2020-2030 Ангел Грънчаров-Елтимир
Според Едмон дьо Ротшилд през тези десет години ще бъде извършена окончателната ликвидация на българската държава и на българския народ. Едмон се хвалел, че лично поискал тази ликвидация и бе убит от своите сънародници и единоверци заради разкриването на тайната. Загадъчният арабин Осин е на мнение, че събитията ще се извършат значително по-рано. Във всеки случай десетилетието 2020-2030 година е твърде важно не само за България, но и за цялата планета. Не успях да извървя пътя до успеха и спасението. Силите не ми достигнаха. Аз спирам дотук, а вие, ако желаете, ще продължите.
Леко и приятно пътуване. И по възможност - без "лични проблеми".
И малко подаръче от мен. Намерих текста, писан през 1994 година и ви го предавам. Нищо не промених, нито една думичка. Служил съм си с алегории, със скрити картинки, но сега, от дистанцията на времето нещичко може би е по-ясно? Вше как мислите?
САМОИЗПЕПЕЛЯВАНЕ
Pазпиляването на българите по света ще стане през 2030 година. Съдя по две неща, но как мога да бъда напълно уверен. Въпреки съмненията, нека разкажа онова, което ми е известно.
Ще има масови размирици, потушавани безжалостно. Външният вид и функционалното устройство на полицейските машини съответства на показания срок - не твърде различни от днешните, но все пак усъвършенствани. Но по-важни за мен са цифрите "20-30", възникващи в съзнанието ми, щом се замисля над бъдещите противобългарски дни. Зная, че не е непредотвратимо. Предупреждението показва наличието на неизползван досега изход. Бях се заловил сериозно с неговото търсене. Търсех, работех, но ми липсваше спокойствие.
Една нощ сънувах. Стая между хола и спалнята. Каква стая? Та тях ги дели само една стена. Стая. Малка, с рафтове книги до тавана, с маса и стол. Работен кабинет. Това, което ми бе нужно. И аз поисках да имам кабинет, спокойно място за работа. Не се изискваше кой знае каква фантазия, за да се сетя. Терасата, неизпозваемата през по-голямата част от годината тераса. Тя би била чудесен кабинет. Трябваше само да се остъкли. Започнах ремонта. Кабинетът беше почти готов. Но пламна къщата. "Безумно", както писаха в един вестник. Нямах вече къща, простих се и с мечтите за свой собствен кабинет.
Две години по-късно. Сънувах същия кабинет. Почернял. С остра миризма на изгоряло. Между бившия хол и обгорялата спалня. Над спалнята нямаше таван; над кабинета - също. В спалнята мебелите бяха се превърнали на пепел; рафтовете в кабинета - също. През прозореца се виждаха огромни претъпкани автобуси, заминаващи неизвестно накъде. Върху покривите им бе натрупан багаж - денкове, куфари, чанти... Започнало бе масовото изселване.
Не за пръв път ми се случваше да досънувам сън след години. Сънищата с продължение са нещо обикновено при мен. Но този беше съдбоносен. Трябваше ми място, където да работя за предотвратяването на една велика беда. Изгориха мястото. А заедно с него и надеждата за тяхното собствено спасение. Запалиха ме, за да се избавят от неудобното ми присъствие. Дали някога ще осъзнаят, че са изгорили своето бъдеще? Подпалвачът опожарява чужди домове, но и своята собствена душа, защото:
Човешкият дух се изражда, когато упражнява насилие;
Човешкият дух се изражда, когато над него упражняват насилие;
Вината обаче не е еднаква.
Наказанието - също.
Безмислено е да съжалявам. Трагедията често се превръща в триумф на прозрението. Това е обратната страна на Закона за възмездието. Сънят бе съдбоносен, но не само за мен. Вече не работя над темата за спасението на тези хора. Отговаря се на призив за помощ. Помощта не бива да се натрапва. Забранено е да се натрапва. Забранява Огънят.
Нека бъде волята Му!
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6878&pos=-6878
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6879&pos=-6879
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...p?pid=6880&pos=-6880
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Само от нас самите зависи бъдещето и мисля, че описаното в последния линк е приемливо
Аз си мисля,че има и езотерични причини да бързат. Тук стават едни процеси със събуждането на Българския Бог и техните кабалистични шамани го усещат и съответно са инструктирали изпълнителите да побързат с Крайното решение срещу българите.
- "Ние сме господарите на света" и гордия отговор "Може и да станете, ако успеете да ни победите". Е, не успяват. Разбиват им зъбите именно презряните от тях "варвари", с помощта на великия Атила. За хазарите - излишно да се говори. Идва на ред Византия. Проклятието, произнесено при избиването на колобърите и боилите през 9 век е насочено най-вече срещу ромеите. Ние, българите е трябвало да изпием горчивата чаша на страданието заради овчедушието с което предците ни са се отказали от Старата Вяра под заплаха от смърт или поробване. Но на Византия и е прочетена присъдата. По-късно Петър Осоговец същото го предсказва (в апогея на Византийската империя). Е, и тя изчезна от лицето на земята. Следват гаджалите - Османската империя. Отвеяни от вятъра. Техните съвременни турски наследници дори не си дават сметка, че ако продължават тази политика срещу българите,Турция ще изчезне от картата на света. Предупреждавани са не веднъж, включително от техните собствени духовници, да не се занимават с България. Но едно си баба знае - пуста лакомия.
Германската империя на самодоволните "арийци", които се смятаха за най-великите и си позволиха надменно да се държат с българите - и тя отиде в канализацията. Съветската империя, позволила си да каже, че ние сме тяхната "задунайска губерния" и да изнася свещени артефакти от българската земя - разпадна се яко дим. Сега е наред още една да издрънчи в тоалетното казанче. А пък за юдеите е предвидена черешката на тортата.
На онези,които нямат полза от това човешкият ген да премине границата между измеренията,е потребно българите да бъдат отстранени от играта,преди да са си дали сметка за будността си.За сега будността на българите е само емоционална,въпреки съпротивата на интелекта.Но тъкмо в емоционалната си форма е нужна.
Да живее България!
....като откъснат едно парче от България...чак тогава ще се стреснем и ще започне обединение и действие...прав си анти666....времето е изтеглено...но ще се справим...ще бъдем потресени от отчаяние и възмущение и точно това ще ни изправи...искам всички Българи да знаят и да вярват,че каквото и да предстои ще го преодолем за по-добро...и тези които са напуснали Родината дълбоко ще съжаляват за това....BalgAriq писа: Нас, Българите, никой не може да ни промени, камо ли да ни изтреби.Мина хазарския хаганат, Стара Велика България само се раздели на две.Стана византийското робство - не се усетиха откъде им дойде въстанието на Иван и Асен.После пък турците-уж са ни били подчинили и асимилирали, пък ние нали сме си българи - взехме, че се освободихме.Не знам за друг народ, който е успял да се съхрани толкова дълго под робство.Всички други са се претопявали, само ние сме устояли.Минаха и сектите - вместо те да ни променят, ние променихме тях.Та и сега под това политическо иго пак ще устоим и ще се преборим.
Да живее България!
Нас, Българите, никой не може да ни промени, камо ли да ни изтреби.
Но, нима Юнакът балкански е толкова заспал, да чака пагубния черен час?Да изтръгнат от Родината жива плът, та "от сън дълбок да се събуди"?....
Хр.Нанев
"Зеница към Вселената"
Е.. водата изтече. И Елтимир наистина не успя да извърви пътя до успеха и спасението. Или напротив, спаси се навреме, за да не види гибелта на родината си. Темата е от 2008г...Миро писа: Доста вода има да изтече до 2020г
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.