СРАМОТА!!!

преди 19 години 1 ден #20216

black_rose писа: Кой е виновен за тази система-този, който я налага или този, който я търпи?

Кой е виновен. тоя който поробва или роба? Много ясно че тия чифути дето наложиха системата. Един ловец ако вземеш една пушка и гръмне един заек, кой ще е виновен? Ловеца или заека? или пушката? Ловеца са чифутите, заека са жертвите, пушката е системата. даже е по-правилно да се каже че ловеца Е ПРАТЕН от чифутите. защото чифутите винаги карат някой друг да им върши работата. Значи ако един ловец вземе една пушка и гръмне един заек, то нито ловеца, нито заека, нито пушката са виновни. Виновни са чифутите. Виновен е тоя, който е подкукуросал ловеца да ходи да трепе заек. Ако ловеца е бил гладен (или тоя дето го е пратил) - да убие заек, да яде. но аз гладен чифут не съм виждал.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20403
Ще видиш.Нека иранците и иракчаните се посъживят малко...тогава ще дойде едно голямо добро утро.Или Шалом или както искаш го наречи...виж liveleak.com-войната сега е между материализма и идеализма.С по-модерни думи на парите срещу религията и моралните устои и ценностната система,пречеща на "големите пипери". :tooth:

преди 18 години 11 месеца #20441
Черната роза, нормално е да се изразяваш максимално просто и ясно, така че да те разберат всички, до последният неразбрал от участниците. Ако се считаш за една от нас, разбира се... би трябвало да няма скрито-покрито, още повече пък бъдещи изявления от рода на "аз изразявам така и знам, че няма да ме разберат всички"... ми тогава защо пишеш изобщо, на себе си ли?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.