ОТНОВО ДО АДМИНИТЕ
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир, сайтът и твоите материали си свършиха работата.Чрез сайта посланията ти станаха достояния на поколения българи, но пак искам да кажа,че сайтът е само част от Воини на Тангра.
На нас ни е ясно, защо админите мълчат!
Админите не са цялостното отъждествяване с Воините!
И Xnet ще бъде спрян, но така ще бъде още време и още и още...!
Воините на Тангра не са само сайт, Воините на Тангра не са само пишещите в сайта.
Злото по българските земи е силно, но защото има много слуги, които слуги си мислят, че злото е по-силно от доброто, така е и така ще бъде и още и още и още.
Предстои време
Поздрави на арабите Елтимир
Онова, което се върши на този сайт обикновено бива наричано кражба на чужда интелектуална собственост.Елтимир писа: Пиша единствено, за да напомня моите текстове да бъдат махнати оттук. Онова, което се върши на този сайт обикновено бива наричано кражба на чужда интелектуална собственост. А в случая има и нещо още по-лошо: измама. В момента, когато моята интелектуална собственост бъде махната от този сайт, аз ще забравя за съществуването му. И за съществуването на всички, които ме оплюхте по най-долен начин също ще забравя.
Проблема е, че са интелектуална собственост, а не Духовен Дар. В Духовността няма Собственост и който твърди това е Лъжец.
Умът слага на Небето рамки и казва: "Това е Мое", а Духът е Безграничен - колкото и да вземеш, никога не го изчерпваш. Той винаги казва: "Това е ваше".
Да, снемете му материалите, баннете и всички негови опоненти - Радевци и Лемсове, баннете, ако трябва и мене, и всичко да започне начисто.
Йордан, материалите засега ще си останат там, където им е мястото, а то е тук и няма да се свалят. За банването на "Радевци и Лемсове" те подкрепям напълно. Даже много време се оставят да виреят тук. Ето го единия е даже на линия и се чуди къде да се изака. Предложението преди време на Севар за "карантинен"период на новорегистрирани мисля, че ще е добре да се наложи още утре. За твоето банване не съм съгласен. Просто се разбра, че с Елтимир сте "два остри камъка" и брашно няма да мелите, и затова Ви призовавам да спрете словесната битка и да се помирите. Има толкова много теми и материали за коментари. Стига сте се яли.Jordan_13 писа: Да, снемете му материалите, баннете и всички негови опоненти - Радевци и Лемсове, баннете, ако трябва и мене, и всичко да започне начисто.
"В това препускане губим най-добрите си приятели, и препускайки не забелязваме, че край нас приятели няма" - пееше Владимир Висоцки. Не претендирам за особена точност на превода, но смисълът е тоя.
Аз още съм тук, значи не съм толкова добър. И макар пътеката почти да е извървяна, остават още няколко последни крачки.
Ще се опитам да ги извървя.
Помисли върху това,Елтимире...
Дори да се свалят материалите,те никога вече няма да са само твое достояние.
Така че -какъв е смисъла?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.