Годината Мар Имен Ат
ГОДИНАТА ИМЕН
(НА КОНЯ И СЛЪНЦЕТО)
На 21 срещу 22 декември 2025 г., в 00.00 часa, Великият Аратеб (Свещеното Огнище) бе запален за седми път, изречени бяха Свещените Слова в 4-тe посоки на света и настъпи Годината ИМЕН - Годината на ЧЕРВЕНИЯ ОГНЕН КОН И СЛЪНЦЕТО, АЛПА МАР ИМЕН АТ!
Да ни е честита!
ГОДИНА ИМЕН 6794 / 2025-2026 Г.
СЛОВАТА НА СИЛАТА
Изречени на Свещеното Огнище
в 4-те посоки на света
ТАНГРА ИМЕН!
ТАНГРА МАР!
На Свещеното Огнище,
освети ни, Вечно Небе!
Добре дошъл,
Мар Имен, Джаръм Ат, Ут Имен, Ут Киме, Атар Ат, Мар Мурен, Джелкъ, Мар Унд, Саз, Съб, Кибе, Кавил, Кубрат, Аспарух;
Мар Нар, Аджар, Абалан, Джайтасур, Кюнджак
Светлината на Тангра
световете огрява
Земята в зари осветява
расте човека с небесната вис
На Мардукан, Тангра е Слънцелик!
Мар Нар Аргамак,
през небесният мост
преведи душите слънцежарни,
въплъти ги – слънцедарни
на Тангра, силата и мъдростта
да сеят в плодородната земя
само тогава светлината,
не ще да пепели земята!
Мар Ут Имен, препускай в нощта
в сърцата прогонвай страха
българите златогриви – лъчи светлодиви
ново утро – нов път
нова година – нова държава
България – стожар небесен,
за нов ред на Земята.
Имен, Имен – ново име Свобода
Имен, Имен – именуваме света
Имен, Имен – именуваме България;
България – Балкан, небесен дом и слънчев храм!
Мар Джаръм Ат, Джар Кубрат, тархане наш – в галоп!
с копита носиш ни мира, с гривата си - мъдростта
в изпитание българският двор - постави
в смирението на мъдростта - облечи
в почитанието на йерархията – обучи
мир между българите – мир в света!
Червен Златогрив – Аджар (слънчев кръст) на челото
единство, съпружество, вярност и чест
Под конският стяг премини,
на Тангра знамето – целуни
златен клас - ожъни
златна ябълка - откъсни
на Нечестивото изпепели - бъдните дни!
Имен, Имен – Тангра в Ноща
Имен, Имен – Тангра в Деня
Имен, Имен – Тангра в земният ни път
Имен, Имен – на Дедите зовът!
Никет, Никет, не галопирай – проходи!
С опашката ни пречисти
с копито – болестите отнеми
с гривата си – излечи
тялото ни – джаръмшан
духът ни – великан
твойто злато на духа
сменя туй в земните недра!
Имен, Имен – Тангра в Ноща
Имен, Имен – Тангра в Деня
Имен, Имен – Тангра в земният ни път
Имен, Имен – на Дедите зовът!
Киме Имен Джайтасур – на седлото си ме издигни
към Тангра – полети
на 9-ветото Небе ме отнеси!
Един Тангра, един Кан, един Закон, един Народ, Велик Събор, Вечен Саракт!
Да ни е честита годината Имен – Годината на Огненият Червен Кон, на Слънцето, и Светлината; Годината на българският мъж, на българските държавници и политици, на небесните пратеници и мира, на новото начало, на динамиката, изпитанието, единството в йерархията, смирението, отговорността, мисийността, съпружеството и мира!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Честита Новата 6794 година!Мар Джаръм Ат, Джар Кубрат, тархане наш – в галоп!
с копита носиш ни мира, с гривата си - мъдростта
в изпитание българският двор - постави
в смирението на мъдростта - облечи
в почитанието на йерархията – обучи
мир между българите – мир в света!
Годината на Тархана на алпите Мар, годината на златосияния кон (джаръм ат). Годината Имен. Бончукът беше забит, Словата бяха произнесени.
Да бъде, Дружина!
Честита ни годината Именъ Ат, 6794
Е! Аз отдавна не се занимавам с политическите въпроси на страната, или поне не ги занимавам тях - алпите. Ние сме разбрали, че политиката на България е така защото обществото ни е болно, а то защото индивидите в обществото са болни... И така като един човек, който яде, пърди и сере, Го позанимах с личните си дела, за някакъв първи път в историята, точно тази година:
- Какво да правя - казвам - с тези проблемни индивиди, които са ме наобиколили? Обществото ми е пълно с объркани животинки, които нямат яснота по собствените си въпроси, а какво остава спрямо мен! Това е супер объркващо и ми се отразява на личното щастие и благоденствие!
И Той ми каза (от гледната точка на неговата си висота):
- Можеш само да ги огряваш всичките еднакво - всекиму според заслугите.
Медитирах над това. То не е моя лична идея и разбиране - просто ми се спусна докато зяпах Джайтасир в очите.
Макар и да звучи някак по детски това изречение съдържа няколко конструкции:
"можеш само" - т.е. нищо друго не можеш да правиш от висотата на положението си - не можеш да ги поучаваш, наказваш инструктираш или осъждаш;
какво значи да ги "огряваш" - тук доста абстрактно, но и конкретно става дума за отношения с отделни индивид или общности и всеки си знае как да ги огрява или да не ги огрява;
разбирането за "еднакво - всекиму според заслугите" предполага наличието на степени както по отношение на качеството на огряване (еднакво), така и по отношение количеството на огряване (според заслугите). Така, вероятно възниква Йерархията, за която става дума по-горе.
И ето как личния съвет на Джайтасир може да се прехвърли като съждение за управлението на държавата под този еврейски, болшевишки режим, който продължава вече над 80 години!
Там не се "огрява" всеки еднакво, а само наще хора от болшевишката прослойка. Също така болшевишката оценъчна система "според заслуги" е много специфична и е довела реално до обръщане на йерархията - т.е. най-големите лешпери и олигофрени са заели висшите ешелони на обществото докато можещите и идейните или са е.али майката на системата и я шибат всячески или системата ги е нашибала и са смачкани на дъното.
И тука вече 80-та + година - положението става критично, защото по Именник на българските владетели Авитохол е управлявал 150 години, а тия - вече прескачат половината от това време и не се очертава скоро да приключат. А не знам дали Джен Зи, които предстои да поведат борбата, са на ясно, че болшевиките са взели властта с поредица от измами и доста пролята кръв. Те няма да я дадат по друг начин, за тях това е въпрос на оцеляване.
На мен, честно казано, след като го написах ми се стори слабо18j писа: И тази година словата са много силни. Забелязва се, че се инструментализират все повече към битието. Преди имаше повече слова във връзка с духовните енергийни състояния на алпите, докато тук вече очакваме тия енергии да окажат рашително действие в земните процеси. И може би е оправдано защото какво да окаже по-силно въздействие върху земята извън слънчевите лъчи, може би някой метеорит...
Честита ни годината Именъ Ат, 6794
18j писа: За мен този 21ви декември беше брутален, ще ми остане за поука. Но пък научих, че това е идеята на Еднажден - ако нещо не стане както трябва на единия ден, на следващия ден може да се повтори същото, но по-добро. И така - 22ри беше магичен, и аз се явих на Балкана от горе, след всички останали. Тотално сокойствие и блаженство по камъните, ясно небе, уникално време. По едно време Урус Бабай докара облаци, но точно толкова фини, че да може да се гледа слънцето без да се мести погледа, без никаква вреда за очите. От което се възползвах най-лакомо и така стана доста дълга и ефикасна медитация, напълно очистващо и неочаквано преживяване.
Е! Аз отдавна не се занимавам с политическите въпроси на страната, или поне не ги занимавам тях - алпите. Ние сме разбрали, че политиката на България е така защото обществото ни е болно, а то защото индивидите в обществото са болни... И така като един човек, който яде, пърди и сере, Го позанимах с личните си дела, за някакъв първи път в историята, точно тази година:
- Какво да правя - казвам - с тези проблемни индивиди, които са ме наобиколили? Обществото ми е пълно с объркани животинки, които нямат яснота по собствените си въпроси, а какво остава спрямо мен! Това е супер объркващо и ми се отразява на личното щастие и благоденствие!
И Той ми каза (от гледната точка на неговата си висота):
- Можеш само да ги огряваш всичките еднакво - всекиму според заслугите.
Медитирах над това. То не е моя лична идея и разбиране - просто ми се спусна докато зяпах Джайтасир в очите.
Макар и да звучи някак по детски това изречение съдържа няколко конструкции:
"можеш само" - т.е. нищо друго не можеш да правиш от висотата на положението си - не можеш да ги поучаваш, наказваш инструктираш или осъждаш;
какво значи да ги "огряваш" - тук доста абстрактно, но и конкретно става дума за отношения с отделни индивид или общности и всеки си знае как да ги огрява или да не ги огрява;
разбирането за "еднакво - всекиму според заслугите" предполага наличието на степени както по отношение на качеството на огряване (еднакво), така и по отношение количеството на огряване (според заслугите). Така, вероятно възниква Йерархията, за която става дума по-горе.
И ето как личния съвет на Джайтасир може да се прехвърли като съждение за управлението на държавата под този еврейски, болшевишки режим, който продължава вече над 80 години!
Там не се "огрява" всеки еднакво, а само наще хора от болшевишката прослойка. Също така болшевишката оценъчна система "според заслуги" е много специфична и е довела реално до обръщане на йерархията - т.е. най-големите лешпери и олигофрени са заели висшите ешелони на обществото докато можещите и идейните или са е.али майката на системата и я шибат всячески или системата ги е нашибала и са смачкани на дъното.
И тука вече 80-та + година - положението става критично, защото по Именник на българските владетели Авитохол е управлявал 150 години, а тия - вече прескачат половината от това време и не се очертава скоро да приключат. А не знам дали Джен Зи, които предстои да поведат борбата, са на ясно, че болшевиките са взели властта с поредица от измами и доста пролята кръв. Те няма да я дадат по друг начин, за тях това е въпрос на оцеляване.
При това геополитическо разместване на плочите е време да проявите своята мъдрост
Михаил Хазин: САЩ предават на Русия цяла Източна Европа, включително България
glasove.com/intervyuta/mihail-hazin-sash...yuchitelno-balgariya
"3. Емоционално здраве
Тук е голямото предизвикателство. Високото темпо може да доведе до прегаряне (burnout). Важно е да се научим да слушаме емоциите си, за да не ни отведат в грешна посока."
Много е важно да си се слял с коня
Тук е голямото предизвикателство. Високото темпо може да доведе до прегаряне (burnout). Важно е да се научим да слушаме емоциите си, за да не ни отведат в грешна посока.
" Конят е символ на свободата и неуморния труд. През тази година успехът идва при смелите. Ако планирате да започнете собствен бизнес или да смените професията си – това е вашият момент! Енергията на Червения кон не търпи застой."
Имен, Имен - ново име - Свобода
Имен, Имен - именуваме света
Имен, Имен - именуваме България
България - Балкан: небесен дом и слънчев храм!
Това е, дето иска Коста, да преосновем България
"Това е годината на големите романтични жестове и спонтанните влюбвания. Връзките, започнали сега, са бурни и незабравими, но изискват много работа, за да не изгорят толкова бързо, колкото са пламнали."
Връзката, понякога не е свръзка
===========================================================================
Делян Кръстев
5 д
Учениците в Израел не използват знака плюс "+", защото изобразява кръста, на който евреите убиха Спасителя.
Вместо "+" използват "﬩".
Дори мисълта за Христос ги вбесява.
Възприемат нас християните като смъртни врагове и ако имат възможност биха ни унищожили, включително и физически.
Цялата разруха в християнската цивилизация е целенасочена и се случва, защото управлението е завладяно от еврейско задкулисие.
==============================================================================
Не използват + защото това е тенгриянският кръст, слънчевият кръст или "аджар"
Най-накрая астролог, чиято астрологична прогноза, макар и само за зодия Лъв почти напълно, а на моменти и абсолютно точно съвпада с Наричането на Българската нова година за Годината Имен. Дори терминологично, дамата много точно определи и назова нещата
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.