Ликвидираха заместник на Заркауи

преди 20 години 10 месеца #2081

Scapegrace писа: Аз!

:tooth: Поздравявам те! Трябваше да сложа онази усмивка с кланящото се човече. Напълно подходящо е за твоя случай.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2088
За съжаление има много такива хора ,които вярвят на тази история от 11 септември!!Никой не разбира каква чума са евреите!!!Но това малка чат от хората го знаят

преди 20 години 10 месеца #2090
За евреите предполагат много хора. Но някак си ни е насадено, че Световната конспирация е едва ли не личностна параноя.

Чувал съм, че параноята обхваща само даден индивид. Ама при наличието на толкова много хора с еднакви убеждения няма как да е параноя!

Сега остава Бай Чифут да се намеси и да ми каже, че става дума вече за масова психоза и веднага бих му забил въпроса: А кой Я ВСЯВА ТАЗИ МАСОВА ПСИХОЗА Г-Н МОШЕ(НИК)

От друга страна горките американци и хабер си нямат кой им управлява държавата - то не че наща я управлява някой друг.
Поне хората си намериха повод да ударят Афганистан...Ирак.. и т.н

преди 20 години 10 месеца #2091
А в Израел кой взирвява бомби?Да, да знам евреите го правят за да може светът да ги приема като жертви...
Малко ги надценявате евреите, те са просто резани ориенталци с вкус към парите и белите жени-нищо повече...

преди 20 години 10 месеца #2093
Разбира се, че в Израел взривяват бомби палестинци, израелтяни, сунити, шиити и всички други, които докопат някакъв експлозив.
Там, обаче се води война (от кого е започната е друг въпрос).
Нямах предвид това като писах за кулите в Ню Йорк или за параноята, която ни е треснала :plamp:

преди 20 години 10 месеца #2097
Аз вярвам в Ал Кайда, Осама Бин Ладен, Дядо Коледа, Великденския заек и безкръвния комунизъм. :devil:

преди 20 години 10 месеца #2103
;-) :yeah:

преди 20 години 10 месеца #2105
Leto Не съм съгласен с теб относно американците!Сигурен съм ,че знаят какви индивиди оправляват страната им!!!Просто в САЩ еврейте са много!Имат много силно развита масонска ложа(може би наи-развитата масонска ложа в Света)!И под тяхен контрол са средствата за масова маниполация и им е лесно да маниполират хората!Неказвам,че няма хора ,които не разбират какво става,но за мен са малко !Погледни им от какви екземпляри им е представено населението(цялата измет на Европа)!Още когато хростофор Колумб открива Америка през 1796 година малко след него (ако не и с него) пристигат 360,000 еврей с кораби!И те до нащи дни техните наследници се докопват до урапвата на държавата!Относно до войната в Афганистан и Ирак те са водят по една обединяваща причина използването на старите оръжия(тяхното бракуване)а,а втората причина ,която е характерна донякаде само за Ирак е петрола!!!Та така просто трябва да се прави нещо да се разбере,че "онеправдания" и "богоизбран народ" не това за което се представя!!!!

преди 20 години 10 месеца #2106
Разбира се, прав си!
Като казваш за масоните в САЩ се сещам, че голяма част от подписалите Декларацията за независимост са били масони.
После, вярно е че Щатите са "начин на мислене", а не нация!
И от тук следва въпроса: защо трябва да възприемаме техния начин на живот - ние сме нация.

преди 20 години 10 месеца #2123
Веднага мога да ти отговоря на въпроса Leto.Еврейте се опитват да ни завладеят все повече и повече и ето един начин за това!Чрез наложеният от тях начин на живот.Всичко започва от икономиката ,защото тя е развита във всички сфери,области ,дялове или както искаш го наречи.От това следва,че конкретно машините се развиват.От там следва,че повече хора имат високо платена работа.От там следва ,че тръгват слухове колко е добър живота в Америка.И от там следва, че много хора започват да емигрират в Америка.С престоя си там всекя секунда всяка минута всеки ден всяка седмица всяка година те биват заслепявани от "мъглата" докато накрая не се хипнотизират!!!Някои са с по-лабилна психика и се поддават по -лесно други -не,но накрая всички заживяват един робото-холически живот.Така еврейският заговор се изпълнява и кръговрата не може да бъде спрян!!!Припомни си за какво говори Алеко Константинов в своя файлетон "До Чикаго и Назад".Майка ми иамше един приятел,който е живял в Америка. И майка ми го пита истина ли е това по филмите ,което го дават за тяхният живот??И той и каза,че това е лъжа .Каза също ,че там нямаш приятели ,само тези от работата ти!Прибираш се от работа пазаруваш,гледаш телевизия и сутрин този кръговрат се повтаря!Просто там отиваш човек и умираш робот.Те живеят монотонен жовот!Няма нищо по-хубаво на света от приятелите и светлината в очите,а те нямат нищо !Те са обречени на маниполиране в един машинизират свят какъвто е Амерка и измислената американска мечта!!! :evil:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.