Писна ми на к*ра...!!!! ОТКРОВЕНО
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И на мен наскоро ми премина... тази идеяPARADOX писа: Съвсем случайно се сетих как шиптърите си разбиха казармите и се въоръжиха... Нашата армия и без това я закриха... Защо да ръждясват автоматите напразно по складовете...?!!!
Само се питам дали по този начин не се влиза в чифутската схема: теза-антитеза...? Шиптърите на 100% са били в нея. А ние?
Наскоро прочетох едно мнение в руски форум, което много добре те допълва. По памет го преразказвам: Шансът хората и животът на Земята да тръгнат към по-добро го загубихме преди около 100 години, до преди да избухнат първата и втората световни войни, които тайното правителство и масоните много навреме предизвикаха. Много читав народ беше изтребен, много духовно ориентирани хора намериха смъртта си и по този начин подемът на светлите сили беше унищожен. Сега същите тези тъмни сили нарочно предизвикват въоръжени конфликти, за да се появят, да се афишират и последните представители на доброто и така лесно да бъдат унищожени.Само се питам дали по този начин не се влиза в чифутската схема: теза-антитеза...?
Наистина, трябва добре да се помисли в глобален аспект не е ли кауза пердута дрънкането на оръжия и от наша страна?
Аз мисля, че примерите които даваш не са реални, защото и при тях всичко бе режисирано от Кукловодите. За Румъния някъде наскоро четох, че Чеушеско са го отстреляли, защото си е позволил да изплати наведнъж външният им дълг и да се откачи от кукичката им...Много добре го каза Миро с цитата на руснака.PARADOX писа: Примери колкото щете: Чили, Румъния, Армения и т.н.
В света според мен няма независимо от световните Кукловоди правителство!
Не съм от тези дето лесно се предават. В училище/по комунистическо/ заради непокорството ми с неправдата даже щяха да ме изключват.
Полиция и жандармерия са по-добре оборудвани и подготвени от нас. Ще ядем пердах според мен.Тук не говорим за въстание или преврат, а за възможноста да защитим правото си на съществуване, защото когато "пламне плевнята" полицията и жандармерията ще извадят оръжие за да защитят господарите си...
Унгария
После:"Тук не говорим за въстание или преврат, а за възможноста да защитим правото си на съществуване..."
Не вдявам...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.