Изборите

преди 19 години 3 месеца #16678
Ще се сетите...!!!!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16700

Елтимир писа: Малко мога да добавя към казаното от Йордан. То е по-скоро лично към Мещера.
За кого да гласуваме? Всички кандидати са слуги на един и същ господар. Хубаво, на миналите парламентарни избори все още вярвах, че Волен Сидеров поне ще се опита да разруши статуквото. И какво? Едно голямо нищо. Волен заигра тяхната игра. Волен почна да се съюзява с всички, когато имаше интерес от такова съюзяване. Памир има много информация по въпроса. Аз ще кажа за тук, за Ботевград, че "Атака" първоначално се заигра с "Евророма", а последният скандал е повече от показателен. На новоназначения лидер Красимир Тончев му наредили да следва заповедите на правешкото ДПС. Обединение, казваш. Аз също бях за обединение между националистите. Ама дали "Атака" са националисти? Съмнявам се. Знаеш какво е отношението на ръководството им към нас. Знаеш какви заповеди са дадени.
Поиграхме си на демокрация, стига толкова. Лично на мен ми омръзна. Демокрацията се оказа система на беззаконие, произвол и на тотално ограбване. Демокрацията се оказа инструмент, чрез който българският народ бива унищожаван. Аз няма да играя тази игра. Който иска да играе - нека опита.
Сега за "родения лидер". Мисля, че беше през 2002-ра или 2003-та. С Волен трябваше да отидем до тях, за да ми даде книгата си "Бумерангът на злото". Близо до входа му, една продавачка беше поставила рехаво стелажче със стоки. Волен без да иска закачи стелажчето. Жената му направи забележка: "По-леко, господине!" Знаеш ли какво направи г-н Лидерът?
Волен Сидеров почна да рита стелажчето и да крещи: "Ти знаеш ли кой съм аз, ма?" Бедната женица се стъписа и не знаеше как да реагира. Казвам ти, Мещер, идваше ми да потъна в земята от срам. Ако Волен беше реагирал така срещу някой силен на дена /или на нощта, ако трябва да сме прецизни/, шапка щях да му сваля. Но да показва силата си пред една бедна и беззащитна женица, която виси в магазинчето цял ден да припечели нещо?
Не призовавам за бойкот, просто соча безсмислието от изборите. Дориян да си призовава, няма да го послушам. Нищо, че ми е приятел.

Незнам,незнам...
Но ти какво предлагаш?Партия на негласуващите?Н.Колев-Босия щеше да го прави това...И пак трябва да се гласува.
Виждам всичката кривотия навсякъде,и все пак мисля,че е по-добре да се потегне старото оръжие в ръцете ни,отколкото отсега да търсим ново...
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16704

meshter_at писа: Незнам,незнам...
Но ти какво предлагаш?Партия на негласуващите?Н.Колев-Босия щеше да го прави това...И пак трябва да се гласува.
Виждам всичката кривотия навсякъде,и все пак мисля,че е по-добре да се потегне старото оръжие в ръцете ни,отколкото отсега да търсим ново...

ей с това съм съгласен.
Нямам големи илюзии, но докато не съберем сили, хора и координация за нещо по-добро, по-разумно е да бием събуждащи и отрезвяващи шамари на опиянената и подкаралата я през просото с лъжите си Атака
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16707
Покойният Илия Минев често казваше за Колю Босия, че е човек на ДС. Може да има нещо вярно. Помня какво слабичко момче беше някога, а сега гледам какъв шопар е станал. Не, аз предлагам нещо много по-различно от предложението на Колю. Предлагам огромната маса българи да осъзнае, че няма политическо представителство сред партиите. Тогава от недрата на тази маса българи неизбежно ще се роди сила, годна да бъде такова представителство. Ако имахме партия, ако разполагахме със средства и ресурси - добре. Но като нямаме? Като не разполагаме с нищо, освен със себе си?
Тръгваме даже не от нулата. Тръгваме по-отдолу и от нулата. Налага ни се да правим всичко с подръчни средства. Но трябва да го направим, друг избор нямаме. Тези узаконените, съществуващите, "основните" политически сили ни водят по пътя към Смъртта. А ние искаме да живеем, нали? Значи трябва да се откъснем от техния път и да поемем по нашия. По пътя на Живота.
Онова, което задължително трябва да унищожим, са политическите партии, обрекли нашата Родина на гибел. Длъжни сме да унищожим и сегашния репресивен апарат, който е гарант пред чуждите сили, че българите ще бъдем ликвидирани. Едва когато партийните босове и служителите от ДС-НСС и подобните антибългарски службички се намерят в затвора, а в някои случаи и под клоните на дърветата, едва тогава ще се появи надежда, че българският народ няма да загине.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16728
Присъединявам се към Елтимир!Другото,г-н Пасков е изборът ,кой да ти отсече главата!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16730

nik писа: Присъединявам се към Елтимир!Другото,г-н Пасков е изборът ,кой да ти отсече главата!

И аз вече реших да не гласувам:
Няма избор, има избори, а това са различни неща.
Но нямам илюзии за ефекта от това не-гласуване...
Лозето не ще молитва, иска мотика...
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16731
Право на глас ще имам за втора поредна година,но няма да го упражня поради гореспоменати и др.причини.Много ме е яд задето хората работят да им пълнят джобовете.Всеки ти вика учи че да станеш послушен работник,хубаво да им вършиш работата...Хора наблягаите на свои собствен бизнес,обучете се финансово и създаваите свои активи.Актив- нещо дето ти слага пари в джоба.Както казаха не играите тяханата игра,играите своята.Всеки трябва да се стреми към свобода а каква свобода има човек дето му минава живота в работа за пари.Не казвам да не се прави нищо,но направете така да правите това което ви харесва.Хората теглят кредити за сякакви глупости но не и да си помогнат.Вместо да вложат парите си в недвижимо имущество.Земаите наем от него после ако може си купете второ и така в началото ще е трудно но постепено нашите деца ще берат усилията ни ще живеят по свободно и щасливо.Щом човек стане финансово свободен има време за семеиство и за деца,а децата трябва да са най-малко две зада не намаляваме с три и повече българския народ расте и прогресира.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16740
"Не изтъквай кой какво зло е направил, покажи какво добро си направил ти и го посочи с пръст, така че всички да го видят"

One_Half 2007
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16741

One_Half писа: "Не изтъквай кой какво зло е направил, покажи какво добро си направил ти и го посочи с пръст, така че всички да го видим"

One_Half 2007

Направи добро и го хвърли зад гърба си...!!!

PARADOX 2007
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16742
Според мен , няма значение кой - за кого гласува и дали изобщо гласува - евро парламента - това са много интереси , и то най-вече на така наречените "велики ( богати)" държави - и затова не зависимо кой "ние" ще изберем е все едно - никой от "големите" няма и едвали ще се съобразява с нас - нашите "политици" това го знаят много добре - а именно че нищо няма и не зависи от нас (нашите евро депутати) - за нашите политици - този избор е еедин вид проверка - кой за кого е от народа - не като кум личност , а кум партия - просто проверка на сегашните позиции кой каде е във власта и кой какво да очаква и търси на следващите парламентарни избори - иначе можеби се повтарям - за самия "европейски парламент" - ние сме нищо - просто "брои "депутати" " от които нищо и никой не зависи - това е моето мнение!!!
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.