Ликвидираха заместник на Заркауи

преди 20 години 11 месеца #1265
ВАШИНГТОН, 27 септември - РИА Новости, Аркадий Орлов. Отряд американски командоси унищожи иракския "терорист номер две" Абу Аззам, който е заместник на ръководителя на "Ал-Каида" в Ирак Абу Моссад Ал-Заркауи.
Главната част от операцията била проведена в Тел Авив, където било унищожено досието на Аззам, а самият той бил отчислен от Службата и изпратен в пенсия. В момента Моссад провежда съвещание с цел да бъде уточнена следващата кандидатура за овакантения пост. Доказателство, че съвещанието още не е завършило, е фактът, че външният министър на Република Атлантида Соломон Паси още нищо не знае.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2053
Не се обиждай но за мен това е лъжа!!!Също като за Осама бин ладен!За мен той е измислица на американо-еврейскире служби !!!Като толкова са добри -Защо още не са го хвана ли а???Защото просто няма такъв човек!!!Това са политически тактики за успокояване на населението и глобално на хората!!!Организациите на Свещената Воина немогат да бъдат унищожени!!!Винаги ще ги има!!!И това за мен от една страна е хубаво!!!Та така и за вторият по жажност човек след Аз Заркауи-просто не са го убили!!!!Маниполират Обществото и аудиторията

преди 20 години 10 месеца #2061
Не е лъжа, сатира е. Разбира се, че няма никакъв Заркауи, а всичко, включително убийството на нашите шофьори в Ирак е дело на израелката тайна служба Моссад. Във в-к "Съпротива" посочих точно и конкретно доказателство, че тогавашният външен министър на България Соломон Паси е съучастник в убийството. Преди време обясних и причините за тези убийства в Ирак и пак посочих доказателства. Обаче няма кой да чете. Или в най-добрия случай чете по диагонал, възприемайки всичко буквално.

преди 20 години 10 месеца #2063
Ок!!!А ми даи линк за да прочета това за соломон паси и неговото съучастничество в убииството :mad5:

преди 20 години 10 месеца #2064
Ето го: www.voininatangra.org/modules/xcgal/albu...otiva-July-page1.jpg
В-к "Съпротива" от юли 2004 година.

преди 20 години 10 месеца #2065
Благодаря!!!Гледал ли си фима 9/11 по Фаренхаит????

преди 20 години 10 месеца #2066
Във филма не беше казано най-важното - че никакви араби нямаха пръст в случилото се на 11 септември. Филмът е направен да се хвърли цялата вина на сем. Буш, ако това се наложи. Тоест филмът се опита да направи от Буш бушон, за да не пострадат истинските виновници.

преди 20 години 10 месеца #2073
Ама имали още нормални хора, които вярват на съществуването на Ал Кайда и на нейното участие в събарянето на кулите на 11.09

преди 20 години 10 месеца #2077
Аз!

преди 20 години 10 месеца #2079
.. И в кое по-точно вярваш: в съществуването на Ал Кайда или в тяхното участие на 11.09?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.