СРАМОТА!!!
Обичам България, гордея се, че съм българин, милея за всичко българско в следващия си живот искам пак да се родя БЪЛГАРИН.
Болно ми е когато виждам Родината ни как се разграбва и разпродава на чужденци и всякакви други отрепки, страдам когато гледам как турците от ДПС се гаврат с нас и се опитват да ни поробят, мангали викат "..смърт на българите..." В България всичко се руши, нацията загива благодарение на управлението на разни еничарски правителства, българина е смачкан физически и психически......
И какво правим ние българските националисти??? Караме се по между си, обиждаме се с тежки думи.... СРАМОТА!!!! Как може така? Кой печели от всичко това?
Нека всички истински БЪЛГАРИ си подадем ръце и преглътнем дребните различия и имаме само една цел БЪЛГАРИЯ!
Ще пусна тази тема и в други националистически форуми!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
black_rose писа: Съгласна съм, че всеки човек е преди всичко личност и че трябва да запазим своята индивидуалност и уникалност.Ние всички сме много различни и това е прекрасно, но живеем в една общност, където не можем да изявяваме напълно своята индивидуалност, а и не трябва.Когато говорим за организация, а обществото и нацията са определен тип такива, ние трябва да се отказваме от някои от своите принципи и позиции в името на общото благо.Хората изграждат своята индивидуалност на базата на различията между тях, но се обединяват въз основа на общото, което ги свързва.Така че нека бъдем по толерантни към чуждото мнение, защото това е единствения начин да изградим своето и да бъдем единни!Това е призив към всички в този форум, а и не само, които отказват да приемат или най-малкото да уважават чуждото мнение.
БРАВО! Много добре казано. Ти много точно откриваш формулата на единството, пренебрегване на дребните различия заради основната цел БЪЛГАРИЯ. Но много малко хора разбират това. Сега пообеколих из националистическите форуми и видях позната картинка хули, обиди, много крайни мнения, отричане на всичко....... Не може да продължава така с това се самоубиваме....
Роза,не мога да те разбера нещо.Съгласна си с дадени принципи,а после казваш,че не било правилно да ги отстояваме.Нещо от сорта:"ДА ама Не".Би ли ми обяснила по-ясно.black_rose писа: Съгласна съм, че всеки човек е преди всичко личност и че трябва да запазим своята индивидуалност и уникалност.Ние всички сме много различни и това е прекрасно, но живеем в една общност, където не можем да изявяваме напълно своята индивидуалност, а и не трябва.Когато говорим за организация, а обществото и нацията са определен тип такива, ние трябва да се отказваме от някои от своите принципи и позиции в името на общото благо.Хората изграждат своята индивидуалност на базата на различията между тях, но се обединяват въз основа на общото, което ги свързва.Така че нека бъдем по толерантни към чуждото мнение, защото това е единствения начин да изградим своето и да бъдем единни!Това е призив към всички в този форум, а и не само, които отказват да приемат или най-малкото да уважават чуждото мнение.
Ако греша да ме поправи.Нека мислите ви да са съгласувани, но никога еднакви!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.