Изборите
Мещер,като гласуваме им влизаме в схемата.Аз няма да гласувам поради тази причина.Излез им от схемата,а ето част от нея:meshter_at писа: Аз викам...да гласуваме!Иначе пък изобщо нема как да кажем,че сме участвали с некво действие в ...развитието на държавата ни...
Кво мислиш,бат Ангеле...
Изповед на един "свръхчовек"
"............Добре се получи поредната ни игра с вас на преустройство, гласност и демокрация. Каквото иска тълпата - моля, ще й го дадем. Но дотолкова, доколкото е целесъобразно за нас. Колко смешна и наивна е вашата вяра, че може да има сериозни промени. Изкуството да се говори всичко и да не се казва нищо е също наше оръжие. Ще ви удавим в словоблудство. Досега не е просъществувала нито една ваша прогресивна идея. Осъществиха се тези идеи, които ние искахме, като им давахме вид, че произхождат от вас........"
........" Необходима е нова вяра в светлото бъдеще. Ние никога не сме ви позволявали да живеете в настоящето, а само в бъдещето, а понякога и в миналото. Но допуснахме една грешка - много удължихме паузата. 70 години все едно и също - даже и на нас ни омръзна. Народът вече не вярва на нашите стари лозунги. Затова създадохме нов вид революция - отгоре. Демокрация, гласност, перестройка! Ами я погледнете историята - кога народът е имал полза от всичко това? Никога! Ние разчитахме на вашето невежество. А то е удивително!............"
Евгений Гордеев
Те не са от нас и ние не сме от тях. Тяхната игра е вредна за нас и също така е вредно ние да вземаме участие в нея. Наближава времето да създадем наша игра и да заиграем по нашите правила. Паниката сред управниците е започнала. Нека засилим тази паника с нашето неучастие в мръснишките им дела.
Слушайте Елтимир и Йордан, и не се занимавайте с глупости...!!!
Разправят ни, че било важно кого ще изпратим в Европарламента, защото тези хора щели да защитават интересите на БЪЛГАРИЯ..?!!!
Имам няколко въпроса...:
Как 18 Български евродепутата (това е цялата ни квота) ще променят нещо, след като само парламентарната група на социалистите там е към 250 човека..?!!
Защо всичките ни Евродепутати ще се присъединят към вече сформирани парламентарни групи на политически принцип (Включително и тези от АТАКА), които прокарват и защитават чужди - НЕБЪЛГАРСКИ интереси...?!!!
Защо вече 17 години ни карат да гласуваме за едни и същи хора, при положение, че никой от тях не е изпълнил нито едно от предизборните си обещания, свързани с подобряването на живота на обикновенния Българин (виж в НАТО и Евросъюза ни вкараха)..?!!
Ние овце ли сме, или някакъв друг добитък, и докога ще продължаваме да чупим рекорди по млеконадой на глава от населението, хранейки ни само с въздух под налягане...?!!!
Ако вие нямате отговори на тези въпроси, от които да ви стане ясно защо не трябва да гласувате, то аз имам...!!!
Но демонстрираното недоверие ще вдъхне у много българи вяра в провала на геноцидната "демокрация".
Демонстрираме недоверие вече около 17 години. Негласуващите са над 50%. И какво печелим от това? Нищо. Просто БСП си обявява "тотални победи" с твърдия си електорат, а ДПС непрекъснато си увеличава резултата процентно.
Ясно е, че ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят. Но въпреки това, чрез негласуване само наливаме вода в мелницата на БСП/ДПС. Знам, че не го искаш, но не мога да разбера как ще спечелим, като не гласуваме.
Преди да ни наврът в този еврейски съюз,някой пита ли ни дали искаме?Тогава дадоха ли ни право на избор? Мен поне,никой не ме попита.А теб попитаха ли те?bobired писа: И аз имам един въпрос, Парадокс. Предлагате да увеличим процентите за БСП и ДПС. Това го разбрах - негласувайки, точно това правим, защото техните електорати са константа. Така не виждам от какво е почнала "Паниката сред управниците". Те си имат там определено количество бабички и мюсюлмани, които гласуват под строй. Ние не гласуваме и само ги радваме, а не ги паникьосваме.
Изборите са една измама,илюзия и заблуда за народа,че нещо зависи от Него.
"Ако изборите можеха да променят нещо щяха да ги забранят"
Добре де, но ако негласуването променяше нещо във вреда на БСП/ДПС щяха да направят гласуването задължително!
ДСБ,СДС,ССД,ДПС,Атака,БСП,ГЕРБ и всички други са производни на ДС.bobired писа:
Добре де, но ако негласуването променяше нещо във вреда на БСП/ДПС щяха да направят гласуването задължително!
Тълкуването на думата "избор"е да имаш няколко възможности от,които да избереш най-доброто удовлетворяващо твоите критерии.
Тези "избори за,които говорим не ни предлагат нищо друго освен да изберем от многото "злини" по-приемливото"зло".
При едно убийство за жетрвата едва ли е имало значение ножа с,който е била убита,дали е с 15см.,20см. или с 30см. острие.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.