Изборите

преди 19 години 3 месеца #16831

Jordan_13 писа:

bobired писа:

И последно, замислете се за Гърция, където гласуването е задължително. Там НЯМА ДПС. Защо ли?

И аз това се опитвах да обясня, но се оказа, че всички били еднакви, всички били маскари. Да не гласуваме, за да може БСП/ДПС чрез твърдите си електорати да спечелят повече проценти.

И тъй, като гледам, че пропагандираш за Атака, какво? Разиграй си тоя сценарий. Атака печели. Познай кои ще сложат. Че аз като ги гледам как мислят, честно да си кажа, предпочитам борбата срещу сегашното положение, отколкото след това да се боря и с ония, които понеже са и религиозни фанатици, ще трябва да се боря и срещу това. Сидеров е неуправляем субект, въобще не подлежи на контрол от страна на избирателите си, само на жена си.

Йордане,не забравяй,ГОВЕДО!/това е приятелски/,че и аз съм АТАКА!
дА...МАА МУ!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah: :yeah: :yeah: :pint: :lud:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16832

nik писа: "ОК бе брат...!!!
Хайде да опитаме....
Нека да измислим име и устав на партия, да я учредим и да я регистрираме....
Готов съм да ви дам една година от живота си, за да се убедите, че така няма да стане..."

Ами точно това предлагам и аз,само,че не партия,а движение.Няма значение,каквото се реши.Но все някога и някой трябва да започне.Иначе какъв е смисълът на това,което правим във форумите?

Пишете ме учредител...че като ви гледам кви сте новобранци... :hmm: :plamp: :mad2: :tc: :pint: :hammer:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16844
София цялата е разлепена с плакати" Не искаме мутрата Бинев в 'Атака' ",подписана от младежка организция на Атака.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16845
Няма да гласувам на ни ма месните ни постните избори...!!!! :tooth: :tooth:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16877
И все пак аз ще гласувам. Както винаги до сега. Ще гласувам, защото изборите и без това ги има. И без моя глас ще се състоят. И без моя глас ще се зачетат. Само дето ще им се покачат процентите на всички тия дето не мога да ги понасям.Това за тия избори.
А за местните вече с по-голямо желание, защото те наистина съвсем пряко засягат всеки от нас.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16880

Rina писа: И все пак аз ще гласувам. Както винаги до сега. Ще гласувам, защото изборите и без това ги има. И без моя глас ще се състоят. И без моя глас ще се зачетат. Само дето ще им се покачат процентите на всички тия дето не мога да ги понасям.Това за тия избори.
А за местните вече с по-голямо желание, защото те наистина съвсем пряко засягат всеки от нас.

Дано всички като теб,които мислят да гласуват,по-скоро еволюират и осъзнаят,че живеят с голямата заблуда,че те определят нещо в политиката чрез гласуване.Илюзията ви е много голяма.Всичко е лъжа и измама.Щом ви е хубаво да ви лъжат и мамят добре.

:clap: СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16882
Който гласува е червен....!!!! :yeah: :karte4: :yeah: :fu: :tooth: :tooth:
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16888
До сега съм гласувал на всички избори, на които съм имал възможност!
Вече ми се повръща от политика!
Аз няма да гласувам!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16892

Който гласува е червен....!!!!

Това е парадокс :-) Напротив, който не гласува задочно подкрепя БСП и ДПС, защото техните електорати са твърди и само те печелят от негласуването.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16897
Добре, чакайте малко. Признавам си не знам, кажете ми Вие, има ли и колко е минималния брой гласували, така че да се зачетат едни избори?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.