Българи счупиха паметника на турските терористи

преди 19 години 5 дни #19971
Аз и antijew бяхме, вие лъжете! :D

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 дни #19972

Елтимир писа: Аз я скапах шибаната чешма! Айде да видим какво ще направят шибаните маймуни!

Елтимир, не искам да поемаш нашата отговорност със Севар. Ние сме вандалите и ще си понесем наказанието.

преди 19 години 5 дни #19973
А-а-ааа, без тея! Аз чупих шибаната чешма. Искам да ме съдят шибаните терористи. Мамка им на всички убийци! Нека ме съдят а това изказване.

преди 19 години 5 дни #19976

преди 19 години 4 дни #19993
А-а-а, ама много станахме маймуните на клона. Излизах за циггари и ме срещнаха двама приятели. И представете си, те ми се похвалиха, че са поломили чешмата на гадните терористи! Искат да ги съдят, че са счупили паметната плоча, поставена в чест на вулгарни убийци на деца. Ваньо и Вальо, две свестни български момчета. Имах ги за много кротки, ама виждате ли какви работи правят. Ами сега си мисля каква беше оная чешма, която аз счупих? Там също имаше паметна плоча в памет на терористи от Ду Пи Се. Май чешмите са били повечко.

преди 19 години 4 дни #19994
Ей, момчета! Притеснявам се адаша ми. Какво ли ще се случи, ако го обвинят, че и той е чупил шибаната чешма? Човекът може инфаркт да прихване...

преди 19 години 4 дни #19996
Инфаркт не вярвам да получи( а и не му го пожелавам ). Но виж това да си оплеска шортите(отзад и отвътре) - по е вероятно.

И понеже и аз млатих с кирката една чешма с турски главорези - вероятно да сме били всички заедно там, но да не сме се видели в тълпата.

Но добре бях почерпен и не помня с кой се прибрахме наобратно. Спомням си само че викам на шофьора по едно време - да гледа къде кара че мачка по пътя цигани. А той по-почерпен и от мене ми вика : Ма нали ти караш!?!

преди 19 години 4 дни #19997
Гошо, нашата "тълпа" май ще превиши по бройка членската маса и на най-масовата партия! Кое съдилище ще ни побере всичките? И като зах "съдилище", та се сетих за един стар лаф. Съдят някакъв, че утрепал пратето на съседа си. Оня става да се защитава:
"Господин Судилище, я си престави, че ти си една свиня. И влезеш да ми ровиш у градината. Е, нема ли да ти таковам таковата?"
Човекът бил оправдан.

преди 19 години 4 дни #19998

georgi_nz писа: Инфаркт не вярвам да получи( а и не му го пожелавам ). Но виж това да си оплеска шортите(отзад и отвътре) - по е вероятно.

И понеже и аз млатих с кирката една чешма с турски главорези - вероятно да сме били всички заедно там, но да не сме се видели в тълпата.

Но добре бях почерпен и не помня с кой се прибрахме наобратно. Спомням си само че викам на шофьора по едно време - да гледа къде кара че мачка по пътя цигани. А той по-почерпен и от мене ми вика : Ма нали ти караш!?!

Всъщност,доколкото мога да си спомня-карах аз.
Обаче ми се губи каква беше колата.Върти ми се някакъв валяк... :out:

преди 19 години 4 дни #20000
Слушам и не вярвам на очите си! Всички поемат моята вина! Недейте така бе хора! Аз планирах всичко, знаете го много добре! Всъщност, аз съм и тоя който снима. Драшков и ти пу..о пикаеща, чакам си призовката!!!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.