ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ
На онези, които ме уверяват, че не бива да правя това, ще им съобщя нещо. Въпреки многократните ми сигнали, че нещата не са наред и последвалото искане за изтегляне на моите текстове, админите на сайта продължават да пазят високомерно мълчание. Искам да се махна оттук, не го ли разбирате? Искам всичко мое да се махне оттук. Искам моето присъствие да бъде забравено. Щом презират един човек, щом му отправят такива обвинения, не е ли най-простото нещо да го оставят да върви по дяволите? А те да си останат тук, в своя рай.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Без мен си играйте колкото и каквито игри си искате. Аз няма да участвам в това.
Няма повече да се обяснявам.
Поискахте сайт без Елтимир. Да ви е честит! Вече го имате. Затова бъдете така добри да отстраните от него всичко, свързано с Елтимир. Другото се нарича измама.
Пишете си каквото си искате, правете си каквото искате, но нека се знае, че мен тук ме няма.
Е не може хем да те няма, хем да пишеш тук
Айде със здраве!
Елтимире, не всеки който ти говори остри и неприятни неща, ти е враг, както и не всеки, който те ласкае и превъзнася, ти е непременно приятел. Може първият да е доста по-загрижен за тебе от втория. Кой беше ти, когато написа тези материали? Кой си сега? Кога беше по-истински? Кога беше Себе Си? Ти може да се махнеш от сайта, но тези въпроси ще останат. И един ден, пред Вътрешния, пред Бога в теб, ще трябва да им отговориш.
Ооо, добър ден!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.