имат ли Българите държава?

преди 19 години 2 седмици #19237
аз го видях и чух!Залагам себе си!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19246
Да сравним с други подобни изказвания.
"През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи." - Едмон дьо Ротшилд към Джордж Сорос;
"Не виждам как при тая наша висока раждаемост, ние ще можем да живеем заедно с вас, българите." - Тома Томов, циганин, депутат от БКП;
"Искам България да стане циганска държава." - Кирил Рашков от Катуница;
"Ще поканя два и половина милиона евреи да се заселят в обезлюдяваща се България." - Соломон Паси;
"Тая земя ми е бащиния." - Симеон Сакскобурггота.
Всеки може да допълни списъка с цитати. Като малка илюстрация поставям в галерията няколко страници от Книгата на Борислав Йотов "Под новото иго". Изводите са страшни, затова осъзнайте едно:
- България - това сме ние, народът. Държавата - това сме ние, народът. Онези, които временно ни управляват, те са небългари, те са нечовеци, те са шепа жалки слуги, които ние трябва да изметем.
Сега е моментът онези наши приятели и съмишленици, членове на "Атака", пък и на други партии да притиснат своите партийни ръководства да вземат отношение към изказването на украинския евреин Сергей Станишев, изпълняващ длъжността "Министър-председател на Република България". Сега е моментът Волен Сидеров, пък и останалите "патриоти" да покажат кои са и за какво се борят.
... Макар лично аз дълбоко да се съмнявам, че ще го покажат. Но пък по този начин очите на малцината слепи ще се отворят, и те най-после ще осъзнаят, че спасението не е в ръцете на партийните лидери. Спасението е в нашите собствени ръце.

преди 19 години 2 седмици #19249
Отдавна търся тази книга на Б.Йотов.Има ли начин да се качи тук цялата?

преди 19 години 2 седмици #19250
Много е голяма, 350 страници, а напоследък със свободното време съм много зле. Пък и утре трябва да я връщам, не е моя. Но ще питам човека дали не може да намери един екземпляр. Той се познава с автора.
След малко ще я прегледам още веднъж и ще сканирам още няколко страници. После имам едно излизане, а утре чакам гости. Така че ще бъде каквото смогна.

преди 19 години 2 седмици #19253
Аз го слушах това изказване. Нищо скандално и нищо различно от типичните шаблони, които говори и Волен. Всички етноси трябвало да имат равни права и задължения. Равни права и задължения може да имат групи с еднакви интереси, доколкото схващам проблема. Циганския, турския и еврейския интерес въобще не съвпада с българския.

преди 19 години 2 седмици #19264
Както коментирах и в галерията,без да обиждам автора,ми се струва че стилът е много претрупан.Трудна е за четене.С по-малко думи също може да се постигне търсеният ефект.А той според мен е ШОКИРАЩ УЖАС ОТ ИСТИНАТА.

преди 19 години 2 седмици #19268
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19275

Елтимир писа: Да сравним с други подобни изказвания.
"През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи." - Едмон дьо Ротшилд към Джордж Сорос;
"Не виждам как при тая наша висока раждаемост, ние ще можем да живеем заедно с вас, българите." - Тома Томов, циганин, депутат от БКП;
"Искам България да стане циганска държава." - Кирил Рашков от Катуница;
"Ще поканя два и половина милиона евреи да се заселят в обезлюдяваща се България." - Соломон Паси;
"Тая земя ми е бащиния." - Симеон Сакскобурггота.
Всеки може да допълни списъка с цитати. Като малка илюстрация поставям в галерията няколко страници от Книгата на Борислав Йотов "Под новото иго". Изводите са страшни, затова осъзнайте едно:
- България - това сме ние, народът. Държавата - това сме ние, народът. Онези, които временно ни управляват, те са небългари, те са нечовеци, те са шепа жалки слуги, които ние трябва да изметем.
Сега е моментът онези наши приятели и съмишленици, членове на "Атака", пък и на други партии да притиснат своите партийни ръководства да вземат отношение към изказването на украинския евреин Сергей Станишев, изпълняващ длъжността "Министър-председател на Република България". Сега е моментът Волен Сидеров, пък и останалите "патриоти" да покажат кои са и за какво се борят.
... Макар лично аз дълбоко да се съмнявам, че ще го покажат. Но пък по този начин очите на малцината слепи ще се отворят, и те най-после ще осъзнаят, че спасението не е в ръцете на партийните лидери. Спасението е в нашите собствени ръце.

Подчертаното в червено в горната част на цитата е ключовото име на диагнозата и на прогнозата. От безделието и овчедушието ни зависи дали ще се случи.

Подчертаното и болдвано по-долу в цитата пък е ключовия подход, който следва да бъде упражняван от ВСИЧКИ! Особенно от членовете и симпатизантите на заявеното от Атака. Което и правя вече от месеци.
Натиска трябва да е силен, системен, постоянен и разобличаващ.
Но разобличението на измамата, демагогията и парциалното властогонство от Волен не е целта на този пресинг и демонстрация на мониторинг. Защото от унищожаването на Атака и пълната и дискредитация полза няма. Поне не докато се създаде по-добра, по-действенна и по-ефективна партия или организация.
Има смисъл това разобличаване да бъде дамоклиевият меч, който да ги накара, скърцайки зъби, да започнат все пак да правят нещо.
Без илюзии, че ще се престараят или даже че ще се стараят.
Но докато нямаме нищо по-добро, трябва натиска на педала на газта на изискването "Спазете си обещанията и клетвите!" да не отслабва.
Предполагам, че на много хора тук им е писнало от призиви и от агитация, че трябва за високи цели да дадем нещо от себе си и пак да се напънем по формулата "на гол тумбак чифте пищови".
Но за момента нямаме нищо по-добро....
И проклинането на лошите, псуването и заканите, които всъщност са = чакане и викане на Неволята ще даде същия резултат, като в приказките...

преди 19 години 2 седмици #19336
Изказването е отвратително.И най-лошото е,че пове4ето хора,които редовно гледат новини и следят всички вестници изобщо не са му обърнали внимание.Мозъците на повечето хора са вече толкова промити,че дори да им го повторят нямя да му обарнат внимание.Елтимир е прав-сега емомента,но дали няма да се окаже оште една пропусната вазможност,защото тези,които са разбрали истинскят смисал са твърде малко.Като се замисли човек добре е ,че гадните кръвосмесители са писали за сайта в "Сега".Може пък повече хора с бистри мозъци да го посетят и да се събудят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.