2020-2030 Ангел Грънчаров-Елтимир

преди 6 години 5 месеца #55671
Аз да си кажа честно, не бях чел досега САМОИЗПЕПЕЛЯВАНЕ!

Но, най-важното, в това, което е сънувал Ангел Грънчаров- Елтимир е Идеята за Изхода, която впоследствие, ни бе дадена, подготвяме и развиваме! До днес, не бях чел този негов текст. Това е Истината... Но, аз винаги съм следвал Вътрешният си Глас и Интуиция и досега, Тя не е грешала. Аз, като човек, мога да сгреша, но не и когато успея да съм Самата Интиутивност, самият Небесен Глас! Слава на Тангра! Небето говори!

Годината Самор ще даде, ще трасира, ще посочи Изхода. Улят като Самор, (защото Сомор е добрата страна на алп биката), която носи Спасение на Българите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 3 месеца #55870
Планът "България 2030" разкри какво ще се случи у нас в следващите 10 години

blitz.bg/ikonomika/plant-blgariya-2030-r...dini_news747800.html

Нека сладките приказки в статията не ви залъгват за истинската цел на този план. Той няма нищо общо с просперитета на България, а напротив. Тук е писано многократно за тази дата - 2030 година. Тя е специална с едно нещо - крайния срок за официалното унищожение на държавата ни!
Прави ми впечатление самото официално съществуване на такъв план. Не мисля, че е имало план "България 2020", или "България 2010". Защо точно "България 2030"? Смятам, че това се прави с цел да се отслаби мотивацията и желанието на българина да се бори в годините на разруха, които предстоят. Ще ни залъгват още много с празни обещания и откровени лъжи! Но ние знаем тяхната истинска цел и знаем отговора - Българският Саракт начело с Българският Цар.

преди 6 години 3 месеца #55871

Петър. писа: Планът "България 2030" разкри какво ще се случи у нас в следващите 10 години

blitz.bg/ikonomika/plant-blgariya-2030-r...dini_news747800.html

Нека сладките приказки в статията не ви залъгват за истинската цел на този план. Той няма нищо общо с просперитета на България, а напротив. Тук е писано многократно за тази дата - 2030 година. Тя е специална с едно нещо - крайния срок за официалното унищожение на държавата ни!
Прави ми впечатление самото официално съществуване на такъв план. Не мисля, че е имало план "България 2020", или "България 2010". Защо точно "България 2030"? Смятам, че това се прави с цел да се отслаби мотивацията и желанието на българина да се бори в годините на разруха, които предстоят. Ще ни залъгват още много с празни обещания и откровени лъжи! Но ние знаем тяхната истинска цел и знаем отговора - Българският Саракт начело с Българският Цар.

Всичко това от статията,е ЛЪЖА!!!И е в графа ЗОМБЕНЕ!

...намаляване на загубите при доставка на вода до 40%...

Ако ги пресметнете,ще откриете,че ако има дори 20% течове,то София ще е на около 2 метра под вода!
Надуване на кухи цифри,с цел РЕКЕТ на държавно ниво + спекула/оправдано надуване на цените + ГРАБЕЖ от хазната чрез ремонтите.Три метра в диаметър дупка,дълбока
около 2 метра,10 000лв от хазната към фирмата изпълнител!Може и до 15 000лв да стигнат.

...съгласно целите за развитие на ООН

-А кога съгласно ЦЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ще се развиват нещата в България?От кога ООооНеее... ИМА РЕАЛНАТА ВЛАСТ НАД БОЖИЯ НАРОД, БОлГарииците?От КОГА ЕВРЕИ станаха
ИЗКОННИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМИТЕ КЪДЕТО СЕ РАЖДАТ БОГОВЕТЕ -БалКАНски полуостров?

В документа са формулирани четири цели и единадесет подприоритета, които имат за цел превръщането на българките градове и селища в приобщаващи,
безопасни, адаптивни места за живеене, съгласно целите за развитие на ООН.

-Отново психотроника:много говорим,нищо съществено не казвам/НИЩОГОВОРЕНЕ!

Ключова е темата за конкурентоспособността и развитието на регионите, както и насърчаването на местното развитие,
стъпвайки на специфичния местен потенциал и чрез адресиране на местните проблеми и предизвикателства.

Програмата залага още балансиран, полицентричен модел на градско развитие. Идеята е големите общини като Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора,
Плевен, Велико Търново, Благоевград и Видин да се развият като конкурентни на София, разкривайки атрактивни възможности за инвестиции, заетост,
образование, отдих, кариера.

конкурентни-ТОВА Е КАНИБАЛЩИНА.Взаимодопълване,а не ЕГО=драпам за власт.

За целта са нужни комбинации от мерки за подобрение на инфраструктурата за икономически дейности и публични услуги, енергийна ефективност,

...комбинации от мерки -Отново психотроника:Звуково-зрителни спусаци (СПЕШНИ МЕРКИ,ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ...)

...публични услуги- В магазите имаме Генно Модифицирани Оръжия,обаче,видиш ли,требало ни некакви си публични услуги!

...енергийна ефективност-Отново ЛЪЖИ/политическо говорене.Тесла,Браун,анти-подемни гравитационни системи,КЪДЕ СА?

...агломерации- Използване на неразбираеми думи с цел,придаване на тежест от графа-ОФИЦИОЗИ "учени".Отново зомбеница.
Лично аз запърви път виждам тази дума!

...защита и опазване на населението-Отново псивъздействие на подсъзнателно ниво.Казват ви,че сте 4 годишни и неможете да се погрижите за себе си,и ТЕ поемат
тази "тежка отговорност"!

...разширяване на съществуващи системи за предупреждение, наблюдение, докладване...- ПРИКРИТА МИЛИЦИОНЕРЩИНА!!!

разработване на цифрови модели-Цифров ФАШИЗЪМ/цифров КОМУНИЗЪМ,Биг Брадър.

На кратко,това.

АЗ, гадното и побеснело Kamikadze,изисквам,ТУК и СУГА,отговор на този въпрос!

съгласно целите за развитие на ООН

-А кога съгласно ЦЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ще се развиват нещата в България?От кога ООооНеее... ИМА РЕАЛНАТА ВЛАСТ НАД БОЖИЯ НАРОД,
БОлГарииците?От КОГА ЕВРЕИ станаха
ИЗКОННИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗЕМИТЕ КЪДЕТО СЕ РАЖДАТ БОГОВЕТЕ -БалКАНски полуостров?

Каквисти вие и за какви сте се взели бе?
Много бързо забравихте,че СССР ви го смазахме за нема и 50 годинки!
САЩ е в БАНКРУТ от около 30 години!

преди 1 година 8 месеца #59402
Да се върнем след 4 години пак на тази тема. Забележете, тя е започната през 2008, почти едно поколение назад. А авторът на темата, Елтмир вече не е между живите. Кога самият той е написал това студио, там си го пише... 1994г. Преди 30 години!
www.voininatangra.org/modules/news/artic...97&keywords=2020-203
www.voininatangra.org/modules/news/artic...6&keywords=2020-2030
Защо изтупвам темата ли? Началото на този период беше знаменателен. Новата 2020 (или 6788г) отбеляза началото на новия 12 годишен български цикъл. Решителен за България, както самият Елтимир го е предсказал през 1994г. В планината бе запален Свещения Огън - Раутеб и произнесено обръщение към Сомор-Улят. Какво се случи после, всички знаят. И не говоря само за Ковид-19. Статуквото рухва в България. Статуквото рухва и в глобален мащаб. Тиквата по заръка на масонозидарите направи пожелателния лозунг "ГЕРБ - ред в хаоса".Само че кой го слуша.
5 години по-късно, пак около тази дата се случи още едно знаменталено събитиe. Сирия падна. След 2 дни идва 6793 дилом, змията-чувачка. Пазителката на българския дом или там каквото е останало от него.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.