Стрелбата в щата Вирджиния

преди 19 години 4 месеца #16153
Хаоса според древните Елини - които като философия или като теория са откраднали или по скоро заимствали от много по древни ( не знам кои) е пурвоизтичника - тоест самото начало - то няма опорна точка и няма край - и те върху тази "древна теориа и теза" си изграждат общество - което ние смятаме за едва ли не първородно за днешните разбирания - е Рим копирвайги ко вече чрез техните възприятия го налагат като "световно" - това си е моята гледна точка, и затова все търся корените на "чистия хаос" - според мен там е познанието!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16174

Елтимир писа: Знам само, че когато не успяха да пробият по друг начин психичната ми защита, групата ЛЕМС /а според някои сведения - специално дошъл от Русия маг/ прибегнаха до древни заклинания. В теорията за обсебването изглежда има нещо много вярно. Говоря за случаите, когато мозъкът не е засегнат. Макар че науката познава случаи, когато хора с напълно атрофирам мозък са могли да водят поне на пръв поглед нормален живот. най-известният случай е с Ленин, чийто мозък е бил напълно изяден от болестта му. Въпреки това, той е могъл най-малкото да се движи и да произнася речи. Нещата са далеч по-сложни, отколкото съвременната наука ни ги представя.

Абсолютно

Нещо повече - това съвременното е псевдо наука

Мисълта протича у всяка клетка, а не само в мозъка

преди 19 години 4 месеца #16242
Според мен събитията в щатския университет бяха опит да се отклони вниманието на и без това промитите мерикански мозъци от набъбващата дискусия около 11 септ. 2001 г., която се наблюдаваше в последно време в техните медии (Роузи оДонъл например). Чейни и ко просто не искат "избирателите" им да мислят сами по себе си. За кой ли път...

преди 19 години 4 месеца #16317

Диверсионното клане на ‘MK-ULTRA’ в Блексбърг Вирджиния

На 16 април имахме още една диверсия планирана да съвпадне с “Wantagate” (най-новият финансов скандал свързан с Ватикана) във формата на операция “Манчурският кандидат” изпълнена със загадъчни и “необикновени”аномалии в които “роб на секретна програма Монарх” и студент уби геомасонско точния брой от 32 жертви, включително и Еврейски професор с румънски корени, преди да насочи оръжието си към себе си и да “завърши” езотеричното число от 33 смъртни случая.

Числени улики за “Монархската” абоминация (отвратително дело) в Блексбърг

Следните факти излизат наяве когато се срещат лице в лице.

1.Не го познава от университета.

2.Презареждането на полуавтоматичните пистолети става много бързо

3.”Изглежда трениран” да използва оръжие – професионалист

4. Носи червена шапка (впечатление за тренирана “барета”)

5.Властите казват че няма документ за самоличност в него.

6. Облечен е в черно (професионално облекло).

7, Телефон с камера записва “взрив” след изтрелите.

www.xnetbg.com/www/site/index.php?option...view&id=471&Itemid=1

преди 18 години 6 месеца #24922
А сега стрелба в Илинойс. В СЕЩ наистина си ги работят...яко! Почна да ми прави впечатлене, че тези масови убийста там стават всекидневие!

6-ма застреляни студенти в Илинойс

При стрелба около 15 часа в университет близо до Чикаго, Илинойс, са били ранени 1най-малко 22-ма души, съобщиха световните агенции.

По последни данни, загиналите са 6, измежду които и човекът, който е стрелял.

Стрелбата е станала в една от учебните зали на университета, част от пострадалите са били ранени при опита си да се укрият зад банките.

Стрелецът, който се е обучавал в университета през 2007г., е нахлул по време на лекциите и започнал да стреля без да бъде провокиран.

Той просто ритна вратата, влезе и започна да стреля. Всички почнаха да крещят, разказва една от студентките, която е била в стаята, където е станала стрелбата.

Четирима от загиналите са жени. Шестима от пострадалите са в критично състояние.

Декалб, градчето, в което се намира университетът, е разположен на около 65 мили от Чикаго.

Това е четвъртата стрелба в учебно заведение вСАЩ само за последните седмици.
news.ibox.bg/news/id_75542572

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.