Тракийската Атлантида или " История правилнописана"
В този дух бих Ви призовал да продължавате Вашето и на Вашия баща дело по начините, които сметнете за подходящи, но винаги със страст и вяра в успеха, защото без Вяра сме за никъде или по-скоро за при звяра...
Ще се радваме всички тук да участвате във форума с интересни мнения и факти, както и да публикувате артефактите от морето и всички други, които биха представлявали интерес за българолюбците. Тези находки трябва да бъдат разпространявани нашироко, защото са наследство на всички българи и са едно от важните оръжия, с които в крайна сметка ще извоюваме победата.
Видя ли колко галагана струваш. Спокойно, ще ти уважим "интелектуалната собственост" и ще свалим материалите, които са твоя интелектуална собственост. Чак пък толкова.j_detev писа: Вие вече си имате един Йордан (13, по аналогия може би с Любимец 13:), за какво ви е втори? Той си е присвоил правото да се разпорежда с интелектуалната ми собственост и е толкова безстрашен, че не иска да получи Истината от Единствените уважавани от него ръце, ум и сърце. Той успя да домъкне тук, на това Свещено за Вас виртуално място целия комунизъм на който е способна душата му и си позволи да задава "въпроси" от сорта: "Какво щеше да работи Йордан, ако не беше делото на баща му?" - като че ли той знае какво е ставало под нашия покрив и не познава законите за наследството, авторските права и интелектуалната собственост. Напротив познава ги. Но спекулира. Този въпрос може да зададе на всички бг археолози вхл. и на себе си, но не и на мен! Когато му е удобно вади артефакти, друг път легенди с неизследвана база, трети път се опитва да скара баща и син, само и само да е неговата теза! Извинете ме, но аз няма как да диалогизирам с подобен човек.
Но така поне се видя какво си и колко струваш.
Разбира се, че трудът на баща ти е същественият. Ако го нямаше него, нямаше днес да се правиш на толкова важен, нито ще имаше какво да пишеш. А че комунизма ти е като въшка на челото, то се вижда.
Хайде, бъди спокоен. И на излизане от от този сайт си изтрий профила.
Искаш ли още нещо да сваля? Сега заминавам да празнувам създаването на Българската държавност и ще се върна след седмица. Дотогава, помисли, разгледай, начифутствай се едно хубаво и айде, че трябва да си стягам багажа.
И на заминаване си изтрий профила, за да не ми доставяш удоволствието да те банирам. Ще ми се прави на авторитет.
=========================
друг път легенди с неизследвана база
=========================
И като им изследвате "базата" в тях не остава никаква истина.
Двуличната игра, която се разигра, говори много за ценностите на "елинската демокрация".
Затова прорицателят бе казал на нашите родственици от Троя по въпроса за троянския кон, като дар за града: "Съмнявайте се, когато данайците ви поднасят дар".
===============================================
Интелектуалната ти собственост отиде в кошчето за боклук и вече не присъства в този сайт. Нейното присъствие тук, беше уважение към труда на Петър Детев и идеите му. Нам реклама не ни е нужна.
Относно Истината, човек я открива, когато остане сам със Себе си и не я получава от друг.
Ако наистина са такива, публикувайте тук артефактите от морето- не заради Йордан 13, а заради всички останали. Това би доказало искрени намерения, а не голите думи. В противен случай, въпреки уважението ми, ще съм принуден да се съглася с Йордан 13... за пореден път. Нека не забравяме, че Вие заявихте, че ще публикувате артефактите в най-скоро време. Да видим! Вие сте на ход...kesarya писа: усилията ми да помагам на българския род да познае своя корен и своето минало са ИСКРЕНИ И ЧЕСТНИ!
Ако бях на Ваше място, щях да се радвам подобен труд да се 'краде' не само в един, а в 100 български форума... Предполагам, въпреки обещанието Ви, няма да публикувате артефактите. Може би и те са обект на авторското право, а...?kesarya писа: Госпожице/госпожо, не съм тук за да Ви привличам за читател, каквато отдавна съзнателно или не, вече сте. Вниманието ми бе привлечено от мой братовчед, който попаднал преди време на това място. Той е запознат детайлно с историята на моя род и знае кое как е. Опитал се да вразуми въпросния господин, който се нахвърлил върху него, демонстрирайки пълно незачитане на факта, че все пак Аз съм автор на поредицата "Тракийската Атлантида", а не баща ми, камо ли някой друг. Позволих си да се намеся, защото целия ми живот е изпъстрен с подобни кражби (съжалявам, но няма друга дума). Сега ще ви кажа как следва да се постъпва в случай, когато искаш да публикуваш чужд труд - иска се разрешение от автора, нали? Наскоро дадох такова за забележителния албум "Филипополис", но г-н Райчев ми звънна и ме попита учтиво може ли да препубликува виртуалните модели на Античния театър. Не само се съгласих, но и до днес му съдействам да продава забележителното им творение. И знаете ли? Срещу един албум подарък. Останалото е джунгла...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.