ПЪТЕКИТЕ НА ПАДЕНИЕТО От Ангел Грънчаров-Елтимир

преди 18 години 5 месеца #26311
ЕЙ,еврещуги,,,ще ви се набере лайката скоро,ГНИДИ,ПРОКЛЕТИ ОТ ТАНГРА!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26314

Елтимир писа: Podgotvyam seria "Galeria na predatelite". Za pouka na pokoleniyata.
Ako ostanat takiva, razbira se...

Много полезно! :-)

преди 18 години 5 месеца #26321
Книгата, която подготвям в никакъв случай не бива да се разглежда като опит за разчистване на лични сметки. В момента чета книгата на моя стар приятел от затвора Григор Симов, озаглавена "Срещу течението". В нея той съжалява,че толкова много от нашите умряха, без да оставят спомени за преживяното. Гришата е на мнение,че това е една от причините днес да ни управляват същите палачи от миналото. Напълно споделям мнението на Гришата. Аз няма да допусна същата грешка. А не утре някой предател или негово изчадие да се изтъпанчи и да почне да сеправи на светец, на чиста вода ненапита. А може би и на герой?
Книгата на Григор Симов ще бъде пусната на този сайт заедно с рецензията ми към нея, а също със снимки, които Гришата не е притежавал и не е могъл да приложи. Трябва, длъжни сме да познаваме миналото, за да не ни се наложи да го повтаряме.
И едно съобщение, което не е в пряка връзка с темата. През февруари установих, че старите ми електронни пощи с изключение на една, не работят. Вчера установих, че и последната не мога да я отворя. Днес пак не можах. Та ако някой ми пише и не му отговоря, да знае защо. Повече подробности - в службата по атентати срещу мирни хора ДАНС.

преди 18 години 5 месеца #26333

Елтимир писа: Та ако някой ми пише и не му отговоря, да знае защо. Повече подробности - в службата по атентати срещу мирни хора ДАНС.

Или да разбираме ДС с подобрението АН посредата.
Все пак чекистите се срамуват от миналото си и се опитват да си парфюмират старите одежди. Обаще миризмата на човешка мърша не могат да изличат.

Забележете колко много абривеатури от началото на демонокрацията садържат буквите ДС. Като започнеш от сДС , оДС, ДпС, нДСв, ДСб, ДанС, дДС ,ДСк и прочие и прочие ДС структури.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 30.3.2008, 22:03

преди 18 години 5 месеца #26336
В Украйна Георги е същата работа съкращението СБ (Служба безопасности) присъства не по-малко от култовата абревиатура ДС тук. Схемата е същата, просто при тях е по размито разпадането на държавата и не се забелязва толкова.

преди 18 години 5 месеца #26337
Там дори докато пътувах чух млади хора съвсем открито да си говорят за еврейската конспирация у тях. И на тях им е писнало от тия гадни еврейски терористи!

преди 18 години 5 месеца #26339
Eлтимир се е опитал да пише от един интернет клуб.
По средата на постинга,изведнаждъй му изчезва кирилицата и почват да му се появяват само латински букви...
Запознат,според теб,ако не е негова неволна грешка,то тогаз на кво се дължи тая гяволия?!

Повече не му се е появила кирилица в този комп и в този клуб в отрязъка от време...

преди 18 години 5 месеца #26341
Само ако съм там ще мога да разбера за себе си и да кажа. Иначе как мога да знам?

преди 18 години 5 месеца #26342
Ето един от многото начини как да превеждаме латиница на кирилица според българската транслитерация без да имаме инсталирана кирилица на своя компютър.

forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

преди 18 години 5 месеца #26343
Хубавото на незнанието е, че то веднага може да бъде ликвидирано със знание.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.