Книгата, която подготвям в никакъв случай не бива да се разглежда като опит за разчистване на лични сметки. В момента чета книгата на моя стар приятел от затвора Григор Симов, озаглавена "Срещу течението". В нея той съжалява,че толкова много от нашите умряха, без да оставят спомени за преживяното. Гришата е на мнение,че това е една от причините днес да ни управляват същите палачи от миналото. Напълно споделям мнението на Гришата. Аз няма да допусна същата грешка. А не утре някой предател или негово изчадие да се изтъпанчи и да почне да сеправи на светец, на чиста вода ненапита. А може би и на герой?
Книгата на Григор Симов ще бъде пусната на този сайт заедно с рецензията ми към нея, а също със снимки, които Гришата не е притежавал и не е могъл да приложи. Трябва, длъжни сме да познаваме миналото, за да не ни се наложи да го повтаряме.
И едно съобщение, което не е в пряка връзка с темата. През февруари установих, че старите ми електронни пощи с изключение на една, не работят. Вчера установих, че и последната не мога да я отворя. Днес пак не можах. Та ако някой ми пише и не му отговоря, да знае защо. Повече подробности - в службата по атентати срещу мирни хора ДАНС.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.