градчета,и за разлика от ЮЕСЕЙ -базите,няма да внасят даже и минералната вода от Русия,а ще се хранят от тук,защото някои от тях ще дойдат със семействата си. И това е далеч по-добре,защото славяни при славяни идват,а не антихристи при славяни. И няма как да не окаже благотворно влияние,защото за разлика от сегашното дередже,може и тук-там някоя църквичка да изникне,а не джамийка,нали така?И те нямат нищо общо с никакви ГРУ-та и ЦРУ-та. Затова така на умряло вият хиените срещу тия проекти. Големи еколози се извъдиха изведнъж,а? А не ходят да протестират срещу тръбата към ВлЬора. Нали и тя минава през морето. Каква е разликата? Разлика няма,освен в сценария,който ни се готви,ако тези договори не бъдат ратифицирани и изпълнени. Те са просто една застраховка за нас по националния въпрос.

Ахинора,Здравей!
Познаваш за това,че единствено Русия може да предотврати сценария Косово.
Не продължаваш обаче напред в сценарият на Русия /не бъркай Руският народ/...какво е нататък?!
Като се мине през България в посока ЮГ,идва Константинопол...
Безсолните копелета дето го превзеха доста отдавна,са ЗАЗИДАЛИ една от крепостните врати...Преданието/или клетвата/гласи,че през тази врата ще влязат русите-/ще помоля за коментар тука Данчо и Елтимир/...
Знаеш ли към днешна дата какво са решили "русите"?

НЕКА ТУРЦИТЕ ВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ,НИЕ И БЕЗ ТОВА ПОСЛЕ ЩЕ МИНЕМ ОТ ТАМ!СЛЕД НАС-РУСИЯ!

Аз обичам руският народ,Ахинора,но повече обичам България и БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! :mad2:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 4 месеца #26793
Аз съм далеч от мисълта,че болшинството наши сънародници на този етап са готови да се обърнат към Тангра,но по-добре е все пак да се укрепи източноправославното вероизповедание,отколкото на народа ни да се натрапват чужди нему религии.
Оп, леко сгазихме лука. Че откога древната Българска вяра стана чужда за Българина изповед? И откога конституираното в Йерусалим християнство от евреите Петър и Павел стана коренна религия за Българите. Дайте да се разберем!
Никой не ти пречи да си бъдеш православна християнка, но ние си имаме други начини на действие и въздействие и поне аз смятам, че християнството е крайно неефективно да ни защити от еврейските попълзновения.

Една от целите на ционизма в България е точно това да бъде предотвратено-да забравим корените си,да се отречем от кръвта си, да станем врагове на себеподобните си
Това изречение, някак смислово не се вързва.

защото славяни при славяни идват,а не антихристи при славяни.
Боже, комунизма при вас още ли не е свършил? Който се чувства славянин, може да отиде и да живее при славянските семейства - православни християни. За мене примерно, по-добре ще е, ако дойдат волжки Българи, макар и мюсюлмани, но Българи. Те никога няма да се нарекат "славяни". Може да отидеш да ги питаш защо и вероятно ще ти светне.
Като капак на всичко, могат да ти цитирам Димитър Благоев, който жизнерадостно вестил на младите комунисти навремето: "Аз не съм Българин, аз съм славянин".

преди 18 години 4 месеца #26794

Мещера писа:

Ахинора писа: Ще ви дам един малък жокер. Аз не страдам от параноя и ГРУ-фобия. Струва ми се,че само и единствено руската страна е в състояние да предотврати един Косовски сценарий в България и то именно чрез новите енергийни проекти.И нека не забравяме,че за разлика от повечето българи,които буквално са загърбили своята вяра-православието(по един или друг начин крайно неудобна за мнозина тук религия-знае се за кои),то в Русия нешата не стоят съвсем така,нали? Аз съм далеч от мисълта,че болшинството наши сънародници на този етап са готови да се обърнат към Тангра,но по-добре е все пак да се укрепи източноправославното вероизповедание,отколкото на народа ни да се натрапват чужди нему религии. И подобно укрепване може да се случи именно с руско участие. Една от целите на ционизма в България е точно това да бъде предотвратено-да забравим корените си,да се отречем от кръвта си, да станем врагове на себеподобните си. Защото идвайки тук да строят,руските специалисти ще създават свои малки градчета,и за разлика от ЮЕСЕЙ -базите,няма да внасят даже и минералната вода от Русия,а ще се хранят от тук,защото някои от тях ще дойдат със семействата си. И това е далеч по-добре,защото славяни при славяни идват,а не антихристи при славяни. И няма как да не окаже благотворно влияние,защото за разлика от сегашното дередже,може и тук-там някоя църквичка да изникне,а не джамийка,нали така?И те нямат нищо общо с никакви ГРУ-та и ЦРУ-та. Затова така на умряло вият хиените срещу тия проекти. Големи еколози се извъдиха изведнъж,а? А не ходят да протестират срещу тръбата към ВлЬора. Нали и тя минава през морето. Каква е разликата? Разлика няма,освен в сценария,който ни се готви,ако тези договори не бъдат ратифицирани и изпълнени. Те са просто една застраховка за нас по националния въпрос.

Ахинора,Здравей!
Не продължаваш обаче напред в сценарият на Русия /не бъркай Руският народ/...какво е нататък?!
Безсолните копелета дето го превзеха доста отдавна,са ЗАЗИДАЛИ една от крепостните врати...Преданието/или клетвата/гласи,че през тази врата ще влязат русите-/ще помоля за коментар тука Данчо и Елтимир/...

НЕКА ТУРЦИТЕ ВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ,НИЕ И БЕЗ ТОВА ПОСЛЕ ЩЕ МИНЕМ ОТ ТАМ!СЛЕД НАС-РУСИЯ!

Аз обичам руският народ,Ахинора,но повече обичам България и БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! :mad2:

Исторически ние никога не влязохме през тази врата. Не че не можехме, но не влязохме. Кановете знаеха една тайна: какво ги чака зад вратата. Забиваха копията си в нея, правеха жертвоприношения пред стените на Константинопол, но не прекрачиха вратата.
Много са били мъдри, а днес говорят само колко им бил голям ръста, каква кръвна група имали, но никой не говори за мъдростта им. Еврейски малоумия, всякакви.

преди 18 години 4 месеца #26796
Ахинора,Здравей!
Това не е верно. "Косово" можем да си го предотвратим самите ние. Липсва ни динамика. Динамиката, която са имали нашите прадеди, когато са яздели конете си. Ние сами сме си виновни, че при нас е вероятен този вариант.
Самото ни отиване по южната родопска граница на България, бе не само да посетим древните ни светилища, но и да поговорим с хората.
Тези, с които говорихме, много се зарадваха,ч е ги посещават Българи от "вътрешността".
И ако се върна исторически, именно липсата на подкрепа на Момчил войвода от страна на Видинското, Търновското царство и Добруджанското деспотство, доведе до падането на Родопите. Родопчани се биха сами, което е жалко и трагично и се биха цели 30 години. А нещата можеха да се решат за няколко месеца и днес ние нямаше да говорим за 500 години турско робство.

Факт е, че ние не посещаваме тези места и оставяме Българите там сами. Те биват заобграждани постепенно от кочани и изтласквани. Когато обаче отидем, кочаните се стъписват.
Това оазначава, че от нас не се иска много. Просто трябва да си спомним как се язди кон и стреля с лък.

преди 18 години 4 месеца #26810
Темата нещо много се разводни. Само ще кажа, че за разлика от тук в Русия има някакво гражданско общество.

преди 18 години 4 месеца #26813

За руската секта на Висарион по предаването "Национална Гвардия"- след петата минута и трийстата секунда. По време на негови лекции хората на първите редове гледали с празни погледи.

преди 18 години 4 месеца #26814

Jordan_13 писа:

Мещера писа:

Ахинора,Здравей!

Исторически ние никога не влязохме през тази врата. Не че не можехме, но не влязохме. Кановете знаеха една тайна: какво ги чака зад вратата. Забиваха копията си в нея, правеха жертвоприношения пред стените на Константинопол, но не прекрачиха вратата.
Много са били мъдри, а днес говорят само колко им бил голям ръста, каква кръвна група имали, но никой не говори за мъдростта им. Еврейски малоумия, всякакви.

Тука лъжеш,прлиятелю,кановетех знаеха друго,те към това друго се стремяха...

преди 18 години 4 месеца #26819
Никога и никъде не съм казвала,че обичам България по-малко от Русия. Само дето гледам на интересите на България от малко по-друг ъгъл. Явно някой си мисли,че смятам Тангрианството за чуждо вероизповедание.Нищо подобно.Казах,че обективно погледнато на начина на мислене на българите днес,те още не са узрели да се върнат към Тангра. Мнозинството си въобразяват, че са православни, макар да не са на практика никакви, защото православието при нашенеца не е вяра, то е само традиция, която спазват по празници. Под чужди вероизповедания разбирам исляма и сектите,които са крайно опасни. Все още не съм станала врачка и в близките 100 години няма как да стана, така че мога само благородно да завидя на човека,който чете мислите на руския народ-целокупния- и на неговите ръководители. А колкото до това още ли има комунизъм и за странното свързване на комунистическите идеи с идеите за славянството,просто нямам думи.Тук,сред нас,имало гении. Подобна глупост не бях и сънувала през 42годишния си живот. Това,че Благоев казал нещо си какво общо има с комунистическите идеи? И изобщо аз тук съвсем не говоря за никакъв комунизъм,защо ми приписват подобни неща? Не съм обаче пещерен антикомунист като Георги Жеков например.У мен няма злоба. Откъде я събира това момче,не ми е ясно. Аз познавам и уважавам много различни хора с разни убеждения,включително и дясномислещи,макар да споделям изцяло леви убеждения. Но едната ми много добра приятелка е член на ДСБ и какво от това. За мен взаимното уважение между нас е над политическата ориентация. За мен тя е преди всичко българка и след това всичко останало. А българите трябва да сме солидарни помежду си нали така?
Антропологически,ако ме погледне човек,аз отникъде не съм славянка. Но това е съвсем друг въпрос. Тук става дума за съвсем други неща. Не искам да влизам в грях,говорейки не дотам добри неща за славянския ген, но той е факт и по всичко личи, че за съжаление много малко от нас, днешните българи носят онази непримиримост и гордост, боеспособност на прабългарите,
уважението към силната,но справедлива централна власт, държавническото мислене и т.н. На нас тези неща не ни изнасят,защото повечето са от племето АНТИ-дето често го пишат по разни кръстословици. Това племе е мързеливо,не спазва никакви правила,гледа да заобиколи законите и под маската на някакво свое свободолюбие, всъщност крие анархията и хаоса. Но като казвам,че славяни при славяни отиват, по-скоро изтъквам, че човек по добре общува със себеподобните си, отколкото с някакви, които никак не са от неговия ген, каквито са янките. И като казвам християни, аз ги противопоставям на юдействащите и всякаква там наистина чужда измет, натрапваща се със своите интереси тук. Никога не съм отричала необходимостта да си "приберем"нашите българи от различни краища на земното кълбо, какъвто и да е техния произход или вяра.
И тук идваме до предишните мисли,които споделих с форумците-че не можеш да очакваш да се върнат хората,ако тук не се живее добре. Колкото и голям патриот да си,ако няма как да отгледаш спокойно и изучиш децата си, като няма как да осигуриш на семейството си нормален, достоен живот, един гол патриотизъм не може да върне никого тук. Нека бъдем реалисти. А и някои българи, живеещи зад граница се оказват повече патриоти от някои местни.
За сектата на Висарион вече отдавна знам, знам също,че и муунистите са опасни, и свидетелите на Йехова и сциентолозите и... не помня вече колко бяха и какви. Напоследък взех да ги стряскам, като ми идват да ме агитират. С моя съсед сме тангрианци и като им го кажем, бягат като дяволи от тамян. А ние сядаме на ароматен чай(съседката е рускиня) и по на една домашна ракийка и здраво се забавляваме за сметка на онези малоумници.

преди 18 години 4 месеца #26827

Ахинора писа: макар да споделям изцяло леви убеждения.

:-o

Споделяш идейте докарали най големи беди на човечеството :shock: Вземай си клавиатурката и си отивай във форума на БСП.

преди 18 години 4 месеца #26828
Всеки може да има каквито си иска убеждения, стига да е наясно, че носи персонална отговорност за тях най-малкото пред първите два кръга... Няма спор за юдео-илюминатския призход на комунизма и неговото предназначение в един от най-големите социални експерименти провеждани на тази планета...!!! Проблема идва от там, че хората мислейки си, че са живели по-добре тогава, отколкото сега - формират погрешни предтави за реалните измерения на това което им се случва в живота по-принцип..!!! Истината е проста..!!! Един затвор бе заменен с друг...!!! Факта, че в единия сте били по-малко нещастни, не означава, че познавате свободата...!!! Оградата и на двата затвора има едно име - СТРАХ...!!!! Ако се преборите със страха си, затвора престава да съществува..!!! За да се преборите със страха си обаче, трябва да се преборите с илюзиите си...!! Една от основните илюзии е тази, че има "леви" и "десни" убеждения и, че съществува разлика между тях...!!! Самото самоопределение "леви и десни" подсказва истината, а именно, че става въпрос за двете половини на едно и също цяло - на един обществен модел измислен и наложен от чифути и илюминати...!!! "леви и десни" е едно абсолютно изкуствено разделение на хората, лишено от всякакво реално съдържание, чиято единствена цел е да ни отдалечи от истината, да понижи чистотата на трептенията ни и да предизвика резонанс помежду ни, който неиминуемо води до разпад на общественото единение наричано нация и държава...!!! Това е директен удар върху третия кръг...!!! Затова и България е на това дередже в момента..!!! Съществува само истината и неистината, доброто и злото и вечната борба помежду им...!!! Всичко останало е прах в очите....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.