имат ли Българите държава?

преди 19 години 2 седмици #19220
Снощи по телевизията по време на интервю,НАШИЯТ премиер Станишев,отново упрекна Българите в подклаждане на етническо нап режение и направи нечувано изявление!"БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ПРЕТЕНЦИИ ВЪРХУ ТАЗИ ЗЕМЯ!ТАЗИ ЗЕМЯ Е И НА ЦИГАНИ И НА ТУРЦИ И НА ЕВРЕИ И... Ами тогава,тази земя на САЩ ли е?Ами претенциите на Израел за земята им отпреди 2500год.?Можеш ли в Израел или Турция да кажеш "тази земя не е ваша!"Не мога да повярвам,че някой,който яде НАШИТЕ пари,може да бъде така нагъл и безочлив!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19222
Ако така е казал, невероятно наистина!
Бог да го съди!

преди 19 години 2 седмици #19223
Елтимир е пуснал тема за държавата, приятел, там трябваше да пишеш това...

А тя е ясна стратегията на изродите-талмудисти - да приемем ставащите абсурди като нещо нормално и в рамките на правото. Уви, аз не го приемам, а вие? До това довежда отслабването на държавата и антибългарската еврейска система на управление чрез политически партии. Нека му дадат за това изказване орден Стара планина! От ден на ден ставаме свидетели на все по големи и големи наглости от страна на враговете!

преди 19 години 2 седмици #19224
Аз искам коментар,точно за това изказване,защото ТОВА НЕ Е ИЗКАЗВАНЕ,ТОВА Е ПРИСЪДА!

преди 19 години 2 седмици #19225
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19226
Аз съм твърдо "ЗА" смъртната му присъда.

преди 19 години 2 седмици #19228
Ime, проверих в Vbox7. До момента няма качено подобно клипче.
добре че Ник е написал най-важното с червени букви.Направо не е за вярване. Много нагли станаха тия, ей! :shock:

преди 19 години 2 седмици #19233
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19235
БТВ,първа или НТ,аз друго нямам,но не обърнах внимание,просто в момента бях шокиран,така естествено го каза, все едно за доброто на всички.Може да се провери-новини след 22.00ч,интервю за размириците в Красна поляна.Може би хората не са обърнали внимание.Дано някой да е заснел това,но може и да го покрият!

преди 19 години 2 седмици #19236

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.