ПЪТЕКИТЕ НА ПАДЕНИЕТО От Ангел Грънчаров-Елтимир
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Изглежда днес си получил "факс" от мен.
Използваме този шеговит израз с някои приятели в случаите когато нещо ти трябва и изведнъж идва някои и ти го дава,без да си казвал на никой.
Та,защо толкова ми трябва еврейската история?
Работя си днес на работа най нормално и разсъждавам.Тия дни май беше деня на холокоста.В тази връзка прегледах няколко линка към информации за "Мита холокост".Също така прегледах и някои "официални" хронологии на еврейските събития от втората световна война.И понеже двете версии се изключват взаимно,то все едната трябва да е вярната,а другата лъжливата.Разбира се сетих се как да се установи със сигурност.Просто се отива из няколко библиотеки в няколко различни по ориентация държави и се преглеждат някои ежедневници ден по ден от 1935г. до 1950г. примерно.Такива събития в никакъв случай не биха останали скрити за медиите,особено близко до времето,когато са се случили.
Та мисля си аз - те били нация без държава,уж от хорската милост за страданията им се дава земя.Много силно стратегически разположена територия.Направо прекъсва сухоземната връзка между 2 континента.
Замислих се обаче и друго.Защо въпреки масовите конвейрни убийства,те не са се разбунтували.Много от тях са виждали какво става с "партидата преди тях".Колкото и да си слаб,поне ритай с крака,дори ако трябва,накарай ги да те носят на ръце до камерата.Та нали виждат,че ще убият и близките им.Даже и врабченцето пърха до последно с всички сили,когато го е захапала котката.Това в книгите на Кастанеда се нарича "последният ти танц на земята".И смъртта ще поспре замалко да погледа този танц,преди да го вземе.
Те затова и са нямали собствена държава.Нямало е освободителни войни за тях,робски бунтове,защита на земята с гърдите си.Обаче пък ги бива да тероризират местното цивилно население,изостанало от технологиите.И сигурно се гордеят с това.
За това и ми трябваше тяхната история,за да подплътя или обезмисля моята теза.
Ако имаш възможност,сканирай цялата книжка за изследователски цели
Поуката е за вас.
Нямах предвид точно Йолов а самата книжка като съдържание.
Разбира се че е така. Как иначе биха измислили закон против фашиска пропаганда, ако го нямаше таквиз екземпляри като Цъката и русенския фюрер да си веят байрака. Там е работата, че те са безнаказани щото са от Системата. А пострадват вироглави пубери.Елтимир писа: А не ви ли се струва, че най-истеричните антиционисти могат да се окажат най-ревностните ционистки служители?
Аз и затова го банирах оня чук от рода Дупе - щото работеше за Системата.
Твърде много неща искаш наготово,Приятелю.Не си обидил никого,в това бъди сигурен!Ние тука не се "обиждаме"лесно,по примера на Кочо Честименски!Но потърси самичък,прати некое лс и при теб ще дойде истината-ти вече така или иначе си я приел...otnesen писа: Съжалявам ако съм бил нетактичен и нещо не съм съобразил.
Нямах предвид точно Йолов а самата книжка като съдържание.
Забележката ти е основателна и вече поправих и добавих това, което бях пропуснала в подзаглавието.violence писа: хайде пиши другият път в подзаглавието, че материала е от Елтимир и се отнася за някоя негова стара дружка...
че да не се подлъгвам от заглавието и да си губя времето да чета междуличностните интриги. между другото много е подло и ниско да завижда на негов бивш приятел и съратник, да го критикува и плюе... след като него го няма да се изкаже и той. и това, че си променял мнението е голяма простотия - еми естествено, че хората си променят мненията с времето, човек поумнява и се развива, преосмисля някои свои деяния и т.н. не мислех, че е толкова трудно за разбиране или може би се изтъква с определена цел извън контекста?
Ти познаваш ли цветомир ялов? Приятел ли ти е?
Ако го познаваш, и ти е приятел, това би обяснило, защо се изказваш като негов адвокат-защитник и пледираш за това, че той имал право да се защити. Ами да дойде и да се защити.
Ако не го познаваш, не виждам какво изобщо ти влиза в работата да коментираш нещо с което не си запознат!
За твое сведение в тоя сайт има хора, които не само го познават този ялов, а и са му сърбали попарата и са се нагледали на мизериите на които е способен.
П.П. Извинявай ако поради моето недоглеждане ти се е наложило да прочетеш нещо към което принципно нямаш интерес, а после незнам поради каква причина си се почуствал длъжен да вземеш отношение и страна по случая.
Айде, бъди здрав!
Ako ostanat takiva, razbira se...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.