Dimitar_II писа: Най-големия подарък който може да се направи на сегашната система е да тръгнеш да я бориш с конвенционални средства. Грабвайте пушкалата и гърмете. Те това искат, терористи с които да плашат хората по медиите. На същия принцип са Атака и ДПС.
Хората са го казали - Ако искаш да промениш света, промени себе си и тогава ще видиш как и той се е променил заедно с теб.
Мисълта е по-силна от желязото, за това трябва да се научим да я контролираме.
Структурата на тази система е вертикална с малка основа и силно изразен връх. Този тип системи са най-уязвими от широки хоризонтални структури. Това е слабото им място и там трябва да се удари. За това се призовава за масово осъзнаване и сплотяване (контрол на егото), тогава тази система ще стане излишна и сама ще рухне. Те много добре го знаят и не напразно при най-малкия зародиш се опитват да всеят конфликт, сблъсък и разединение.
Аз друго си мисля, само с информация по форуми бавно става. Тези които са забравили да мислят не четат. До този форум стигат хора които вече търсят. На останалите трябва по друг начин да им се даден тласък. Гледам американците пак ни изпревариха, при тях тихата революция започна. В youtube не могат да смогнат да цензурират клипове¸ един махнат три се появат. Покрай кампанията на Рон Пол много неща излязоха там. Трябва нещо подобно да се направи и за българската реалност в vbox7. Липсва масовост, основата трябва да се разшири още...
Прав си!
Единствено за Рон Пол мисля, че грешиш. Според мен ако не е от отбора съставен от Кукловодите, той просто не би бил физически допусна в Играта...Той е техия Волен Сидеров в американски вариант. Той е антитезата, както Волен е тук. Клиповете от предизборната му кампания, които пуснах в първия си пост в тази тема добре говорят... Волен говори за турцизирането, а Рон за концлагерите които им готвят, но и в двете "държави" всичко си върви по плана на Кукловодите без реално отклонение поради липса на осъзнаване.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.