Стрелбата в щата Вирджиния

преди 19 години 4 месеца #15560

samvoin писа: Ако американците продължават да стоят зад еверйското правителство

Тука вече се изложи, "ариецо". :fu: Нищо, случва се. Човек, като заучава разни работи, често му се разбъркват нещата в чутурата.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15563
Като стана дума за психотроника, забелязвали ли сте колко често тия опитни мишки в шоуто "Биг Брадър" започват безпричинно да плачат? При условие, че никога не съм го гледал редовно, а само инцидентно, значи би трябвало доста по-често да се случва, отколкото аз знам. Едва ли са чисто циркаджийски номера, защото един от първите опитни зайци се беше оплакал, че чувал гласове, които идвали изпод леглото му. Та ето ви една психотроника за широко потребление, разигравана пред очите на всички. Не след дълго хората, които гледат такива изродски предавания редовно може да свикнат напълно с психотронния контрол (ако вече не са свикнали), понеже ставайки постояннен свидетел на ефектите, те ги приемат за нещо нормално.

преди 19 години 4 месеца #15726

Севар писа: Като стана дума за психотроника, забелязвали ли сте колко често тия опитни мишки в шоуто "Биг Брадър" започват безпричинно да плачат? При условие, че никога не съм го гледал редовно, а само инцидентно, значи би трябвало доста по-често да се случва, отколкото аз знам. Едва ли са чисто циркаджийски номера, защото един от първите опитни зайци се беше оплакал, че чувал гласове, които идвали изпод леглото му. Та ето ви една психотроника за широко потребление, разигравана пред очите на всички. Не след дълго хората, които гледат такива изродски предавания редовно може да свикнат напълно с психотронния контрол (ако вече не са свикнали), понеже ставайки постояннен свидетел на ефектите, те ги приемат за нещо нормално.

Ами какво да кажа Севар

Май ни подготвят за Big Brother - WorldWide!
Под пълен контрол!

преди 19 години 4 месеца #15728
А пък днес някакъв 60 годишен е влязъл в една от сградите на Наса в Хюстън и е убил някакъв човек, взел е заложница, а после се е самоубил. А точно преди 4 дена излезнал доклад в Наса, че сигурността в Наса е непробиваема и не може да се случи такова нещо...?!?!?!

Не е ясно още какъв е бил тоя и какво е искал....хем е успял да влезне с някаква карта, която му осигурила входа в Наса и достъпа до вътрешните сгради...и накрая да се гръмне!?!?!

:out:

преди 19 години 4 месеца #15729
А това се е случило два дни след сучката във Вирджиния:“Вчера гимназист от гр. Хънтърсвил насочи пистолет към свои съученици на паркинга на училището, но при пристигането на полицията 16-годишният младеж се застрелял в главата и починал.”-24 часа.

Оказва се,че при тях това е всекидневие!

преди 19 години 4 месеца #15796
За мене това си е поредния начин за сплашване на хората. Като прибавим и постоянната терористична заплаха от скрития в дън земя Бен Ладен!
Просто на такива откачени лайна не бива да им се дава оръжие, а им трябва психиатрия.

преди 19 години 4 месеца #16028
Вчера в гр. Балашиха, Подмосковието е било извършено друго масово убийство. Отначало убиецът позвънил на вратата на апартамент и застрелял стопанката. После излязъл навън и започнал стрелба по всеки, който му се изпречел по пътя. Убийствата били извършени с пистолет със заглушител, така че стрелбата по случайни невинни хора остава необяснима.
Ще припомня, че край Балашиха се намира базата на ГРУ, свързана с Института по психотроника край гр. Абакан, Сибир.

преди 19 години 4 месеца #16030

Елтимир писа: Вчера в гр. Балашиха, Подмосковието е било извършено друго масово убийство. Отначало убиецът позвънил на вратата на апартамент и застрелял стопанката. После излязъл навън и започнал стрелба по всеки, който му се изпречел по пътя. Убийствата били извършени с пистолет със заглушител, така че стрелбата по случайни невинни хора остава необяснима.
Ще припомня, че край Балашиха се намира базата на ГРУ, свързана с Института по психотроника край гр. Абакан, Сибир.

Язък.Как не е позвънил във базата...

преди 19 години 4 месеца #16032
Пуснах последното съобщение, защото си помислих, че е твърде възможно някои хора да са били подлагани на специални въздействия, и по този начин да се стига до подобни събития.

преди 19 години 4 месеца #16035

Елтимир писа: Пуснах последното съобщение, защото си помислих, че е твърде възможно някои хора да са били подлагани на специални въздействия, и по този начин да се стига до подобни събития.

Ами да...Аз смятам за крайно иронично да въздействат на някой и той в безумността си да се натъкне именно на манипулаторите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.