Писна ми на к*ра...!!!! ОТКРОВЕНО

преди 18 години 5 месеца #26440

PARADOX писа: Няколко въпроса с понижена трудност:
Мисленето "на глас" тук в сайта само привилегия на определени хора ли е, Анти..?!! Защо винаги използваш "ние" когато трябва да се самоиндифицираш или конкретизираш позиция по даден въпрос...?!!! Това белег на раздвоение на личноста ли е при теб (шизофрения), или просто нямаш собствено мнение и повтаряш като папагал след определени съфорумци...?!!

Мисленето "на глас" не е превилегия за никого. Даже според мен е препоръчително. Мисли си, никой не ти пречи. Щом не искаш обче да ти се опонира по твоя тема, ти предлагам да уточняваш в нея, че е само твоя и никой няма право да ти пречи да си разсъждаваш "на глас".

Никога не съм използвал "ние", когато съм излагал свое мнение, а само когато съм подчертавал какво е Движението!

Папагала мисля, че си ти, защото се опитваш да прокарваш тук идеи за разрешаване на проблеми, които са били прилагани и са показали, че резултата от прилагането им е НУЛЕВ!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26442

antijew писа:

PARADOX писа: Няколко въпроса с понижена трудност:
Мисленето "на глас" тук в сайта само привилегия на определени хора ли е, Анти..?!! Защо винаги използваш "ние" когато трябва да се самоиндифицираш или конкретизираш позиция по даден въпрос...?!!! Това белег на раздвоение на личноста ли е при теб (шизофрения), или просто нямаш собствено мнение и повтаряш като папагал след определени съфорумци...?!!

Мисленето "на глас" не е превилегия за никого. Даже според мен е препоръчително. Мисли си, никой не ти пречи. Щом не искаш обче да ти се опонира по твоя тема, ти предлагам да уточняваш в нея, че е само твоя и никой няма право да ти пречи да си разсъждаваш "на глас".

Никога не съм използвал "ние", когато съм излагал свое мнение, а само когато съм подчертавал какво е Движението!

Папагала мисля, че си ти, защото се опитваш да прокарваш тук идеи за разрешаване на проблеми, които са били прилагани и са показали, че резултата от прилагането им е НУЛЕВ!

Защо използваш думата "пречи"...?!!! Ако става дума за "пречене" да аз съм против някой да "пречи" на дискусията в тази тема... Ти това ли правиш, Антижу..?!! Пречиш ли..?!!! Едно е да опонираш в един разговор, друго е да се опитваш да го манипулираш...!!! До тук в тази дискусия, освен, че се страхуваш да изядеш някоя друга полицейска палка, друго немога да синтезирам относно "твоята" позиция...!!! Казваш, че използваш "ние", когато подчертаваш какво е движението..?!! А кога въобще исказваш своето мнение..?!!! Има ли такова..?!! Или твоето мнение е мнението на Ангел, Йордан, Виктор, Георги и т.н....?!!! Ако имаш позиция нека да я чуем..?!! Писнало ми е да ми казват "как няма да стане" нещо...!!! Нека да видим според теб как ще станат нещата...?!! Не според движението, а според теб...?!!! Ако неможеш, ако не си способен на такъв "мисловен напън", ще те помоля да се въздържаш от коментари в тази тема...!! Намери си друго занимание докато си седиш на хемороидите пред компютъра...!!! В ГЛАГОЛИЦАТА НЯМА "НИЕ"..!!! В ГЛАГОЛИЦАТА ИМА "АЗ–Ъ"...!!!

преди 18 години 5 месеца #26448
Приятели, моля ви, не се карайте. Ще се видим и ще се разберем за всичко. Между нас не бива да има раздори и недоразумения. Ситуацията е изключително сложна и съвсем скоро ще се мине на нов етап. Мисля, че скоро ще излезем на сцената именно като идеен Център, от който Център обаче ще тръгнат събитията. Засега не мога да пиша повече тук, където всеки може да чете.

преди 18 години 5 месеца #26451

PARADOX писа: До тук в тази дискусия, освен, че се страхуваш да изядеш някоя друга полицейска палка, друго немога да синтезирам относно "твоята" позиция...!!!

Това за мен директно трябва да отиде в темата на Мещера "Много смях" :tooth: :tooth: :tooth:
antijew и страх са две неща, които взаимно се изключват. Ако щеш ми вервай PARADOX! :aham:

преди 18 години 5 месеца #26452

PARADOX писа: До тук в тази дискусия, освен, че се страхуваш да изядеш някоя друга полицейска палка, друго немога да синтезирам относно "твоята" позиция...!!!

Аз съм доказал на мене си, а и не само..., че не ме е страх. Не мисля, че на теб трябва да се доказвам отделно.

А кога въобще исказваш своето мнение..?!!! Има ли такова..?!! Или твоето мнение е мнението на Ангел, Йордан, Виктор, Георги и т.н....?!!!

Да, изказвам си мнението. Това, че не си го видял е твой проблем. Също, че то съвпада с повечето съфорумци може само да ме радва. Доказва, че сме на една вълна...

Нека да видим според теб как ще станат нещата...?!!

Нещата според мен не могат да се наредят благоприатно за нас в скоро време, защото повечето хора не са Будни! Пробуждането върви много бавно. Единствено малкото Будни, със своя пример могат да помогнат на Заспалия да се пробуди, но не насила. Аз в момента виждам, че ти точно това се опитваш. Насилваш процесите...

Намери си друго занимание докато си седиш на хемороидите пред компютъра...!!!

Мой си е проблема какво ще правя и за твое сведение ми липсват хемороиди. :aham:

И накрая като един добър "папагал" ще цитирам един участник, защото ми допадна това, което ти каза:"В древни времена се казвало- Не говори разгневен, защото останалите усещат само гнева ти и не вникват в това, което казваш."

преди 18 години 5 месеца #26453

Елтимир писа: Приятели, моля ви, не се карайте. Ще се видим и ще се разберем за всичко. Между нас не бива да има раздори и недоразумения. Ситуацията е изключително сложна и съвсем скоро ще се мине на нов етап. Мисля, че скоро ще излезем на сцената именно като идеен Център, от който Център обаче ще тръгнат събитията. Засега не мога да пиша повече тук, където всеки може да чете.

Елтимир, аз не го приемам това за каране. :tooth:
Това, че той обижда си е негов проблем!
А че ще има скоро излизане на Сцената само може да ме радва щом ще е за доброто на България. Само да не е по някой от старите сценарии... Видяхме, че са ялови.

преди 18 години 5 месеца #26454

Дари писа:

Това за мен директно трябва да отиде в темата на Мещера "Много смях" :tooth: :tooth: :tooth:
antijew и страх са две неща, които взаимно се изключват. Ако щеш ми вервай PARADOX! :aham:

Дефиниция за "Вяра": - Даване на твърда увереност в онези неща, за които се надяваме, убеждения за неща, които не се виждат.

Искренно се надявам да е така както казваш Дари, но ще повярвам в смелоста на Антижу, когато тя (смелоста му) придобие по-конкретна форма и напусне сферата на хипотетичното, където се намира (според мен) в момента...!!! Дотогава ще запазя мнението си, въпреки изказванията на хора за които се очаква да са много по-запознати от мен...!!!

Към Антижу:

- Много скоро ще настъпят събития, които ще ни принудят да се доказваме, независимо дали искаме или не...!!! Както го е казал народа: Пилците се броят на есен...!!! Тогава ще е важно какво ще покажем или докажем...!!! До тогава всичко е само проекция на собственото ни мнение за себе си, т.е. какво си доказал на себе си не е важно...!!! Това, че аз (един от редовните посетители на сайта) не съм забелязал мнението ти (АЗ–Ъ ти) е твой проблем преди всичко, а не мой...!!! Ще можеш да твърдиш, че мнението ти съвпада с това на повечето съфорумци, когато пръв изкажеш такова и те изразят съгласието си, а не обратното, както е до момента...!!! Като имам предвид "мнение", говоря за наистина важни твои умозключения, а не повдигане на теми по които предварително се знае, че сме на едно мнение...!!! Относно това как ти виждаш нещата, не виждам да ги "виждаш"...!! Просто констатираш всеизвестен факт (отново), а не предлагаш решение на проблема (дори и насилено)...!!! И накрая...!!! Писна ми от отношението ти към мен...!!! Личните ти вибрации са станали толкова ниски, че си на ръба на замръзването...!!!Престани с "ерченето" в сайта и поработи върху себе си, вместо да се изживяваш като "ловеца на вещици" в движението и сайта...!!! Възприемам те като свой..!!! Не ми давай поводи да променям възприятията си, защото много по-скоро от колкото предполагаш ще имаш нужда от мен..!!!

Бъдете живи и здрави...!!!

преди 18 години 5 месеца #26464
Най-големия подарък който може да се направи на сегашната система е да тръгнеш да я бориш с конвенционални средства. Грабвайте пушкалата и гърмете. Те това искат, терористи с които да плашат хората по медиите. На същия принцип са Атака и ДПС.
Хората са го казали - Ако искаш да промениш света, промени себе си и тогава ще видиш как и той се е променил заедно с теб.
Мисълта е по-силна от желязото, за това трябва да се научим да я контролираме.

Структурата на тази система е вертикална с малка основа и силно изразен връх. Този тип системи са най-уязвими от широки хоризонтални структури. Това е слабото им място и там трябва да се удари. За това се призовава за масово осъзнаване и сплотяване (контрол на егото), тогава тази система ще стане излишна и сама ще рухне. Те много добре го знаят и не напразно при най-малкия зародиш се опитват да всеят конфликт, сблъсък и разединение.

Аз друго си мисля, само с информация по форуми бавно става. Тези които са забравили да мислят не четат. До този форум стигат хора които вече търсят. На останалите трябва по друг начин да им се даден тласък. Гледам американците пак ни изпревариха, при тях тихата революция започна. В youtube не могат да смогнат да цензурират клипове¸ един махнат три се появат. Покрай кампанията на Рон Пол много неща излязоха там. Трябва нещо подобно да се направи и за българската реалност в vbox7. Липсва масовост, основата трябва да се разшири още...

преди 18 години 5 месеца #26465

Най-големия подарък който може да се направи на сегашната система е да тръгнеш да я бориш с конвенционални средства. Грабвайте пушкалата и гърмете. Те това искат, терористи с които да плашат хората по медиите. На същия принцип са Атака и ДПС.
Хората са го казали - Ако искаш да промениш света, промени себе си и тогава ще видиш как и той се е променил заедно с теб.
Мисълта е по-силна от желязото, за това трябва да се научим да я контролираме.

Структурата на тази система е вертикална с малка основа и силно изразен връх. Този тип системи са най-уязвими от широки хоризонтални структури. Това е слабото им място и там трябва да се удари. За това се призовава за масово осъзнаване и сплотяване (контрол на егото), тогава тази система ще стане излишна и сама ще рухне. Те много добре го знаят и не напразно при най-малкия зародиш се опитват да всеят конфликт, сблъсък и разединение.

Аз друго си мисля, само с информация по форуми бавно става. Тези които са забравили да мислят не четат. До този форум стигат хора които вече търсят. На останалите трябва по друг начин да им се даден тласък. Гледам американците пак ни изпревариха, при тях тихата революция започна. В youtube не могат да смогнат да цензурират клипове¸ един махнат три се появат. Покрай кампанията на Рон Пол много неща излязоха там. Трябва нещо подобно да се направи и за българската реалност в vbox7. Липсва масовост, основата трябва да се разшири още...

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО /написано/

преди 18 години 5 месеца #26466
Парадокс,Антижу,МОЛЯ ВИ въздържайте се от това дребнаво поведение.Темата е много добра,нека я оставим да се развие и да привлече още участници.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.