Годината САМОР-Новото начало на 12 годишния ни календарен цикъл
Експерти: Закъсняхме с мерките, локдаунът е неизбежен
„Всички показатели скачат с 40%, 80% скача смъртността“
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2020/11/08/eksper...yCtpQ#comment-newest
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
"Сказание за Чулман" , ама задълбочено, не тъй, по диагонал, знае, че Сомор в аспектът и на дива е пряко свързана с Яга Албастъй. А за Яга Албастъй, българинът, щот то тогава ора е немало, че даже и траки
Шефът на британските военни: Има реален риск от Трета световна война
Всички такива кризи са водели до глобален конфликт, твърди ген. Ник Картър
segabg.com/hot/category-foreign-country/...treta-svetovna-voyna
Хахахахахахах, хахахахаха, да кажем, че има още един месец до краят на Годината Сомор и началото на Годината Шегор, Угер Шегор. Сега, зависи как ще бъде дефиниран Угер, дали в него ще се заложат негативни вибрации и още по-важното е, дали "дивността" на Сомор ще бъде прехвърлена на друг алп. Това със сигурност ще стане, но не е ясно, дали този алп нема да нанесе още по-големи бедствия, защото зависи, дали Небето ще пожали електората, но като гледам нема изгледи за това. С една дума, да., Годината Сомор си отива, с нея и много хора си отидоха. Въпросът е, как ще си отидеш в Годината Сомор. Ето, например, когато съпругата на кана субиги Атай си отива, тя се превръща в алп бика на изцелението Сарвар и Атай добива власт над Сомор18j писа: Дано да може да се омилостиви защото се е развихрила сериозно кръжи хищно а простия бантустанец се мисли за безсмъртен и не знае как да се смири, да сведе глава и да се помоли.
Проф. Витанов: Времето на вируса изтича
Кои ще са най-тежките месеци
www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-korona...t71Z1DNo6MZWMFlgAmaw
Това е така, защото Годината Сомор (Мишката) има своето енергийно влияние 3 години напред в календара, така е и с всяка една друга година. Китайците (хинците) изкелефещиха, т.е. комерсиализираха здраво древнобългарският календар и секви ся енергитички кълват на китайското. Никой, не ще да работи с Българският Календар, само аз
Великият Угер Шегор иде, препуска като кон. Стъпките му тътнат в съзнанието ми. Опитах се да възпроизведа това препускане на бикът на китарата и се получи нещо като испанско фламенко, но по-брутално
Анонимен
преди 6 часа
В древността винаги са се страхували от болести в годината на плъха и винаги вола е носил оздравяване на икономиките и възстановяване на хората. Тези сказания обаче казват, че пълно спасение от погрома се достига в годината на дракона.
Цветове за късмет в годината на Вола
Как да ползваме тяхната сила
www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2020/11/2...70365#comment-newest
Това си мисля напоследък: Тя ги отнася, за да разкажат на Оня свят - хора, които се движиха по Средната земя с голяма сила, както се казва личности-светила, уважавани, с важни заслуги, аслани и разни други величия дори и само за техния собствен кръжец.... и околните са потресени.Йордан_13 писа: [Това със сигурност ще стане, но не е ясно, дали този алп нема да нанесе още по-големи бедствия, защото зависи, дали Небето ще пожали електората, но като гледам нема изгледи за това. С една дума, да., Годината Сомор си отива, с нея и много хора си отидоха. Въпросът е, как ще си отидеш в Годината Сомор.
Но какво става стези души отвъд? Какво е било преди да ги сграбчи Тя, какво е станало в болницата, как живеят близките им и народът... Няма как Дахус да дойде доволен и омилостивен.
а? бойче, макар и да не си ти виновен за всичко в тая държава, за 10 години можеше много проблеми да се решат. Ти си сега на амбразурата като единствения виновник за всички неволи на тоя народ - нали така искаше. Колкото и да плачеш по медиите, умрелите през епидемията за теб ще разкажат
Видеоклипът не се вижда. Изтрит ли е или от youtube са го махнали?Йордан_13 писа: "Сомор Ай", китарна пиеса, работен вариант, работен запис (чрез микрофонът на слушалките); композиция и изпълнение:Йордан Стайков
Пробвай пакKrum писа:
Видеоклипът не се вижда. Изтрит ли е или от youtube са го махнали?Йордан_13 писа: "Сомор Ай", китарна пиеса, работен вариант, работен запис (чрез микрофонът на слушалките); композиция и изпълнение:Йордан Стайков
Това е платформа за авторска музика, мп3-ки са не е клип. Не можах да го кача тука в "Музика" и търсих некви подобни платформи и открих тази. Може би, линка изфирясва след време или защото е от моят си профил в Гугълът, да не може да се отваря публично. Опитай пак. Там е цял албум от суров материал, чернови. Цяло лято и есен, че и сега свиря и китарните пиеси се множат като хлебарки
Последните неща съм ги именувал "Шегор идва" - опус А и Б и "Песен за Атай". Но в момента ги свиря, отлежават под пръстите ми и не съм ги записвал с примитивната ми техника в планината и качвал в платформата.
Известен, ама некъде другаде си! Аз лично не съм чувал за него в България! Да, знам за Азис, за Бойко, за Винкела, за Камелия, за Дрогерия, за Слави...18j писа:
Това си мисля напоследък: Тя ги отнася - хора, които се движиха по Средната земя с голяма сила, както се казва личности-светила, уважавани, с важни заслуги, аслани и разни други величия дори и само за техния собствен кръжец.... и околните са потресени.Йордан_13 писа: [Това със сигурност ще стане, но не е ясно, дали този алп нема да нанесе още по-големи бедствия, защото зависи, дали Небето ще пожали електората, но като гледам нема изгледи за това. С една дума, да., Годината Сомор си отива, с нея и много хора си отидоха. Въпросът е, как ще си отидеш в Годината Сомор.
Но какво става стези души отвъд? Какво е било преди да ги сграбчи Тя, какво е станало в болницата, как живеят близките им и народът... Няма как Дахус да дойде доволен и омилостивен.
а? бойче, макар и да не си ти виновен за всичко в тая държава, за 10 години можеше много проблеми да се решат. Ти си сега на амбразурата като единствения виновник за всички неволи на тоя народ - нали така искаше. Колкото и да плачеш по медиите, умрелите през епидемията за теб ще разкажат![]()
Прощаваме се с оперния певец Камен Чанев
Той почина на 56 години след боледуване от COVID-19
Прочети още на: www.dnes.bg/teatar/2020/11/28/proshtavam...tnxVk#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.