Българи счупиха паметника на турските терористи
Аз наколко пъти вече съм свидетел( а и не само аз) как мангали, дебели и мазни в централната част на Нова Загора прехвърлят от един бус дрога на едно друго място. Пакети от найлон с размери 30/40/50 см и доста тежки по това как ги носят. И това става регулятно пред очите на минувачи. Полицията нищо не знае, само за обикновените граждани това е видимо.Елтимир писа: "...Lyon
France..."
Нещата май ще се окажат по-навързани, отколкото можеше да се предполага. Да не излезе накрая, че една група е захранвана с LCD пак от Лион? Време е апостолите на Осин да се измитат от България. Само ще припомня думите на един от тях:
"Аз се възхищавам от турците, защото са държали това гадно българско племе цели пет века под робство. А циганите са натоварени с божествената мисия да задушат като плевел българското племе."
Още изчаквам, обаче май ще публикувам някои адреси на хора в Южна България.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тази атака се нарича "Ping Flood". Потоци от ICMP пакети тръгват към целта и ако админите на хостинга са заспали курове, атаката ще е успешна!БГ_Гвардия писа: Единия начин е да се ping-ва сървъра с 10Кб данни. За целта отивате Start->Run…, написвате cmd и после Ok. След това написват точно следната команда:
ping -t -l 10000 www.ayyildiz.org
… и Enter. Това ще изпраща през секунда по 10Кб безсмислена информация на сървъра.
Този вид атака е подсъдна, което означава, че е ефективна. Няма как да си скриете ИП-адресите, което не е добре.
Има и друг вид подобна атака на базата на ICMP протокола и тя е позната като "Ping of death". Ефекта от нея е същия, само дето се прилага в повечето случаи от един атакуващ.
Примерно почивните дни пътувам и минавам през някой град. Спирам до някой клуб и правя атаката за 1 минута. Качвам се на колата и да търсят после кой бил в клуба и какво е правил.
п.п. Как ще разберете че сървъра е съборен? Когато пуснете пинга, ще започне да ви излиза отговор:
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Request time out
Това съобщение е редактирано от Запознат на 3.9.2007, 16:32
Другия начин е да си свалите добавка за Firefox, която да презарежда страницата през 5 сек. За целта мога да ви препоръчам добавката ReloadEvery - пробвал съм я и работи супер. Като го инсталирате и си рестартирате лисицата, само отворете този сайт:http://www.ayyildiz.org/ayt/ , кликнете с десния бутон и дайте да се презарежда през 5 сек. Ефекта е, че с всяко презареждане към този конкретен сайт, вие изпращате 15 запитвания към сървъра и той ще се опита да ви върне 175Кб. с данни. Целта тук е да се симулира невероятен интерес към сайта и сървъра им да откаже.
Мисля, че това ще свърши чудесна работа.
Инсталирайте си добавката "ReloadEvery" от тук:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115
Това съобщение е редактирано от Запознат на 3.9.2007, 16:58
1. Инсталирате Mozilla Firefox.
2. Инсталирате добавката "ReloadEvery".
3. Рестартирате Mozilla Firefox.
4. Зареждате страницата: www.ayyildiz.org/ayt/
5. С десен бутон на мишока давате: "ReloadEvery-5сек"
6. Наслаждавате се на гледката.
Пробвано-работи! За да има ефект, оставете презареждането, колкото се може повече. Дори и да спре да се зарежда сайта им, пробвайте след малко, защото могат да се направят на "умряла лисица" и да изключат уеб сървъра временно, колкото да решим, че им стига толкова.
Нека ПОЗДРАВА да започне в 8:00 сутринта в деня на Съединението!
Успех!
Това съобщение е редактирано от Запознат на 3.9.2007, 17:18
И само седим и гледаме после.
Сега и по другите форуми трябва да ги светнем да са на линия кой иска и кой се чувства българин. Както казва Мечо пух на магаренцето Йори : колкото повече-толкова повече.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.