Лоенгрин 2

преди 18 години 9 месеца #23196
Ето това получих аз от този ник:

" Да,прав си! Той е тук при вас/невидимото присъствие/и само

вашият"гуру"знае това!Ето защо е така уплашен.

Той,бившият мой ученик,който не научи нищо позитивно от мен.

Сега няма смелост да отговори на нито един от моите въпроси.

Хвърли ,за кой ли път прах в очите ви,под формата на изрезки от

вестници,изплю поредната доза отрова и се спотаи.

Гледа ви от страни и тържествува колко е "велик",

как ще си извадите един на друг очите заради него!

Знае,че аз съм тук и го наблюдавам .

Знае и трепери от страх!

Мога още много да ти кажа,дете, но е рано за това!

Запомни добре написаното от мен и не го споделяй с никого!!!

7777777
"

Който иска нека да поуства своите лекции от лоенгрин тук.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23197
ЛСто е почти съвършено.

Започва с това,че съм прав.Получавам вниманието,което търся,както и потвърждение на собствените си достижения за верни.Може би цели да въведа Лоенгрин като форумен участник в моите лични кръгове на общуване и доверие.
Доверие е ключова дума.Когато получа доверие от Лоенгрин(в случая),аз съм воден към благодарността от вниманието.Благодарността изисква аз също да проявя доверие към него и да върна услугата с признателност и да кажа някои неща,които навярно не съм казвал на други хора.

В момента,когато се очаква да върна услугата на доверието,следва първия малък коварен момент.Хем се обгрижва Егото ми,когато моите знания се сравняват с тези на Ангел,ами дори им съперничат,хем се вмъква думичката гуру.Вече пирел Лоенгрин(в случая) за съмишленик,който ме има за голяма работа,аз приемам и думичката гуру в съзнанието си.Кавичките са измама на съзнанието,тук то не е нужно,работи се с подсъзнание.

преди 18 години 9 месеца #23199
Втори коварен момент,но този път по-голям.Получавам отговор от Лоенгрин(в случая).Аз търся отговори,нужно само някой да ми подаде нещо,което аз да възприема като отговор - Ангел го е страх.
След като възприема това за отговор,аз би трябавло да започна да преразглеждам цялата ситуация спрямо верния(имам доверие на Лоенгрин) отговор и да изградя пирамидата на новия начин на мислене.

Следва ново обгрижване на Егото.Аз получавам внимание от самия учител на Ангел,докато Ангел е критикуван от неговото по-висше същество.Аз съм голяма работа,стигнал до верни изводи,потвъредни от авторитета на Лоенгрин(в случая).

преди 18 години 9 месеца #23201
Що се занимавате с педераси не ми става ясно?

преди 18 години 9 месеца #23203
Следва кратка тирада,принизяваща Ангел до мижатурка,в сравнение с моето достойнство,че получавам отговори от Лоенгрин,а Ангел си остава с въпросите.Моето Его се радва,моето самолюбие расте и ми се вдъхва хъс за повече.Очаква се това повече и този глад за самолюбие и победа над досега господстващия авторитет на гуруто да си взема сам.Да тръгна да жъна ласки за Егото си.

Веднага ми е посочен противника - гледа ви отстрани и тържествува колко е велик.Ето - той оспорва моето непризнато от останалите Его,той е този,когото трябва да прегазя.

Следва обвинението "заради него".Аз не търся само отговори,предполага се,че като човек от Старото,аз разделям хората на виновни и невинни.Ето го моя виновен,натам трябва да вървя.

преди 18 години 9 месеца #23204
Спорт-Здраве, точно така трябва да се действа с провокаторите, които много обичат да работят на ЛС.Разобличения!

преди 18 години 9 месеца #23205

Запознат писа: Що се занимавате с педераси не ми става ясно?

Запознат,аз просто реализирам свободата да избирам собствените си интереси и собствените си говорни способности.Прецених,че някои може да имат интерес към това,което ще напиша,затова го правя.Не говоря за Лоенгрин по принцип,просто той е проявлението на принципа в случая.

Ангел знае,че Лоенгрин е тук и трепери от страх.Тоест,аз не само имам самочувствието за битката срещу Ангел,аз имам и по-силния съюзник.Може би се очаква да създам идентификатор "аз и Лоенгрин",срещу Ангел.

Идентификаторът,който подсъзнателно създавам,е оправдан - аз получавам благословията от Лоенгрин(в случая),аз се радвам,че разсъждавам по правилния начин.Наречен съм "дете",аз вече съм покровителстван от по-висшето от Ангел.Сега от мен се иска да изпълня ролята на новия месия,елеминиращ втория като провалил се заради недостойнството си.

Лоенгрин(в случая) може.Може също е ключова дума.Аз не бива да се притеснявам,той може всичко,дори аз да не мога нищо.Аз би трябавло да се превърна в изпълнител на неговото съзнание.Може да ми даде още отговори - провокира се не само боеспособността ми в името на Егото,а и умственото развитие в името на Лоенгрин(в случая).

Естествено,това си остава между нас.Това ще е моята тайна,моят коз.Аз ще "помня добре" - очаква се да изградя своя собствена докрина в името на Лоенгрин(в случая) и да я изпълнявам.Няма място за други - другите са недостойни,врагове,те са против мен - само аз съм достоен за покровителството на Лоенгрин(в случая).

преди 18 години 9 месеца #23206
Ето какво отговорих на Лоенгрин в ЛС:
"Ще ми прощаваш етикета,Лоенгрин,но това,което ми пишеш,аз вече знам.Част от него отдавна съм "споделил",както се изразяваш,и смятам да споделя всичко,което аз реша за добре."

До Лоенгрин и група ЛЕМС:
Ето това вече зная,кирливи копелета! Писал съм и пак ще пиша всичко!

преди 18 години 9 месеца #23211

Спорт-Здраве писа: Ето какво отговорих на Лоенгрин в ЛС:
"Ще ми прощаваш етикета,Лоенгрин,но това,което ми пишеш,аз вече знам.Част от него отдавна съм "споделил",както се изразяваш,и смятам да споделя всичко,което аз реша за добре."

До Лоенгрин и група ЛЕМС:
Ето това вече зная,кирливи копелета! Писал съм и пак ще пиша всичко!

:thumbsup:
А сега "големия"Лоенгрин да си покаже мръсната муцуна оцапана с ла*на, дето ги яде зад завесата/ЛС/.

преди 18 години 9 месеца #23213
Лоенгрин едва ли ще се появи пак,от него вече няма смисъл и ефекта е загубен.Ще се появи друг ник.
Все още съжалявам за темата "Стратегия за форуми".Вниманието се приковава отново - тоя път не чрез текст,труден за прочит.За това вече писах,за всеки си има папка с цялата информация за него.Затова подходът сега е друг - съзнанието се насочва и концентрира,като се оставя по един свободен ред така,че писаното да се огради от празно пространство.Да се улесни прочита.

Тук се опира до идеята,че добро и зло е едно и също нещо.Труден текст за прочит задълбочава също толкова успешно,колкото и улеснен текст за прочит.Ефектът е един и същ.

Мирчева се подписваше под поустовете си с "ЛЕМС".Лоенгрин с "L O E N G R I N".Сега пък седем седмици.Едно и също,едно и също...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.