Българи счупиха паметника на турските терористи
"Ангеле, ти сам имаш вярната ориентация, която, впрочем, се изработва във всеки човек изключително трудно, и дори хора с високи дипломи и още по-високи титли често пъти не могат да достигнат до вярния извод или поне вярната (мака и интуитивно) позиция.
Ако турските специални служби имаха манталитета на руските, съветските и българските, тяхната държава отдавна да е пропаднала.
Разбира се, както в Турция, така и в САЩ, така и в Англия, и навсякъде другаде има личности и затворени клубове и организации, които имат зловещи цели и го провеждат на практика, но ... съвсем не са толкова глупави, че да бъдат притиснати с факти до стената. Във всички случаи, обаче, във всичките тези държави има гражданско общество, което не позволява на Злото да шества съвсем безнаказано; специално в Турция като ориенталска държава - гражданското общество съществува в малка степен, но във всички случаи след Ататюрк у тях се върви успешно , макар и бавно, към гражданско общество; докато в България след 1944 г. категорично е унищожено гражданското общество, а според мен след 1990 г. то е унищожено с още по-голяма жестокост; по- рано, по времето на комунизма, така или иначе имаше хора, които имаха чувство за отговорност и за справедливост и дори и криминалните затворници (включително и убийци!!!) по един или друг начин участвуваха като "граждани" с хуманитарна политическа ориентация, докато днес хуманността е нещо, което почти не се среща, а същинската гражданска позиция е нещо крайно рядко явление и то само сред крайно малко хора.
Нашата цел или задача е и трябва да бъде да търсим и да насаждаме у хората чувство за "гражданско общество" - на непримиримост към неправдата към всички хора, за спазване на Правото и Справедливостта, и за категорично противопоставяне срещу законите, в които е вкарана неправдата и несправедливостта.
Именно за да попречат на създаването на такова гражданско общество българските слуги на руската червена мафия правят всичко възможно всеки да бъде срещу всеки, - тоест да няма съчувствие и съмишленици. Жалкото е, че и българите, и турците, и циганите, и всички останали са толкова шантави, че не осъзнават манипулациите. А манипулаторите са изключително високо подготвени и боряват с последните постижения на науката при манипулирането "
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
С последните думи от писмото не съм много съгласен, понеже виждам все повече хора да се опомнят и да излизат извън контрола на маниполациите. Науката за маниполациите нещо почва да има проблеми и пропуски.Елтимир писа: Жалкото е, че и българите, и турците, и циганите, и всички останали са толкова шантави, че не осъзнават манипулациите. А манипулаторите са изключително високо подготвени и боряват с последните постижения на науката при манипулирането "
Писмото е написано от човек, който е прекалено наясно с нещата. Бил е и донякъде е все още много вътре в кухнята на нещата. Съжалявам, че не мога да напиша името му, преди да съм получил неговото изрично съгласие. Съвсем отделен е въпросът, че Службите и техните господари копаят гроб за нацията, но нищо чудно самички да паднат в гроба.
Наистина може да сме толкова малко, но може и доста повече да сме. Аз не знам това. Мисля си , че това да е неманиполируем човек зависи най-вече от осведоменоста му за една голяма част от минало и настояще, да познава истинската история която е била реално и тези които стоят зад кулисите.
Голяма част от нужното знание човек да стане неманиполируем се намира на този сайт. И ако една , само една медия( било то и радио предаване) почне да говори истината чрез конкретни теми и статии - смятай, че 80-90% от получилите тези знания ще са преобразени и много бързо ще минат от нашата страна.
Примерно вчера един човек пред мен се обади на дъщеря си по телефона в друг град и и поръча да си купи непремено днешния "24 часа" понеже имал притурка за 10-те неща дето трябва да се знаят при теглене на кредит. Днес взех от един това приложение( понеже аз не купувам вестници) и какво да гледам вътре - обяснения и препоръки как най-лесно да си съберем нужните документи, как да разберем какви други допълнителни "услуги" предлагат банките,....дрън, дрън в подобен стил. Все едно че сме в кандидатстуденска кампания и ни улесняват нас - кредитополучателите , понеже много им е важно да ни е лесно кога лапаме въдицата на заема .
Та последното го казах да потвърдя, че този човек е интелигентен и знаещ много неща, но не беше чел на В.Свинтила "Лихвата е кражба", "Светът има нужда от нов вид пари" и други подобни от които съвсем човек отрезнява и му светва относно цялата банкова система и методите на изсмукване на пари.
Мнението ми е че просветлението за тези неща може да дойде достатъчно бързо стига да има механизъм да го сведем до достатъчен брой българи.
А колко до това дали турските служби са били по-родолюбиво настроени към Турция, отколкото българските служби към България, това сигурно е така. Но по причината, че илюминати (комуняги, чифути) ги устройва това, а не че българите са некадърни или неинтелигентни. Освен това ядрото на родолюбците в България е в средите на армията. То именно затова тайните служби, а не армията става основно оръжие на комунягите. Днес това е доведено до максимум - липсва армия, но има няколко видове НСС-та, НСБОП-ове, служби към президента, разузнавания и пр. Та искам да кажа, че както в Русия, така и в България, а мисля, че дори и в СЕЩ нещата изглеждат по подобен начин - армията традиционно, като наследство от поколенията, е родолюбиво настроена и адекватна, но чифутите навсякъде я унищожават и заменят с "тайни", т.е. неконтролируеми от нацията образувания.
Аз мисля, че успех можехме да постигнем не чрез изграждане на някакво гражданско общество (говорилня), а чрез привличане на военните. Само така можехме да мечтаем за някаква ОРГАНИЗИРАНА сила. Но вече е много късно.
"Разбира се, "който се страхува от врабците, да не сее просо", се казва в една поговорка.
А ние ще сеем не само "просо", но и бури, които да пометат системата."
Една от най-мощните бури е бурята на всеобщото народно недоверие към управниците. Никоя власт не може без доверие към нея. Иначе нямаше да ни лъжат, а щяха да управляват само и единствено с помощта на силата.
Утре и от мен две машини...
Споменах на едни познати, че въпросният сайт е качен на уйндоуски сървър и се смяха мноого... Нищо чудно скоро да им загасне машинката за мноооогоооо дълъг период от време...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.